Домакини - първи сезон/тринадесети епизод - късметлийски

• 35 666
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
  • в сърцата на децата <3
Марче, приятно похапване
http://kulinarenelixir.blogspot.com/2012/08/blog-post_28.html

# 181
Ангелче пробвай но ако усетиш,че много се мъчи робота доомеси на ръка, аз поне така правя Simple Smile
Да се изкажа и аз по другите теми....много искам да живея в къща с двор...ама наистина много. Допреди да родя хич не се и бях замисляла за разликата,но сега като видях колко по-лесно се гледат деца на двора много искам....
Скрит текст:
Имаме една стара къща на Банкя, татко ми мислеше да я продава но отскоро се замислих дали да не си я достроим и да си направим мечтаната къща там.Искам да си имам градина с цветя и зеленчукова градина..Притеснява ме пътуването и ученето на децата някой ден...многото работа не ме плаши...дори си имам една папка в която си събирам снимки кое как бих си направила и от време на време си ги разглеждам и си мечтая.Отскоро открих pinterest  - едно страхотно място да си събираш снимки , който е визуалист като мене може да го отвори на английски е само в началото ти трябва повече след това само пинваш снимки и си ги събираш Simple Smile
...Другото е , че мечтая за още 2 деца...То с едното едвам се справям,че е като за 5...Но пусто три Simple Smile не е сега момента, живеем в гарсониера и само с една заплата едвам пари за раждане ще съберем, но аз си мечтая пък..дано скоро се променят нещата защото вече съм на 31...

# 182
  • София
[Ангелче/color], благодаря ти.  Hug Бисквитите са убиец, браво!! Аз може и довечера да ги пробвам. Нямам търпение.
А, Мария се е включила...точно така. Ще довършиш и на ръка, въпреки, че с миксера ще стане. Връткането е малко и бързо. Това му е "чара" на този козунак.
Мария, действай по въпроса. Къща.....прекрасно е. Ако караш и кола, няма да имаш проблеми с разстоянието Банкя- София. Ей го, къде е! Давай!!

пп тази пък гадина излезна в синьо... newsm78 Карай..

# 183
  • в сърцата на децата <3
Мария, тоооолкова добре те разбирам... Ние имаме къща в Първомай, с голям двор, климатик в едната стая... С желание и най-вече с ПАРИ може да стане райско място за живеене. НО! Купихме апартамент тука, ще го изплащам още 9 години, там няма работа, а от догодина майчинските ми няма да са високи както сега... Искам поне 3 деца, но ако живеем тук е просто абсурдно. Ако отидем там ММ трябва да пътува всеки божи ден по 70 км до Пловдив и обратно, а ако започна работа - и аз. Училища има, детски градини - също. Като цяло е от оживените малки населени места. Но... работа няма!

Марче, ако обичаш котешко езиче - това са твоите бисквити!

# 184
  • UK
[b]Хелоу[/b] красотни мои приятелки Hug
Мария27 Hug много ми харесва мечтата ти и за къщата и за децата бройката е желана и от мен Flutter
Какви бисквити, пак въртите тука newsm78 Мари да ти се оправя окото Hug
Ох аз утре следобед съм на лекар тук да видим колко бебчета са в корема на мама Praynig Praynig Praynig Praynig и така ме  е страх Blush стиснете ми едни палци всичко да е на щест , както си беше и досега Praynig

# 185
  • Бургас
Утре ще стискам палци за Коконка и Мари! Praynig

# 186
  • в сърцата на децата <3
Стискай кълки, Коконо  Hug Там са бебоците, скоро ще започнат да се появяват и признаците на бременността - връткане на свят, гадене... все такива екстри  Crazy Всичко ще е наред, ще видиш  Hug Hug Hug

# 187
  • UK
Стискай кълки, Коконо  Hug Там са бебоците, скоро ще започнат да се появяват и признаците на бременността - връткане на свят, гадене... все такива екстри  Crazy Всичко ще е наред, ще видиш  Hug Hug Hug

Ох дано Praynig: че засега нямам и грам пък такъв и на мен, колко ми трябва да се ошашкам Crazy

# 188
  • в сърцата на децата <3
Е, чакай де... Има време да ти е гадно  Mr. Green На мен започна да ми става зле в началото на третия месец чак. А може и изобщо да не ти стане зле, кой знае...

# 189
Коконче всичко ще е наред и ние се вълнуваме колко са Simple Smile)) Твойте бебета ще са най-форумските бебешоци да знаеш след толкова молитви и палцестискане...няма как Simple Smile Не се притеснявай за симптомите при мене имаше само ОГРОМЕН апетит Simple Smile нищо друго, ей такава бременност ти пожелавам от сърце  Hug Hug
Мари как е момчето ти? Намаляха ли болките?
Ей Марчето и Ангелчето стига с това ядене .... Някой са на диета... Шегувам се хич не ме изкушавате, като гледам как сланинките изчезват...не си нарушавам диетата хич  Naughty Naughty Naughty

хахаха докато ви чета и пиша мъжа изненадващо направил палачинки...... Joy Joy Joy

# 190
Коконче, утре и аз ще стискам силно палци  Hug
Мария 27, моите мечти се припокриват едно към едно с твоите. Къща с двор и куче, и поне три деца. За децата май позакъсняхме, че вече не сме първа младост, но къщата я сънувам и бленувам и се надявам да я имам рано или късно Praynig Имаме намерение да си купим вила в близост до града и да прекарваме там топлите месеци (от март до октомври примерно, или нещо такова). Засега това е което можем да си позволим, ама в сравнение със сегашната ситуация - в 2 стаи с малко дете и свекърва, и аз бременна  Crazy , ми се вижда направо като рай.
Кулинарките, шапка ви свалям, момичета! СтраОтни сте, ама вие си го знаете де  Hug

# 191
Сега тук в Лондон сме в къща на 2етажа с двор.Ако има чистачка ОК.Ама нямам и си чистя сама и бая зор виждам с тея 6 стай.Направих малко снимки,но после щ е ги кача в албумчето.
Та откакто имам на разположение голяма къща вече не искам.
Искам нещо малко 3стай.
Какви 3деца направо сте,издивяли натая тема.Нямам такива нерви аз.
Някой ден като се реша още едно,но повече не искам.
Отивам да ям,нещо пак ме хвана апетита.

# 192
  • UK
ееех момичета Мари27 Hug дано сте прави Hug Praynig
Тити значи имаш място за гости от BG Mr. Green

# 193
  • София
Ейй, тъкмо тия бисквити направих току що, честно! И вие баш за тях говорите. Правя ги за трети път по препоръка точно на Ангелчето, чудни са, лесно се правят. Този път попромених рецептата и сложих и какао, та да станет кафяви, ма много добре се получиха.

Коконке, стискам палци, ти стискай кълки и те така всичко ще се нареди!

Мари, и на теб много, много палци!
  И аз искам къща. Отрасла съм в така, обаче не еднофамилна. имам прекрасни роднини, обаче не бих се наела да живея така с родата, пък ако ще 200 квадрата да са си мои. Искам малка еднофамилрна къщичка. А Банкя...е го къде е, почти до нас Mr. Green- ние сме едва ли не в последния блок на Люлин.

# 194
  • Талант на 2012,2013 г.
Е, ние пък имаме къщи-в едното село са две и сме ги обявили за продажба... Трябват ни пари за лечението. Ама не щат да се продадат да му се не види. Една комшийка ми вика:"То който си е стопанина ще дойде. Е, да ама на нас парите сега ни трябват. Не мога да ги чакам с години... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт