Домакини - първи сезон/тринадесети епизод - късметлийски

• 35 670
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Коконче,миличка,много се радвам за двете малките точици!... Heart Eyes Всичко ще е наред!
И всички бебенца,които са на път,да дойдат живи и здрави!  Hug Това е голям дар!  Praynig

# 226
  • Талант на 2012,2013 г.
Коконче, мила много се радвам за точиците малки... Heart Eyes Heart Eyes

Славе вливането продължава. Не мога да разбера все още как понася нещата, защото те му слагат успокоителни под формата на инжекции за болките и той през повече от времето спи...

Днес бяхме и на преглед и при Давидов, опериращия...той иска скенера да се ускори.  Rolling Eyes И след това ще  каже какво точно и как... ooooh!

Иначе Марчето нали разходи искаше. Мнооого са. Не ми се пише.

Rage

# 227
  • в сърцата на децата <3
Славче, идеята на написаното е, че винаги финала е щастлив и тревогите се изпаряват в мига, в който гушнеш малкото съкровище  Heart Eyes

# 228
еееееее страхотна новина Коконче  Hug twin_neutral
стискай кълки и почивай  Hug
ох Мари  Praynig Praynig Praynig

# 229
# 230
  • Бургас
Мари,в другата тема си писала 15 дни.Дали ще го ускорят?По-добре да спи мъжа ти,дано не го боли!

Ангелче,много си права.Когато гушнеш бебето,бързо лошото се забравя! Grinning

Аз вече ще изтрещя!Утре Иван е на изпит,да минава по-бързо,да има късчет!
Големият ми син и тай има тежка сесия с три изпита за една седмица.Как ми липсва само! Cry Cry Cry
ММ си дойде и пак изчезна!

# 231
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug

не зная...

успех на децата! Hug Heart Eyes

# 232
Оф ужас дойде ми.Корема ме боли и ми е кръв света.
Коконке браво и честито.
От сега нататък почивай,че после да ти е яко дупето с 2.Има да тичаш. Joy
Баби има ли да помагат?
Отивам да се къпя и да си купя семки.

# 233
  • Талант на 2012,2013 г.
И шоколад си купи...

# 234
Ами тъй де,може ли пък само за семки да излиза?!?  hahaha Joy

# 235
Семки беше причината.Иначе напълних една торба.А шоколад не обичам от дете.

# 236
ЗавърнАх се!
Тичах напред- назад.
Браво за хубавите новини!
На всички, които имат нужда-  Flowers Four Leaf Clover.
На мен утре ще идват да монтират кухня. Дори не помня какви цветове избрах. Толкова да съм незаинтересована.
До след малко.
 Hug

# 237
  • при късмета
Коконче супер новина  Hug
Мари дано резултатите от скенера да ви зарадват  Praynig
Славе стискам палци и на твоите момчета
Шоколад искам и аз  Rolling Eyes Обикаляхме с детето за сандали и той на тая жега направо се разтече по улицата горкия. За вечеря -китайското на Луси, станах направо специалист.Отивам да го ям

# 238
  • София
Алооооооо, колежките, какво правите, а...
Много ми е тъпо, ама ще се изправи някой ден, но няма да ви кажа къде, щото ще се започне едно успокояване, а аз хич не обичам. Лирично отклонение беше това.
Шоколад обичам...просто не е истина. А , ако е и белгийски, просто нямам думи. Една година минавах през Белгия и само това накупих...шоколад, ръчни бонбони и кутии Godiva. Е, няма такова удоволствие. Та това беше по въпроса с шоколада.
Какво правите мамуни, сладкишки и подобни... newsm78
Славунке, детето ще изкара. Няма начин. Аз зная. Успех и стискам палци. Похвали се после, каквато и да е новината. Те са си наши, нали знаеш, и почти граничат с гениалността,  Grinning така че няма начин да не влезне. И на голямата момче му пожелавам успех! Ама там вече е "друга бира". Споко!! Ще се оправят. А до колкото разбирам, май те чака още веднъж това упражнение с малката ти дъщеря, нали...Какво прави онази красота, котката...вие котенца няма те ли...ако има ми кажи. Може , не, ще си взема едно. Плащам веднага.
Е, хайде, пак ще си "видим".
Поздрав ! Мичето  Mr. Green

# 239
  • София
Ех, как обичам хубавите новини! Flutter Коконче, радвам се за вас и вашите точици! Я кажи таткото подивя ли, полудя ли от кеф? Laughing

И аз продължавам с добрите новини! Бях ви писала преди време, че голямата ми дъщеря ще я пробват в малко така по- училищна среда, извън терапевтичния център, който посещава, в едно частно училище, е , не при " нормалните" деца, но все пак в стая с чинове, дъска, с по напреднали деца. е, преди малко бях на родителска среща и ме уведомиха, че детето се справя чудесно и от 15 септември ще е зза постоянно там! Много съм щастлива и горда! Доста по- назад е Бояна от другите деца, но пък е много добра ученичка, слуша и изпълнява, много се старае. Дечицата са само 6, всяко със своите особенноси, но всички са прекрасни. А за учителката им в училище нямам думи!  bouquet

Марче, когато решиш да споделиш- давай! Няма нищо лошо да те поуспокоим, нали сме тук за добро и за лошо!

Общи условия

Активация на акаунт