Домакини - първи сезон/тринадесети епизод - късметлийски

• 35 347
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Показвам присъствие  wavey

И аз, няма никой... ще отстъпя на Петьо да играе Енгри бърдс

# 151
# 152
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук, но не ми се пише... Rolling EyesСамо чета.

# 153
А така аз викам ще ви чета.А вие на мързел я карате никой не му се пише.

# 154
  • Бургас
Тук съм.

Мари как сте?

Утре идва ММ и ми е едно притеснено,не ме питайте защо. Sad

Във вторник и четвъртък Ванко е на изпити и после дай Боже малко ще отморя.

# 155
  • София
 smile3546 и мисля да забъркам нещо вкусно. Не ми се спи.

# 156
Минавам само да се отбележа за вечерната проверка! После ще чета. Снощи, макар че си плащахме, беше много хубав рожден ден в един уникален ресторант. Прибрахме се посред нощите, по-точно посред сутрините, та досега спахме. Отиваме да пием кафе, времето тук е страхотно. До после!

# 157
Ние преди малко се прибрахме от спешното, този път с Ванко  Confused Баща му му изкълчи ръчичката (както си играят го хвана за двете китки и го вдигна нагоре), та ходихме да му я наместят. Вече всичко е наред и юнакът спи, но мама прибави още стотина бели косми към косите си.
Сега мисля да лягам, че беше дълъг ден, лека нощ и прегръдки на всички  Hug Hug Hug

# 158
  • Бургас
Вио,таткото жив ли е! Laughing

# 159
  • София
Вио, много неприятно, ама ще ви мине. Малката беля е било.

Направих един козунак, ей тъй да има закуска утре заран. Марчеееее, мноУ си луда. Сега го чакам да втаса и бам във фурната. Как беше онази приказка..."за лудо  работи - за лудо не стой", та и аз така. Не се придържам към "по-добре гладен, отколкото уморен". Това последното ми го каза ММ, ама утре сутрин ще търси нещо за Едене... Mr. Green
Е, хайде , отивам да му бая, та по-бързо да втасва.

# 160
Славче и на мойте сестри са тогава побъркаха се тея деца.Дано  имат късмет.
Вио много неприятно,ама то белите бързо стават.
Марче полудя с тея козунаци.На края ще ме чакаш на летището с козунака.говори ,говори още Joy

# 161
  • София
Марче полудя с тея козунаци.На края ще ме чакаш на летището с козунака.говори ,говори още Joy
Ще те чакам, само ми кажи кога идваш.  Simple Smile Аз още му бая другарки, то стана утро вече.  Ако не ме домързи, ще ви го снимам за доказателство. Ама много ми е трудна тази процедура,  Mr. Green по ми е лесно да замеся още един кг.

# 162
На 28 съм в София  Joy
Другарките не пишат и ще ги строяваме,нямали какво.Оправдания домакински.
Преброиха се и легнаха по-възглавниците.

# 163
Леле, Вио, дет се казва от играчка стана плачка! Добре, че е добре малкия юнак. А таткото как е? Ти също си вземи нещо успокоително - мента, глог и валериан, мисля, че е ок за бременни. Peace

Ние излязохме за кафе, а накрая обядвахме-вечеряхме, защото времето беше едно такова следобедно към 16, нито обяд, нито вечеря! Ресторанта е ливански, хммм, много вкусно беше!

Иначе снощи голям купон, този ресторант е уникален, аз ви бях изпратила снимките от него, само че този е в самата Богота. Имам малко снимки и клипчета, ако разбера как да кача клипчетата, ще ви направя съпричастни.  Wink

# 164
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Пак на мен се пада честта да сложа кафе и закуска  Heart Eyes

Аз да докладвам, че тортата свърши. Който ял - ял. Днес ще правя кекс и банички. Трябва ми идея за довечера какво да правя... Мисля едни панирани чушки с чесново кисело мляко, но имам и около 300 грама гъби, които трябва да направя на нещо, а не знам на какво... Може би печени със синьо сирене и гауда?

Общи условия

Активация на акаунт