Домакини - първи сезон/тринадесети епизод - късметлийски

• 35 669
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Добър ден на всички Simple Smile
Палцестискам на който му трябва днес и аз отбелязвам присъствие  Hug
на нас раната ни е зарастнала добре и ми олекна  Whistling

# 211
Здравейте!
Благодаря за хубавата софра!  Hug
Стиснати палчета на всички,които имат нужда!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover babydust7
Хубав ден,момичета! Излизам по задачи.Пак ще ви навестя по някое време!  Heart Eyes

# 212
Здравейте момичета,аз малко се позагубих тези дни  bouquet Връщам се да ви чета

# 213
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук съм. Вливането започна преди час. След около петнайсетина дни ни чака скенер... Това за сега. От него ще зависят много неща......

# 214
  • при късмета
Привет,
Мари  Hug
Коконче всичко ще е наред, надявам се днес да се похвалиш с първа ултразвукова снимка
Аз реших от юни детето да не ходи на градина и сега препускам да свърша разни работи които с него ми е трудно.
Ста ди чакаме снимки на Георги
bonbolina ще те харесат
Много народ зачезна на това време Марче по-сроги мерки взимай
Ангелче ти и вкъщи ли разнасяш беба в слинга

# 215
  • София

Много народ зачезна на това време Марче по-сроги мерки взимай
Ами така де...то вече си стана разпусната команда...я, другарките мили, довечера на проверка. Кой какво е сътворил да споделя. Отчет по всички точки, преизпълнение на плана, превишени разходи, приходи....ако има такива. Разходи винаги има... Mr. Green
До сега гладих, мих и измих. Стоп. Край.Излизам. Но, довечера ще ви проверявам по ред на номерата да се появите.!  Simple Smile

# 216
  • в сърцата на децата <3
Комендант Марче, явявам се да докладвам сега, че като се прибере ММ и до комп не се дореждам  Mr. Green
Разходихме се, платих си сметките, купих на малката чанта за количката, взех и две парчета плат, които ще ушия за покриване лятото (че имаме само плътни пелени, нали е зимно бебе), за мен си взех едно парфюмче. Напазарувах и теглих чертата с едни -150 лева днес. Баба ми в такива дни казва
" - Наздраве, Пенчо!
- Наздраве, Байдерка!
Голям глад ни чака..."
Не знам дали знаете от къде идва лафа, ако искате после ще ви го пусна. Ей ся ставам да правя козунака и да мятам нещо за вечеря. Ама ще видим какво ще е. ММ поръча мусака, ама в магазина старите картофи бяха 1.70, а пресните - 1.40  Shocked Та взех пресни де, избрах си ситни-ситни, да се готвят цели. Ама за мусака няма да ги бъде. Може да метна едни кюфтаци да пръжна и картофките да пробвам да ги направя соте. Правили ли сте цели пресни картофи така? Дали ще станат?

# 217
Метни ги цели само с масло и сол.Стават перфектни.Времето е мрачно и не ми се занимава с нищо.Лежим и почиваме с малчо.

# 218
Здрасти и от мен!
Нещо пак съм в чорляв период и затова липсвам, само ви чета.
Утре ще ходим в СДВР с адвокатката да видим какви са ги надробили, споменах ви преди време за приключенията ни с тях. Като се върна ще разкажа.

Ангелче, свари ги предварително картофките леко, те като са пресни сигурно не им трябва много, и ще станат супер.  Peace Може и на два само да ги резнеш, ако не са много дребнички.

Марѝ, дано момчето ти понесе леко това вливане!  Hug

Коконче, палчета, сигурна съм че са си там бебенцата, а ти само се тревожиш!  Hug

# 219
  • UK
Миличките ми, благодаря ви от сърце че сте до мен и че ви има Hug  bouquet

точиците са две   newsm44 newsm44 newsm44 другия понеделник на 27 .05 пак ме викат за сърчицата Praynig Praynig Praynig Praynig Само всичко да е наред, нищо друго неискам! Praynig
Мари с теб съм!!!

# 220

точиците са две   newsm44 newsm44 newsm44

Ей, много се радвам!  Hug В понеделник ти пожелавам най - силните сърчица да чуеш!  Praynig

# 221
  • в сърцата на децата <3

точиците са две   newsm44 newsm44 newsm44 другия понеделник на 27 .05 пак ме викат за сърчицата Praynig Praynig Praynig Praynig Само всичко да е наред, нищо друго неискам! Praynig
Мари с теб съм!!!

Коконче, когато чух за пръв път сърчицето на моята малка мишка бях отишла в болницата по спешност с кръвоизлив... Е, ревнах като я чух... И после цял ден ревах като някаква шматка там.. Изредиха се всички доктори да ме успокояват, че страшното е минало и "точицата" никъде няма да ходи  Mr. Green Точката в момента спи, пльосната по корем като жаба  Joy Много скоро и твоите точки ще те правят дива и щастлива  Crazy

# 222
  • Бургас
Няма нужда да говорим на Кокона за кръвоизливи.
Кокон,където точките,там и сърцата! Praynig
Дай Боже,всичко ще е наред,мила!!! Hug

Мари,пиши как сте!Силно се моля за вас и за резултатите от скенера!

# 223
  • София
Прибрах се.
Коконо, видя ли....всичко е в ред! Браво!  smile3508 newsm44

# 224
  • София

Мари с теб съм!!!

Коконче, много се радвам! Всичко ще е наред!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт