Домакини - първи сезон/тринадесети епизод - късметлийски

• 35 335
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
За протокола гъбена каша ми се прояде.Смърфче е виновна  Joy

# 106
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз искам рецептата... Mr. Green

# 107
Аз варя малко гъбите нарязани на филийки.Запичам брашно и добавям подправките гъбите и вода и за30мин е готова.

# 108
  • UK
  Hands Clap ехооо при мама съм Mr. Green и ми правиха едно, като палачинка вътре с кашкаваааал Crazy

# 109
Марѝ,Смърфиетка гъбена супа щеше да прави и Марчето даде много хубава рецепта.
А за каша ето една от нета:
Скрит текст:
Необходими продукти:
Гъби - 1/2 кг.;
Лук - 2 глави ;
брашно 5 равни супени лъжици;
сол и черен пипер;
масло - 1/2 пакетче от 125 гр. ; 1 с.л. олио ;
Приготовление:
В подсолена вряща вода един литър се пускат измитите гъби. Ако са дребни, се слагат цели, по-едрите се нарязват на четири. Отстраняват се след 20 минути.
Лукът, нарязан на ситни кубчета, се запържва в половината пакетче масло и малко олио. Изважда се внимателно, колкото може без мазнина в тенджерата при гъбите, а в останалата мазнина се запържва брашното до леко порозовяване.
Взема се от бульона на гъбите и се разрежда до получаване на хомогенна каша.
Оставя се да поври около пет минути, с което гъбената каша е готова. Накрая се поставя и черният пипер.
По желание се добавя магданоз.
Нощни, и днес сготви на детето,ама да не е безсладко Joy hahaha

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 13:23 от Ерма

# 110
Здрасти, банда!
Днес съм голям мързел. Сутринта мъжа ми донесе закуска, на обед малкия хапна от кухнята, за вечеря ще е салата някаква....не ми се готви хич, ама хич. То в тия жеги как да се завре човек в печката и да готви?
И аз не обичам свекърва ми да ми пипа нещата, камо ли да ми оправя дрехи, гардероби и т.н. Може пък да не е от мен, а от свекървата, знае ли човек  Mr. Green

# 111
  • при късмета
 Joy Joy Joy
Ако знаете каква простотия направих   ooooh! ама това от главоболието, не мо`а да мисля
Получавам имейл от лотарията, че за регистрирани непечеливши билети, може да спечелиш кола. Следва имената на предните печеливши на коли от Великдин.Единия обаче се казва Кьоров. Аз реших, че съм в някой от форумите и веднага натиснах бутона "отговори" и им написах "е как можахте да дадете кола на човек който се казва Коьров". ooooh!
Леле за темата на муните съм  Joy Joy Joy

# 112
  • София

И аз не обичам свекърва ми да ми пипа нещата, камо ли да ми оправя дрехи, гардероби и т.н. Може пък да не е от мен, а от свекървата, знае ли човек  Mr. Green
Така, така. Това са камъни в моята градина, ама на, като не мога да се спра....гадничка съм. Трябва още да ми се говори...и  .. smile3538 smile3537
При кашата от гъби запържвам брашното с масло, разреждам наполовина с вода и прясно мляко. Вид сос бешамел, пускам гъбите, но и добавям маааалко чесън за вкус и черен пипер. Магданоз + копър. Много я обичам.
Девойки прекрасни, много работа имам, та само минавам да ви вида, как сте. Продължавам да тичам.
Поздрав! бабка ви Миче.   bouquet

# 113
А Марче не са камани в твоята градина.Ама като са ми подредени шкафовете под конец и тя да ми ги разбърква.Озверявам!
Аз реших менюто.Пиле на грил,ще метна едно карт.пюре и гъб.каша.
Тя поне става бързо.
Смятам да излизам по-магазините ,но си чакам сериала да свърши.
 Joy
И аз нямам търпение да се прибера.Мама да ми на готви.

# 114
Мама-коко, така ами, да я дадат на човек с по - хубаво име, амаха  Joy

# 115
Привет!  Hug
Пак ви изпуснах, ама нета ми нещо ич го няма.  #Cussing out

Видях в края на другата тема добрата новина. Ста-ди, честит син.  Hug Да е жив и здрав, винаги много да ви радва.   bouquet На теб - бързо възстановяване.  Hug

Надявам се, че всички сте добре, връщам се до ви прочета.  Simple Smile

Мари, честит рожден ден на патерица! Да си здрава и много силна! Много щастие и късмет ти желая!   bouquet

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 16:01 от Fortuna

# 116
Привет девойки,
чувствайте се почерпени днес на тоз съдбовен ден с мъжо правим 4 години от сватбата Simple Smile) newsm67  party023 newsm38 Tada  party002 Gift  ura newsm18  Party Time  4uu Tada #Bad Talk kiss Kissing Heart
По този случай ще кача малко снимки в албумчето да видите каква булка за чудо и приказ бях ( малко бременна в 5ти месец) Снимки там - тук така и не разбрах как се прави  Thinking

И за да не ми е супер отпуснато днес детето паднало с майка ми на площадката и се ударило на коляното , та тамън да отпия от кафето и да пална цигарката на хубавото ми балконче и ми звънят на вратата двамата, той реве та се къса, тече кръв.... гадна работа. Ходихме до поликлиниката и го лепиха...Та ха да ни е честито първото лепене. ...Знам,че няма да е последното ама...

Марче душко ела и у нас да подредиш...Хич няма да ти се разсърдя.А за ядене не можеш да ме уплашиш пиши само какво обичаш веднагаз го приготвям Simple Smile ...Мегдан у нас за чистене,подреждане пререждане а за гладене да не говоря  Hug Много ти е сладка снахата, да са ти живи и здрави със сина ти. Аз също много се обичаме със свекървата, пием кафе, вино , клюкарстваме а мъжете гледат децата -така че се радвам като има мир и разбирателство между близките хора...Това е хубаво.  

Бонболина за кръвна група А
Скрит текст:
а група А е друго

храни от които пълнееш : едрозърнест бял боб сорт лима, млечни продукти, месо, обикновен зрял боб, пшеница в големи количества

храни допринасящи за намаляване на теглото : ананас, зеленчуци, растителни мазнини, соеви продукти ,бяла риба, щука, пастърва, скумрия, сьомга, треска, шаран , зехтин, ленено масло,тиквени семки, фъстъци, фъстъчено масло, леща, соя, чебен и шарен боб, амарант, елда, хляб от покълнало жито, хляб от соево брашно ,

неутрални : от тях също може : кокошка, пиле, пуйка, , риба тон, кисело мляко, козе сирене, козе мляко, моцарела, пресен кашкавал, рикота, сладолед от кисело мляко, фета, бадеми, бадемово мляко, маково семе, орехи, слънчогледови семки, слънчогледово олио, тахан, лешник, грах и зелен грах, ечемик лимец, овесени трици, овесено брашно, ориз, просо, царевично брашно, ръжен хляб 100% , хляб без глутен, от лимец, шведски хляб,кафяв ориз, киноа, кускус,

от зеленчуците отбягвяйте бели картофи, бяло зеле, домати, чушки, маслини, култивирани гъби, патладжани, сладки картофи сорт лима, червени картофи,

от плодовете отбягвайте банани, кок.орехи, манго, мандарини, папая, портокали, пъпеш медена роса

от подправките : оцет, пиперите, каперси, чист желатин, кетчуп майонеза, туршии
напитки полезни : зелен чай, кафе, кафе без кофеин , червено вино
от време на време бяло вино

спортуване : без напрежение йога, голф 

това пише   дано помогне да си знаеш, ако решиш да спазваш по-добре да вземеш книгата, че не мога да напиша всичко 

# 117
Мария честита ви годишнина!
Ох нали са момчета все са по-белите.Емо все има нещо като се върне от градина.Ако не е ухапан,ще се е ударил.Едно време аз бях все с обелени колена и все по-очи падах.Той няма на кон да прилича.
 Joy

# 118
  • София
Мария честита ви годишнина!
Ох нали са момчета все са по-белите.Емо все има нещо като се върне от градина.Ако не е ухапан,ще се е ударил.Едно време аз бях все с обелени колена и все по-очи падах.Той няма на кон да прилича.
 Joy

ахахахаххах. И аз падам на равно място... В Москва като се запознахме с ММ, вървим по Червения площад и в единствената дупка на целия площад аз заврях токчето и не можах да извадя обувката...хахахахаха

Мария честита ви годишнина! Много години заедно в разбирателство, благополучие и любов!!!  bouquet

# 119
  • UK
МАРИЯ 27 Hug ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА! ОЩЕ СТО ГОДИНИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ЗАЕДНО И ВСЕ ТАКА МИР И ЛЮБОВ  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт