Домакини - първи сезон/тринадесети епизод - късметлийски

• 35 668
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Стискам палци на всички ви,че нямам време да чета.Ние сме си вече вкъщи,нагаждаме се едни към други.Таткото ни е много шашнат,все още не знае къде се намира.На моменти умирам от смях с него,толкова е неадекватен.
Днес имахме посещение от педиатър,поне ми отговори на въпросите,че се оказа,че от отделението не са ми казали доста неща за отглеждането на бебета.
Ще пиша скоро пак  Hug

# 196
  • при късмета
Добър вечер,
никой не ми е писал отсъствие.Не мога да се прибера два дни.Вчера по разходки и музеи, днес само по разходки.
Кокона харесали са те всичките, стискам палци
Мари и на майка два пъти и ставаха кръвоизливи в очите и й бяха казали, че е заради кръвното. Дори да се събудиш с нормално кръвно през нощта може да е варирало рязко и от това да се е получило.На нея й баха изписали някакви лекарства, не е лошо да те види лекар.
Sta_di добре сте си дошли, слушайте шефа, той ще ви каже кога и какво ще се прави
Вио браво на Ванко, че бързо се е оправил
Като малка съм живяла в къща.Сега малкия само това повтаря "искам двор", мъжо и той иска къща. Докато бяхме без дете в апартамента си ми беше добре, сега и аз искам, защото за детето е много по-добре.Като отидем при леля ми, все си намира с какво да си играе по двора, има и надуваем басеин и най-големия кеф-маркуч, полива всичко наред.Работа по двора не ме плаши, пък ако ме домързи-асфалтирам го целия и правя на детето картинг писта  Mr. Green
Пропускам много хора, ама след малко пак ще се вясна
по едно гуш  Hug

# 197
  • София
Добър вечер,
никой не ми е писал отсъствие.Не мога да се прибера два дни......
Напротив, напротив, точно за теб се бях сетила, отварям и те намирам  Simple Smile. Къде обикаляш, бре другарке....
Коконке-макаронке, дай по-спокойно. То/ те са се хванали вече, няма мърдаННие Hug Ами ако са две, ами ако са три....идвам на помощ. КазАх, точка, край!! Изобщо не ми е ставало лошо когато бях бременна, само таратор ми се ядеше и рупах краставици.
Ангелче, какво стана с козунака, нещо там да се похвалиш...
Люси, Нощни, Стефи, Ста-ди е тук, тя гледа малкото човече и вероятно е лудница у тях..... кой още го няма да си каже веднага.
Отивам на разходка из форумЪ и ще се завърна. wavey

# 198
  • Талант на 2012,2013 г.

# 199
Дремнах един час и излизахме на двора.
Мария Ние се прибираме всички семейно.Моя мъж ще почива до 23 юни.Ако съм сама задължително се пътува направо от Варна.Само като сме 2 вземаме билети до София ако са по-евтини.
И мен ми се е случвало,но чак до лекар не стигам.Обикновенно не обръщам внимание на нищо ,което не ме боли.

# 200
  • ул. "Мечтание"
Мене съботно-неделно не ме търсете. Рядко сядам на компа тогава.
Сега нещо се събудих неочаквано по никое време. И станах, че ме хванаха дяволите в леглото, пък и топло ми стана.

Коконче, ти пък какво се буташ за "симптоми"?  Mr. Green С две бременности, освен по корема май по друго не съм разбрала, че съм бременна. Далеч не е задължително да се тръшнеш с гадене или други "убавини". Whistling

Щях да пиша още неща, но забравих. Отивам да си доспивам!  smile3507

# 201
Ехххооо, спинкате ли? Спинкайте. Лека ви нощ!

Днес бяхме с един приятели на обяд в руски ресторант, който премина в пиене на кафе и накрая в пиене на уиски и пушене на пури по домашномУ. От утре влизам в нормален ритъм и ще имам повече време за четене и пикане!

# 202
  • София
Добро утро, момичета!

Стискам палци за КОконче, дано късмет да е с теб!!!

Мари, успех и стиснати палци. Къде ви е селото? И аз да поразпитвам...

# 203
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Люси, благодарско за кафенцето и закуската  Hug
Марче, не стигнах до козунака вчера... Установих, че нямам захар, магазина до нас в неделя не работи, мъжа се прибра от работа в 9... Изобщо... не е бил козуначен ден вчера! Днес ще ходя да пазарувам, че и ММ си е поръчал мусака, ще си взема и захар и масло, че утре да правя бисквитките... Абе занимава ми се, но с малката в слинга често не е много удобно. За миене на съдове, прахосмук и пералня е ок, но около печката не смея, че моите си габарити не преценявам, камо ли и нейните!

Днес е ден за разходка! След малко излизаме  Flutter Ш са вясна по някоето си време следобед  Hug
Всичките ви цуням наред (а бебоците - по два пъти!)   love001 newsm53

# 204
Стискам палци на който има нужда!Стиснете и на мен,че след малко заминавам на второто прословуто интервю /най-накрая/

# 205
  • Пловдив
Стискам палци на който има нужда!Стиснете и на мен,че след малко заминавам на второто прословуто интервю /най-накрая/
newsm10

# 206
Бонболинче, дойде ли му времето на интервюто? Стискам палци да стане така, както ти искаш  Praynig
Коконче, и на теб силно стиснати палци, ще чакаме да се похвалиш.
Ние излизаме след малко с дребничкия, ще се приберем към обед. Хубав ден на всички  Hug

# 207
  • UK
Добро утро кукли Hug  bouquet

веднага! Praynig Hug
Малко подомакинствах аз Mr. Green и сега си чакам мъжа Crazy (към обяда, де) и после следобеда съм на лекар Praynig Praynig Praynig Praynig оооу страх ме ееее Rolling Eyes

# 208
  • София
 wavey
Добро утро , мамуни!
Отбелязвам присъствие и стискам палци за всички ви.  smile3507

# 209
  • ул. "Мечтание"
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

След малко се понасям към Варна. Ще ходя на масаж и по-късно вечерта на един аромасеминар. Нямам търпение.
Днес си чакаме и поръчаните мебели - легла за детската стая и за спалнята. Нямам търпение!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт