Домакини - първи сезон/тринадесети епизод - късметлийски

• 35 336
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • София
В Русия съм, в Русия съм....
Тук София, тук София, чувам те....приемам  wavey
Да ти е жив и здрав рожденика. От здраве да не се отърве. С най-добри пожелания от мен, ...баба му Маруцка! Hug
Тъй като, аз се научих да пускам разни картинки и подобни, сега не мога да се спра, та от мен за вас, за семейството. Това уиски е добро, да пийнете по едно.  Heart Eyes

Ах, много обичам да пускам картинки, още малко ми трябва да се науча да пускам и музикални поздравления. Нещо не ми връзва таЗ работа, що така... newsm78

Ангелчето, завиТ, завиТ. Обичам да правя ремонти. Там е моята стихия. До тухла всичко свалям и се започва отново. А после ми мирише на чисто и едно подредено...нямам думи от кеф. Да, ама не. Не ми се разрешава тази година. Жалко.
Нощни, къде ходиш, бре жена. Не, че нещо има, ама ми липсваш. Не ми отговаряй, къде ходиш, такъв е въпроса само, нали знаеш...на добра воля питам.
Тук има липси големи. Утре на закуска, всички на редица и преброени. Аз ще дойда към 11 ч. да ме чакате, ей.
Отивам на раСодка из форумЪ.   love001

# 631
Мама-коко, гледам да се пазя до колкото мога, въпреки че не винаги успявам. Ето днес например на няколко пъти го вдигах, и то не от глезотия или нещо подобно, ами има нужда детето, малко е още...

# 632
  • при късмета
Знам, че не е глезотия Вио, нали трябва най-малкото да го сложиш или извадиш от кошарата, да го вдигнеш до стола за хранене, да го преоблечеш, да..., да ...
Моя като беше на възрастта на твоя, така ме беше сгънала дископатията, че мен си не можех да вдигна, камо ли детето, знам какво е

# 633
  • ул. "Мечтание"
Марче, ходих малко по софийско. После пък ангажименти ме завъртяха, та чак сега се намествам пред компа. Ама ми се спи, та ще отлитам съвсееем скоро към страната на сънищата. Simple Smile

Лека ви нощ, мили дами!  Hug  bouquet

# 634
  • София
Марче, ходих малко по софийско. После пък ангажименти ме завъртяха, .....
Я...по софийско пък била таз другарка,  ти май ни каза че си тук,  newsm78 ама аз нали не помня..Е, как беше по софийско, гадничко е нали..шумотевица голяма и прахоляк отвсякъде. Е, хайде, сега си почини.

# 635
  • в сърцата на децата <3
Добро утро, мили мои прекрасни  Hug
На кака ви доброто настроение се завърна с благата вест за ремонта. Дай ми боя и терен и стой ми гледай чудото! Като малка на село по три пъти на лято си пребоядисвах стаята. Сигурно може да се отлепи 10 сантиметров пласт латекс от стената  Mr. Green И сега аз ще си го боядисвам. Само имам една чуденка... Дали и спалнята да е оранжева или да е лилава? Спалнята ще е нещо такова - http://www.dizma.bg/details.php?pid=609&cid=7  Кухнята ще е оранжева, а шкафовете сигурно ще са от тази серия - http://www.dizma.bg/details.php?pid=735&cid=3 само трябва да проверим има ли опция да купим само горните шкафове и плот (отдолу под плота ще са хладилника и фризера)... Та така... За банята още не съм решила цвят, за антрето - също. Трябва да измисля и подова настилка за антрето, чудя се ММ като настоява за гранитогрес дали лесно се почиства?

Хайде по едно кафе и ще ви навестявам днес

# 636
  • София
Добро утро и от мен!

Ангелче, чудесно кафенце Hug

# 637
Добро утро!
Ангелче, супер ентусиазирана звучиш, браво, много ти се радвам  Hug

# 638
  • ул. "Мечтание"
Добро утро, дами!  Hug  bouquet

Айде от мен закуска и чайче.

И мен ме чака ремонт и много се вълнувам. Наехме ново място за семейния център и идната седмица започваме да го гласим за да може да се нанесем възможно най-скоро и да стартираме дейност. Направо подскачам от радост!  Heart Eyes

Марче, добре си бяха шума и прахоляка. Предвид, че си ги нямам тука, за няколко дни даже им се радвах. Но имах усещането сякаш, че София е някак овехтяла и погрозняла, което ме натъжи малко.

# 639
  • София
Нощни... настанявам се, такава закуска, мммм...

# 640
  • в сърцата на децата <3
Нощни, ако не се лъжа, коктейла със скаридката е алкохолен  Mr. Green Как беше лафа - едни от радост, други - от мъка, а трети - от сутринта  Laughing  Hug С тая богата закуска скоро няма да стопя дупЕто  hahaha С ММ сме си обявили състезание - кой ще свали най-много кг до 27-ми ноември. Записахме си стартовите и ще се мерим всеки понеделник  Mr. Green И двамата искаме да смъкнем по 10-13 кг та ще видим кой колко... Поне вече няма сама да се мъча - той да плющи кюфтета, а аз да хрупам салата. Вече готвя почти еднообразно - салата и месо - на скара, на фурна.. Вчера пекох пиле на грил и установих следното - получи се точно като купешките печени пилета, но моето сурово струваше 11 лева и го пекох 2 часа и нещо. Та май ще ми е по-рентабилно да купувам готови, а не да се занимавам с глупости.

# 641
По- добре си го печи.
Случай от тези дни. Малко е гнусничко.
http://www.dnesbg.com/goreshti-novini/globiha-s-2000-leva-billa- … e-s-tchervei.html

# 642
  • в сърцата на децата <3
Дарилче, от топлата витрина на Билла НИКОГА не купувам каквото и да е... Работила съм във франчайз вътре в сградата на Билла и ако знаеш какво са намирали колегите в храната... Има тука на гарата едно циганче, което продава печени пилета - винаги от него си взимам. Пресни, вкусни и най-важното - отлично почистени от пера и гадости!

# 643
  • ул. "Мечтание"
Нощни, ако не се лъжа, коктейла със скаридката е алкохолен  Mr. Green Как беше лафа - едни от радост, други - от мъка, а трети - от сутринта  Laughing  Hug

Joy Joy Joy
Тъй де, на когото каквото му е на душа!  Mr. Green

Цитат
С ММ сме си обявили състезание - кой ще свали най-много кг до 27-ми ноември. Записахме си стартовите и ще се мерим всеки понеделник  Mr. Green И двамата искаме да смъкнем по 10-13 кг та ще видим кой колко...

Да не те отчайвам, но обичайно мъжете свалят по-бързо от жените. Което не е закон де, но имаме различен метаболизъм. Но това пък може да те мотивира още повече да се стопиш.  Mr. Green

Днес ще готвя гъби с картофи.

# 644
  • в сърцата на децата <3
Абе той да отслабне, пък ако ще да е победител  Mr. Green Че откакто се "взехме" преди близо 5 години качи трайно 25 кг, ама аз ще да съм виновна - угаждам си му (а у тях и майка му и баба му не могат да готвят...) За сравнение - аз качих само 2 кг, останалите ми се лепнаха от бременността. Все още обмислям коя част на денонощието ще ми е най-удобна за спорт  newsm78 Принципно сутрин мога да се измъкна и да ги оставя двамцата да спят, а да ходя да тичам. Но сутрин ми трябва време да се осеферя и да съм в кондиция за препускане. Вечер има твърде много хора, не ми е комфортно да ме гледат как треса сланини в парка...
Аз имам 500 гр гъби и се чудя на какво да ги направя. И какво месо да правя за довечера...

Общи условия

Активация на акаунт