Домакини - първи сезон/тринадесети епизод - късметлийски

• 35 642
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Честит ти рожденник, Смърфи! Да е жив и здрав! И много да те слуша!
Коконче- аз сама нямаше да вляза, бях с подкрепление- майстори бяха дошли да свалят климатиците. Сега ми е смешно, ама тогава- не. Sunglasses

# 616
  • София
Смърфи, честит ти рожденника! Жив, здрав, богат, с късмет!!!
Завиждам ти за Русия. Не съм била от 98 година...

# 617
Тази вечер нещо слабо се представяте тук  Wink На разходки сте го ударили.
Днес ми е много мързеливо  Tired Не че не отхвърлих една камара задължения, ама ми се щеше да си лежинкам на дивана.

Смърфи, от здраве и късмет да не се отърва рожденика! Отпразнувайте празника подобаващо.
И чакаме снимки от пътешествието  Heart Eyes

Аз пък обичам ремонти, т.е обичам не кочината по време на ремонта, а самия процес - да виждаш как едно след друго нещата се получават. Жалко, че мъжът ми не ми връзва толкова често на хахавите идеи  Mr. Green

# 618
  • ул. "Мечтание"
Само се чеквам, че се добрах до компютър.
Не съм ви чела назад, надали ще успея.

# 619
Коконче,браво душко!Много се радвам за теб. Hug Сега само почивки,ядене и спане.Няма да се ядосваш за нищо.И спи по много,че като се родят,няма да имаш време.Днес съм в много скапано настроение,с ММ се изпокарахме и ми е гадно.Той мълчи,аз мълча,няма да му проговоря първа,инат съм си  Crossing Arms Хубава вечер ви желая.  bouquet

# 620
Смърфиетка, честит ти рожденик, да е жив и здрав!
Днес голямо ходене ходихме, сигурно поне 5 - 6 километра имам навъртяни. Дребното кюфте и то вървя доста, като от време на време посядваше в количката де, ама и на него не му мърдат 2 - 3 км. Сега спи, а утре пак съм му намислила голяма разходка. Нали мама трябва да се движи, и детето с нея, какво да прави, горкото  Heart Eyes

# 621
  • София
Браво на вас, а Петьо никак не иска да ходи... малко и айде вкъщи.

# 622
  • при късмета
Смърфи да ти е жив и здрав рожденника, много да те слуша и още много рожденни дни да посрещнете заедно   bouquet
Обичам ремонти, козметични де.През две-три години се смахвам да сменям цветовете на стаите.Карам мъжа ми да запълни дребни дупчици и се развихрям.Сама си правя цветовете и сама боядисвам с латекс.Може да ме взимате на работа Laughing Сега с детето е по-трудна работата, ама миналата година пребоядисах спалнята.До по-голям ремонт ще оставя малкия още малко да повилнее
Нощни добре си се завърнала
Вио добре, че не сме понеделник.Дано от утре да не е така.Моя дребния ако го пусна да ходи и да тича няма да се сети да спре.На година и половина изминаваше по 2 км. по маршрут отделно заплесването и тичането по градинки.На две тичаше обиколката на футболен терен, стандартен
Kaka Daka що така те ядаса мъжо
Моя мъж продължава да е болен
Ох искам слънце вече, ама да е сухо

# 623
  • София
Ние ще лягаме след малко.

Та да ви кажа - лека нощ!

# 624
Мама-коко, твоят син е готов маратонец, голямо бягане бяга, браво.
Люска, лека нощ  Hug

# 625
  • Талант на 2012,2013 г.
Смърф... честит рожденник! Hug  bouquet

# 626
Мари, как сте днес?

# 627
  • Талант на 2012,2013 г.
Днес успя да хапне малко пилешка супа...

Иначе нищо ново. Никакъв напредък... Confused

# 628
  • Пловдив
Смърфи, да ти е жив и здрав!

# 629
  • при късмета
Мари  HugТрябва да се храни, дори да не усеща вкус. Спирането на това лекарство за което си пуснала тема, касае ли мъжа ти по някакъв начин?
Вио много съм тичала покрай малкия.Проходи на 9 месеца, преди да направи година слезе от количката, да се чуди човек как не го свалих тоя корем, само той ми пречи.Ама ти никакво тичане по Ванко, кротичко

Общи условия

Активация на акаунт