Домакини - първи сезон/тринадесети епизод - късметлийски

• 35 341
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • София
О, Коконче, толкова се радвам! Браво! Flutter Тия бебета ако знаят колко лели ще имат!!!

Мари, как са афтие на мъжа ти, има ли ефект от мазането?

Тити, честит ти рожденник! Hug
Аз продължавам да предлагам разни вкусотии, дано не се сърдите, слагам ги винаги скрити. В случая- домашна лимонада, страшно свежо нещо се оказа, особенно за горещините:

# 586
  • София

Аз продължавам да предлагам разни вкусотии, дано не се сърдите, слагам ги винаги скрити. В случая- домашна лимонада, страшно свежо нещо се оказа, особенно за горещините:
Вале, тази е хубава, но аз ти предлагам една още по-хубава.  Пробвай. Бъди убедена, че не съм я измислила аз.... а списанието  за лимонади и коктейли.
Лесна, бърза, вкусна!!
Домашна лимонада с мента
1 шепа прясна мента се смила в блендер + малко водичка. /може и повече мента/. Изстискват се 3 лимона, захар на вкус + смляната мента и 1 л вода. /може и газирана/. Лед. Пробвай я, много е добра. Точно за горещините.
А ти продължавай да ни изкушаваш.  Simple Smile

# 587
Домакини мой оставям ви за някой друг ден!
Благодаря на всички за пожеланията.Рожденника ни води на ресторант и на сладкарница .Торта така и не направих.Куфарите стегнати отивам да до оправя последните неща.Обещавам като видя Кокона да я на прегръщам и заради вас.
Малкия ме плаши с едни темперури както казва той.Ама нося и лекарствата с нас.А каквото сабя покаже.
 Hug Hug

# 588
  • в сърцата на децата <3
Добро утро! Лек полет, Тити  Hug

Нещо ми е крива тая седмица, извинете ме...

# 589
  • София
Добро утро и от мен!

# 590
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро.

# 591
Добро утро!
Лус пак е сервирала кафета на вълшебно място.

Коконче, радвам се на новината и аз  Hug

# 592
  • Талант на 2012,2013 г.
И тук да попитам:Възможно ли е от лекарствата с които третираме афтите да се изгуби вкуса към храната?!? Rolling Eyes

# 593
  • София
Здравейте, момичета!

Ох, как ми се ходи на някое вълшебно място....

Запазих местата на Златни Пясъци, дори платих половина още през март.... Дано не е някаква измама... Не съм ползвала досега услуги на тази фирма... Телефон беше уж на самия хотел.

Фирмата е: “Хермес – Георги Щерев” ООД

Днес ми е много притеснително. Днес Пеьто трябваше да ходи на изпита по рисуване в нашето училище, но на 22.05 госпожата от предучилищна ни каза, че децата от предучилищна и така са приети, няма да се явяват... И сега ... дано да не стане, че ще останем без училище... И лично заявление не съм подавала - дадох на госпожата, и нямам входящ номер, и днеска не сме на изпит... Едно такова подозрително гъделичкане в корема... Peace

# 594
  • в сърцата на децата <3
Марѝ, според мен е възможно, нали все пак обгаря... Поне спряха ли да го болят афтите?

# 595
  • София
И тук да попитам:Възможно ли е от лекарствата с които третираме афтите да се изгуби вкуса към храната?!? Rolling Eyes

Аз мисля, че е възможно... Съдя по себе си... Когато имам афти и ги мажа - нищо не осещам, както и когато опарвам езика...

Но все пак... това е само моето мнение...

# 596
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ти, Лус...да нещо такова се получава май... Rolling Eyes

# 597
  • UK
Добро утро
Тите чакам те
Hug Лек път Mr. Green
Луси, прекрасна закуска а мястото е вълшено
Ангелче, защо не ти се пише Hug
Чакам аз новините за новия ни кабинет Whistling Joy
Благодаря ви на всички за пожеланията, пак казвам, вие сте ми голяма опора  и подкрепаHug  
Мария27 на това момиче незнам как ще и благодаря за добрината  bouquet Не е списвала отдавна дано скоро се появи Hug
Марче14 тази прясна мента откъде да си я набавя? Харесват ми и двете идеи за летни разхладителни напитки, много са подходящи за жегите, които наближават, а и аз сега не пия газирано Blush
Мари Hug при мен афти мн рядко са се появявали и с нищо не съм ги мазала, даже незнаех, че има с какво Rolling Eyes
Дано скоро се облекчи Hug

bouquet

# 598
  • София
Марче, благодаря ти, аз я знам тази рецепта с ментата, обаче нито аз , нито децата, нито мъжът ми обичаме мента в питие, въобще аромата на мента...Иначе предполагам, че е много вкусно и освежително.

Мари, не зная  за  афтите, но има логика от мазилата да губи вкус.

Ангелче, не съм свикнала да пишеш такива кратки постове, дано скоре кривото ти мине!

Коконче, страхотна линийка!

# 599
  • София
Прясна мента се продава в ХИТ, КАРФУР... може и в други магазинио, но не съм обръщала внимание, защото не я консумираме...

Общи условия

Активация на акаунт