Домакини - първи сезон/тринадесети епизод - късметлийски

• 35 336
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!
Съвсем по вторнишки - развали ми се прахосмукачката, кантарът също сдаде багажа, на баща ми колата се е повредила, ще водя баба ми на зъболекар  Crazy Ужас, дано днешният ден свършва по - бързо.

# 601
  • София
Жио, всичко лоша да ти остане в днешния ден, от утре само добри новини  Hug Peace

# 602
  • Пловдив
И тук да попитам:Възможно ли е от лекарствата с които третираме афтите да се изгуби вкуса към храната?!? Rolling Eyes

Да. Също от самата химия се губи и изменя вкуса на храната.

Вио, съжалявам за неволите ти.
Коконке, много се радвам.....
 Hug Hug Hug

# 603
  • Талант на 2012,2013 г.
Ваничка,... Hug Hug Hug

# 604
  • София
 wavey

# 605
Мари, напълно е възможно от мазилата за афти да се загуби вкуса към храната.  Peace С какво мажете?
Извинете, но доста пропуснах. Добър ден! Отивам да чета.  Hug

Коконче, много хубава новина! Много се радвам за теб! Пази се, глези се, наслаждавай се на бременността си.

п.п. Балът на нашата кака мина. Ще ви пусна снимки в края на седмицата или следващата.

# 606
  • в сърцата на децата <3
Пооправиха ми настроението. Започваме ремонт. Поне е някакво начало. Писна ми да чакам, вече 7 месеца ни бавят, а поне още един със сигурност няма да е готово... Но - мятам се в необятния свят на плочки, ламинати, лепила и бои, фуги и обзавеждане  newsm71  phoneuu smile3529 smile3547 smile3540

Марче, инспирирана (хохохо каква хубава думичка) от твоята лимонада и аз спретнах една. Доста сладка я направих, но като се сложи повечко лед или още вода е ок  Mr. Green

Скрит текст:

Ама и аз - лаком г*з - направих две бутилки по 700 мл  Mr. Green А ти ментата с листата ли я сложи? Защото аз като я смлях добавих две чаши вода, пуснах пак в блендера и сока, който се получи използвах за лимонадата. Сложих половин връзка мента. Можеше и цялата, носи доста. Нищо, другия път. Наздраве  Heart Eyes

# 607
  • UK
Ехооо
днес ми е едно сънливо, мързеливо и аз незнам какво мрън-мрън
но толкова години мечтаех да ми е такова, че сега ще си търпя Crazy
Вио всичко туй все в един ден ли ти се случи? Ми то нали фаталната дата е 13-ти Joy
Ангелчее ремонти #Crazy ужас, майко-мила голям или само козметичен ще е ремонта
Hug

# 608
  • в сърцата на децата <3
Коконче, влизаме на цимент и замазка. Всичко от-до - нас чака... Ама и аз от толкова време го бълнувам апартамента, че нямам право да се оплаквам  Mr. Green А ти си спинкай и си мързелувай, сега ти се е паднало. Като се родят малките мишоци ще искаш сън ама нямаааа...  Laughing

# 609
  • UK
Ооо Ангелче, ама аз, като се сетя за ремонти и после за чистене след тях иии ми се изпарява всякакъв мерак hahaha
Макар, че и нас няма ни пропусне Whistling ама аз, смятам само да нареждам и да посочвам с пръстчето Joy

# 610
  • в сърцата на децата <3
То и аз така смятах, че трябваше да е готов още ноември, а аз по това време бях много бременна. Но уви, сега няма да ми се размине. Но имам по 250 причини на месец да се радвам, че все пак доживях мое си...

# 611
Да не съм чула за ремонти. Вчера от 9 до 12 съм махала 50 см. от лепенка на дограма от отвън, лепенки отвътре и един измит прозорец и днес съм с мускулна. Всичко е на вили и могили.
Моята хазайка как ми изкара акъла днес, чак се разтреперах.
90- годишна бабка е и има приготвен един куфар тук за умирачка, в квартирата, тя живее на долен етаж. И съм инструктирана- ако през деня пердетата й не са дръпнати, значи е умряла. За целта имам и ключ от жилището й, а тя вечер като си заключи си вади ключа, за да не разбиват вратата, нали за ремонт ще плащат близките й.
Та отивам днес сутринта към 9 да й искам нещо, звъня- никой не отваря. Отидох да чукна на прозореца и изтръпнах- пердетата спуснати. Прималя ми. Звъня на домашния- не вдига. На гсм- а - не вдига. И така 5 минути. Взех си ключа и реших да влизам. Хванах я по хавлия- излизаше от банята. ooooh! Обясних й защо съм влязла, дано не тръгне сега да говори че съм искала да я крада. hahaha Не че е такава.

# 612
Прахосмукачката е поправена, баба ми е заведена на зъболекар...какво остана? А, да, кантарът, ама той е лесен - за 10 лв. ще вземем нов от Кауфланд и готово.
За ремонт и аз не ща да чувам, поне не докато сме в този апартамент. Направихме преди години основен ремонт с изолации и всички останали салтанати...Е, има още какво да се желае, но ако си имам някой ден мой собствен дом, тогава.
Дарилче, тия баби са  Crazy Моята и тя същата - непрекъснато излиза без мобилния си телефон. Викам "що не си го носиш с теб, нали за това сме ти го купили?" Отговорът "А, аз само тука до пейките/магазина/комшиите, за какво ми е да го нося с мен". Това е, няма оправия   Grinning

# 613
  • UK
Дарилче  ooooh! ужас Rolling Eyes аз на твое място, даже не бих и влязла, щях да повикам КАТ, МВР, Бърза помощ Joy и всичко за каквото се сетиш hahaha а и родните и, те да влязат Crazy да я видят диша ли Whistling

# 614
В Русия съм, в Русия съм... Wink

Докопах се до интернет, ама е ограничен с времето, затова доста телеграфно:
Честит Рожден ден на всички на патерица, да са живи и здрави!
Ако има болни, бързо да се оправят! Лошото настроение бързо да минава!

И специално за Кокончето - Ураааааааа! Прекрасна, прекрасна новина! Всичко и занапред да бъде все така положително!  newsm44

ММ има днс рожден ден, да ми е жив и здрав! Почерпете се за негово здраве:

Леле, с нов лаптоп съм, които е доста различен от стария и докато намеря как да кача снимка и да пиша на фонетична и времето ми свърши! Целувам ви всичките, при първа възможност пак ще пиша! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт