Да ти е жив и здрав рожденика. От здраве да не се отърве. С най-добри пожелания от мен, ...баба му Маруцка!

Тъй като, аз се научих да пускам разни картинки и подобни, сега не мога да се спра, та от мен за вас, за семейството. Това уиски е добро, да пийнете по едно.

Ах, много обичам да пускам картинки, още малко ми трябва да се науча да пускам и музикални поздравления. Нещо не ми връзва таЗ работа, що така...

Ангелчето, завиТ, завиТ. Обичам да правя ремонти. Там е моята стихия. До тухла всичко свалям и се започва отново. А после ми мирише на чисто и едно подредено...нямам думи от кеф. Да, ама не. Не ми се разрешава тази година. Жалко.
Нощни, къде ходиш, бре жена. Не, че нещо има, ама ми липсваш. Не ми отговаряй, къде ходиш, такъв е въпроса само, нали знаеш...на добра воля питам.
Тук има липси големи. Утре на закуска, всички на редица и преброени. Аз ще дойда към 11 ч. да ме чакате, ей.
Отивам на раСодка из форумЪ.

С ММ сме си обявили състезание - кой ще свали най-много кг до 27-ми ноември. Записахме си стартовите и ще се мерим всеки понеделник