Домакини - първи сезон/тринадесети епизод - късметлийски

• 35 332
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро, момичета!

Ангелче, надявамсе кафето ще го пиеме от една чаша Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 91
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро, мили мои... Hug

Аз освен закуската да сложа. Не че съм много работна ама ей така от нета е лесно. Mr. Green

# 92
Добро утро!
Еха,тук кафенце,закусчици,много благодаря! Приятно е,нищо,че е от нета... Hug ША 'апна  Wink
Марѝ,пременена си с хубав аватар! Само така!  Hug
При нас е облачно,но Слънчо упорито се опитва да се покаже...ако не успее-отлагам задачите и ще мързелувам,това го мога! Изпитано!  hahaha Joy
Хубав ден,момичета!  Hug

# 93
Добро утро, ранобудници! Вече и кафето, и закуската сте сложили. Благодаря!
Днес и аз съм планувала леща  Mr. Green

Уф, да се оплача - колата ми е на ремонт /рязко спрях в бронята на един келеш, който реши да се прави на интересен  Close/ та сега съм без кола, мъжът ми заминава утре на някакъв язовир /да не е само твоя, Славче Mr. Green/ и аз увисвам и без резервна кола, а имам да водя на училище, плуване и като капак в неделя и на екскурзия заминават от класа на детето! Мноооого мразя така!
Ако го видя този "шофьор" някъде по улиците лично ще му извия вратлето.

# 94
  • Пловдив
Добро утро!
Колкото и да не искам влизам в коловоза на ежедневието..... newsm79 wash cook
Слънчев ден момичета!

# 95
  • Талант на 2012,2013 г.
И ние леща ще ядем.

Ерма, премених се с помощта на Акаша от аватарната...нали съм на 50, нали нещата трябва да тръгнат към добро...

Така го искам! Praynig

# 96
Ерма, премених се с помощта на Акаша от аватарната...нали съм на 50, нали нещата трябва да тръгнат към добро...
Така го искам! Praynig
Така и ще бъде! Пожелавам ти го от сърце! Hug

# 97
  • при късмета
Добро утро,
днес все едно сме се наговорили и аз реших да е леща и вече е готова.
Мари трябва и ще се оправят нещата  Praynig
Ваничка добре си се завърнала
Не съм ви чела назад, сега се връщам да лягам, че ми  много, много зле  Sick
И аз ще трябва да ида на кални бани- да свиквам с пръстта

# 98
  • Талант на 2012,2013 г.
Хей, Коко къде си се запътила? Ще свиква тя... Sneaky

Ако ти скоча през монитора ще видиш ти с какво ще свикваш...

Я отивай да поспиш, да ти попремине... после пак ще си говорим.

АААААмммммххХХХХХХХаааааааааааааааа Crossing Arms

# 99
  • София
Марче, много, много хубави снимки! Благодаря, че ги сподели. А снахичката ти е верно красавица!

# 100
  • Пловдив
мама-коко, ДА НЕ СЪМ ЧУЛА ПОВЕЧЕ ТАКИВА ДУМИ.....
Лягай да почиваш  Hug

# 101
 мама-коко,може ли такива работи?!?...Какво да кажем ние,с гайдите?...
Видях една много сладурска снимчица и искам да я споделя с вас:

# 102
  • при късмета
Момичета, извинявайте, че ви притесних  Embarassed трябваше да влезе в графата-черен автохумор
Тая влага такава мигрена ми спретна, този път не се търпи.От главоболие повръщам повече от като бях бременна.Та само да се смея ми остана
Марче много е хубава снахата, пу-пу. Делфинчетата са най-милите същества на планетата
Детето като види Звездев по телевизията все вика: "Тоя Звездев само бърка рецептите", той нали готвач си пада и все не му се връзва защо Звездев слага това или онова  hahaha
А миналата година на детския панаир готвеше Ути.И за него викаше "той нищо не готви, само кара децата, ама ми даде захарен памук" hahaha
Утре мисля да го водя на "нощта на музеите" в"Земята и хората".Може да си намеря някоя резервна част  hahaha

# 103
мама-коко, преди време бях споделяла една народна рецепта за мигрена,която помага наистина.
Тя е много лесна за изпълнение и безвредна,което е най-важното! В половин чашка кафе се сипва сока на половин лимон и се изпива.За минути отпуска главоболието.Аз казвам,пък ти си реши... Peace

# 104
AНгелче  аз за това имам препятствия защото на моменти искат те да ни решават живота.Е тогава скачам в дълбоките води.когато живеех със свекърва ми чистех аз,готвех аз.Сега всеки се спасява сам.
Взех им ключа за апартамента,защото ми се бърка в дрехите,а аз много мразя.
Пък и техните апартаменти(понеже са разделени)далеч не са чисти и подредени ,та да оправят нашия.
Предпочитам да се прибера от  Лондон и да мина с прахосмукачка и стирка.
Не съм от тея дето ги мързи.

Общи условия

Активация на акаунт