Домакини - първи сезон/тринадесети епизод - късметлийски

• 35 338
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Мария27, честита ви годишнина, да сте живи и здрави и да се обичате все повече и повече  Hug
Тази вечер много тихо тук, къде сте?

# 121
  • София
Тази вечер много тихо тук, къде сте?
Тук съм.  Прибрах се преди час, имах важна работа и сядам да ви прегледам. Ма, що е толкова тихо тук, питам си аз... newsm78
Мария, бъдете живи и здрави. С най-добри пожелания от мен. Това е за теб .

Казваш, да мина покрай вас, ами ще дойда бре, ма ще се видиш в чудо.  Mr. Green Аз, че ще оправя, ще оправя, но после заповеди ще раздавам...Ще ме изгониш с голямата метла.  Simple Smile Дай сега да пуснеш, как трябва да се храни 0 -та кръвна група. Много интересно ми е. Но, ти влизаш рядко, то лятото ще мине...
Вио, видях ти лентичката ...ма то...първото ти детенце много малко...бре красавице. Как ще се справиш.  newsm78 На това му викам аз смелост....
Пак ще дойда. По-късно ще се "видим" отново.

# 122
Що бе Марче, живот и здраве, разликата им ще е 2 години и 3 месеца  Peace За мен е нормална такава разлика. Не искам да казвам голяма дума, но имам богат опит с близнаците на сестра ми, които сме гледали двете и мисля, че ще се справя. Знам, че няма да е същото, но както се казва, мисля да поема риска  Heart Eyes

# 123
  • Талант на 2012,2013 г.
Честита годишнина, Мария  bouquet

# 124
  • София
Вио, от мен само БРАВО!! Никога, никога не съм искала второ дете. Толкова трудно ми се видя отглеждането на едно, че бях ужасена.
Мари, къде ходиш. newsm78 За да те няма нещо има...я споделяй,... ако искаш.

# 125
Много благодаря на всички за пожеланията Simple Smile  Hug Hug Hug
Марче веднага пускам за кръвна група 0 :
Скрит текст:
Това е за 0 кръвна група
 Три категории - полезни, неутрални и отбягвайте, трябва са се яде от първите 2 Simple Smile

Кр. група 0 – полезни:
Агнешко, Биволско, Говеждо, Черен дроб, Телешко, Сърца, Еленско месо, Овнешко
Бяла, риба, Камбала, Риба меч, Есетра, Канадска пъстърва, Мерлуза, Лефер, Писия, Сардина, Скумрия, Сьомга

Яйца, Млечни продукти, Зърнени култури: Няма такива

Зехтин, Ленено масло, Орехи, Тиквени семки

Естествено газирана минерална вода , аз пия цитронада например с нея

Зрял боб, Шарен боб, Алабаш, Бамя, Пащърнак, Праз, Ряпа, Ангинари, Градински зеленчуци, Броколи, Водорасли, Жълт лук, Земна ябълка, Испански лук, Кел, Кейл, Магданоз, Маруля, Спанак, Сладки картофи, Тиква, Цикория, Хрян, Цвекло, Червени чушки, Глухарче, Червен лук, Чесън, Сливи, Смокини, Ананас, Череша, Глухарче, Джинджифил, Магданоз, Липа, Мента, Звездица,
Шипка, Сарсапарила, Тилчец /Сминдух/, Хмел, Черница
Кафяви морски водорасли, Куркума, Къри, Магданоз, Лют ч
ервен пипер, Рожков

Кр.група 0 – неутрални:
Заек, Кокошка, Патица, Пуйка, Пъдпъдък, Фазан, Яребица, Пиле
Aкула, Аншоа, Белуга, Калмари, Жаба, Змиорка, Камбала, Миди, Костенурка, Млада щука, Омар, Морска пъстърва, Морски костур

Козе сирене, Масло, Моцарела, Соево мляко и Соево сирене, Фета

Рапично, рибено, слънчогледово и сусамово масло, Бадеми, Макадамия, Бадемово масло, Карсия, Кестени, Слънчоглед, Сусам и тахан, Лешник

Бакла, Грах, Зелен боб, Соя, Нахут, Едрозърнест бял боб, Амарант, Елда, Ечемик, Лимец, Просо, Ориз, Оризови ядки, Оризово брашно

Оризов кейк, Ръжен хляб, Хляб без съдържание на глутен, от лимец, от кафяв ориз, от соево брашно, Шведски хляб, Брашно от лимец, Бял, див, кафяв и дългозърнест ориз, Елда, Киноа, Ечемично, оризово и ръжено брашно,

Аспержи, Бамбукови стебла, Грах, Гъби, Джинджифил, Домати, Тофу, Дяволски орех, Жълти и зелени чушки, Зелен лук, Зелена салата, Зелени маслини, Кервел, Кимион, Копър, Краставици, Кориандър, Кресон, Къдрава маруля, Кълнове от боб и от репички, Всякакви видове тикви, Моркови, Репички, Тиквички, Цвекло, Целина, Шалот, Цикория, Ямс, Ананас, Банани, Бъз, Грозде, Касис, Грейпфрут, Пъпеш, Гуава, Лимони, Диня, Кайсии, Киви, Круши, Манго, Папая, Нар, Нектарини, Малини, Ябълки, Праскови, Сини и червени боровинки, Стафиди, Фурми
Доматен сок, Грейпфрут, Грозде, Краставици, Моркови, Папая, Зеленчукови сокове, Кайсии, Целина, Червени боровинки, Бъз, Бял равнец, Бяла бреза, Глог, Валериана, Върбинка, Зелен чай, Женшен, Кора от бял дъб, Лайка, Лимонка, Листа от малина, Лопен, Люта мента, Мащерка, Пчелник, Сладък корен,

Бира, Бяло вино, Зелен чай, Червено вино

Анасон, Бадемов екстракт, Бахар, Бергамот, Босилек, Бяла захар, Горчица, Градински чай, Джоджен, Дафинов лист, Естрагон, Кервел, Ечемичен малц, Зелен лук, Риган, Желатин, Карамфил, Кардамон, Кафява захар, Люти чушки, Мисо, Мащерка, Мед, Меласа, Мента, Оризов сироп, Розмарин, Соев сос, Сироп от кафяв ориз, Сос тартар, Черен пипер, Червен пипер, Хрян, Сол, Тамаринд, Тапиока, Кимион, Кленов сироп, Копър, Кориандър, Люта мента, Тамари, Чист желатин, Чубрица, Шафран, Шоколад

Кр. група 0 – да се отбягват:

Бекон, Свинско, Гъска, Шунка
Баракуда, Маринована херинга, Октопод, Пушена сьомга, Хайвер, Тлъсти дънни риби
Всички видове сирене и кашкавал, Мляко, Суроватка, Сладолед
Масло от памуково семе, Царевично олио, Шафран, Бразилски орех, Кашу, Фъстъци, Макови семена, Шам-фъстък, Фъстъчено масло, Ядки от личи
Леща, Тамаринд, Овесени ядки, брашно, Пшеничен зародиш, Пшенични трици, Пшенично брашно, Царевично брашно
Английски кифли, Гевреци, Твърда пшеница, Високопротеинов хляб, Кифли от пшенично брашно, Типов хляб, Овесени кифли, Пълнозърнест хляб, Хляб от пшенични кълнове, Царевични кифли, Брашно Грахам, от пшенични кълнове, Бяло брашно, Брашно от дурум, от булгур, Кускус, Тестени изделия от грис, Овесено брашно, Спагети, Нерафинирано брашно и брашно съдържащо глутен
Авокадо, Бели картофи, Гръцки и черни маслини, Брюкселско, бяло и китайско зеле, Жълта и бяла царевица, Испански маслини, Карфиол, Култивирани гъби, Кълнове от люцерна, Патладжан, Салата от млад синап, Кокосови орехи, Къпини, Ягоди, Мандарини, Платано, Портокали, Пъпеш "Медена роса", Ревен
Зеле, Портокали, Ябълки, Ябълково вино, Алое, Ехинацея, Жълт кантарион, Листа от ягоди, Люцерна, Овчарска торбичка, Подбел, Ревен, Репей, Сена, Тинтява, Хидрастис, Царевична свила, Червена детелина, Газирани напитки, Дестилиран ликьор, Кафе, Диетична сода, Кафе без кофеин, Кока кола, Черен чай, Черен чай без кофеин

Бял оцет, Бял пипер, Ванилия, Винен оцет, Индийско орехче, Канела, Каперси, Млян черен пипер, Оцет балсамик, Ябълков оцет, Сироп от царевица, Царевично нишесте, Копър, Кетчуп, Кисела туршия, Майонеза, Сладка туршия
Звучи много сложно а всъщност не е Simple Smile С кафето правя нарушение и не ми се отразява много Simple Smile 

# 126
Здравейте! Днес ми е супер скапано и затова сега пиша! На всичкото отгоре ще трябва да ходим на онзи рожден ден, дето се провали миналата седмица.  ooooh!

Мария - Честита годишнина! Живи и здрави да сте и да се разбирате винаги още мноооооого години!

Леле, с тази диета за кръвните групи направо ме разби. Ще ми трябва малко време да я осмисля, защото изглежда обнадеждаваща.

# 127
  • Талант на 2012,2013 г.
Марче, тука съм... имам малко ядове...ама друг път...

Мария дай за Б положителна...

# 128
  • София
Мария, благодаря ти за труда.  Hug Много е интересно . Някои от нещата са ми любими, като хляб например, гевреци и разбира се подобни всякакви от бяло брашно.  Crossing Arms С всякакви риби съм скарана, така че не са ми проблем. Кафето ...без него не мога. Любимо!!  Още веднъж, благодаря. Ще се пробвам.

И изобщо в тази късметлийска тема, няма никой.  Crossing Arms О, ама аз ще се ядосам и....я се покажете.

Милена, е пуснала преди време, или по точно декември м.г. такава смешна тема....заливам се от смях. Някои потребителки са се взели насериозно май...Нямам право там да коментирам, заради правилата на форума, а едни смешни мисли ме напъват не е истина, наистина. А къде е Милена, всъщност... newsm78   wait МиУнчееее....

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 02:11 от marche14

# 129
  • в сърцата на децата <3
Ха добро утро  Hug
Мария, честита годишнина на патерици   bouquet

Кака ви вчера направи няколко неща - малки цели картофчета печени с бекон, торта и счупени бъркалки. За последното нямам много вина, защото като ги погледнах установих, че са с пластмасови гнезда. Ми тия хора как искат с това да се разбива!? Както и да е - едно, че не ги ползвам и без друго, и второ - като ги счупих видях, че съм имала и специална бъркалка за кексови смеси  Mr. Green  Ся въпроса е - мога ли да бутна във фризера едно прилично количество млечен крем? Остана ми доста от тортата и ме е страх да не го разваля (в хладилника вече милиметърче няма свободно!) Дали ще става на нещо като се размрази? Мляко с нишесте и подсладител е крема...

Айде по парче торта и кафенце (после ще пусна и на моята торта снимки)

И за малко да забравя - Вио, напълно те подкрепям за детенцето, живот и здраве и аз смятам следващото да е скоро. Не знам Марчето какво я е уплашило детето, но на мен за сега само ми харесва - нито ми е страшно, нито ми е трудно  Hug

# 130
  • UK
Добро утро Hug
кака ви, си ляга с кокошките Mr. Green снощи едвааааам изтраях до 21.00 ooooh! като сто пъти придремвах на дивана Joy
Вио Hug  браво и аз много харесвам малка разлика при децата, ще се справиш, само всичко да е наред! Praynig
Ангелче Hug на твоят въпрос незнам, не съм замразявала крем особено никога, ние всичко си изяждаме hahaha
Мария27 Hug Hug Hug Hug нали храненето за група А се отнася и за резус фактора + ? Защото аз съм А+ Crazy
Много интересен режима, ама дали се отслабва с него newsm78
Днес, трябваше да е слънчево Thinking а като гледам небето, то по-скоро, се кани да завали
Rolling Eyes
Лусито Hug къде се губи newsm78????

Днес е работен ден Rolling Eyesи пак ще си откарам самичка Crossing Arms Blush гледам сега Звездев, как се вихри в кухнята си Mr. Green

Хади тука съм вие се явете  Hug

# 131
Тук съм, добро утро!
Днес е работен ден, да. И аз съм от 6.30 на крак. Закарах детето на училище и пия кафе сега.
Нищо интересно няма покрай мен, та ви чета само.

# 132
  • София
Мария, със закъснение- честита годишнина, живи и здрави да сте!

Вио, естественно, че ще се справиш! Разликата е идеална винаги, когато едно дете е желано!
След като родих голямата ми дъщеря мислех, че никога няма да пожелая второ дете, най-вече защото бях наясно, че деца се гледат трудно, а дете с увреждане- още по-трудно. Обаче две години по- късно плачех вечерно време на мъжа ми и хлипа : Искам пак бебеееееее! Ама това всяка вечер. Не издържа човека и ми помогна Mr. Green, че сама нямаше как да се справя.

# 133
Хахахаха Вале да не те чуе Мм от някъде,че ще ми приложи тая тактика само и само да родя.
Според мен не е трудно да се отглеждат деца стига да имаш нерви.
О,Ангелче скъпа рано ти е да казваш,че е лесно.Сега като прощъка и почне да прави бели.
Според мен пък по-голямата разлика е по-добре.4 5напр.
Но аз все отлагам с по-една година.

# 134
Миме. Мен ме интересува б+.

Общи условия

Активация на акаунт