Домакини - първи сезон/тринадесети епизод - късметлийски

• 35 343
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добро утро сладурки!  Hug
Ау...кафе, пък скариди, пък ми е добре. Браво!
Нощни, гадничка е София, вехта стана. Няма да кажа защо, но си имам мнение.
Ангелчето, такъв ентусиазъм струи от теб. Много са добри нещата, които си пуснала. Красиви са. Ще стане чудно апартаментче.
Дари, кви са тези гнусотийки. Ауууууу, затова никога не купувам топла кухня. Никога.  Такова нещо в къщата ми не влиза. Имало е защо. Много съм гнуслива, много. Даже трудно се храня и по ресторантите, когато излизаме на вечеря. Все си представям разни неща, които може да стават в кухнята им. Даже скоро бяхме на едно място, май ви казах един път, там в кухнята работеха с ръкавици. Направи ми добро впечатление.
Днес имам много задачи и ще излизам. Ама ще се върна довечера.
Приятен!  Hug

# 646
  • София
Аз днес не готвя.
Свеки вчера доне се 8 супер сармички. Сега изядох 2.
4 сарми - пилешко бутче в зелев лист и 4 с ориз и накълцано месо... ммммм

И аз съм гнуслива, ама то ми личи веднага... връщам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Обаче трябва да видя, за разговорите - не ме притесняват... Laughing Laughing Laughing

# 647
# 648
  • София
Hug Hug Hug

Офф, как мечтая за къща с двор.... сега излизам и от сутрин до вечер съм навън с децата!!!

Дано един ден да имам възможност... Харесва ми Банкя, но цените са там май доста височки...

# 649
  • UK
И аз искам да живея в къща с двор Blush
от вчера имам разни позиви да връщам поетото ooooh! ама не мога, останах си само с позивите, ама така ще е , само да са живи и здрави Praynig
Ангелче бе мило, де ги видя тея сланини по тебе #Crazy Joy я ела, да видиш, кака си и тогаз ша си говорим за сланини и карантии hahaha
На мен пък Софи,я много ми харесва! Хич не  е вехта, в сравнение с изпокъртена Варна Naughty си е истински и Европейски град, при вас с извинение, ама много пари се наляха и ще се наливат Naughty

# 650
  • София
Аз си харесвам района Младост-3! Не бих живяла в центъра...

# 651
  • ул. "Мечтание"
На мен пък Софи,я много ми харесва! Хич не  е вехта, в сравнение с изпокъртена Варна Naughty си е истински и Европейски град, при вас с извинение, ама много пари се наляха и ще се наливат Naughty

Те че се наливат, наливат се... но според мен не където трябва.  Tired
Метрото е супер гот, но на много други места супер много е изоставена. А и София не е само Метрото, Младост и Центъра.  Crossing Arms
Напуснах я преди около три години и разликата е просто много силно осезаема за мен. Както казах и по-рано, това много ме натъжава.
София е специална за мен по много параграфи. Не мога да живея там по причини, които нямат нищо общо с красотата й, шума й, мрасотията й... Просто не е моят град за живеене, колкото и да я обичам.  Peace Най-малкото съпругът ми е роден и израснал там. И с този град ме свързват много скъпи спомени и хора.

# 652
  • UK
E Нощни, всеки с мнението си, нали така Naughty Аз правя сравнение между София преди и сега и Варна сега Crossing Arms

# 653
  • ул. "Мечтание"
Така. Тъй че няма какво да ми се цупиш (поне така изглежда от използваните емотикони). Simple Smile
Не намирам за нужно да сравнявам Варна и София. Двата града са толкова различни.

Мъчно си ми е да виждам София такава и да я усещам такава.
С Варна други чувства, мисли и любови ме свързват.

# 654
Привет!Много сте писали!Първо честито на патерица на празнуващите!
Коконче,много се радвам за теб!Нали ти казах,че трябва да ти предам щафетата Hug И спи,и си почивай,че после няма да има време за сън и почивка.Ама е сладка умората.
Ние сме добре!Гошко е с колики от вчера и е много неспокоен,ама ще мине.Вчера започнахме да го извеждаме с количката,много му харесва.А тати колко гордо я кара,все едно мерцедес hahaha
Аз имам малко усложнения от секциото,днес бях пак на лекар.Казаха,че ще мине,ама по-бавно.

# 655
  • UK
Ста-дииии Hug много се радвам Hug Ти сложи ли снимки на малкия, да му се порадваме и ние Heart Eyes

Нощни, сори ама, ще се цупя пък, когато си поискам Crossing Arms Joy

# 656
Да,Коконче.Качих две снимки в нашата група.

# 657
  • UK
Да,Коконче.Качих две снимки в нашата група.
Hug

# 658
  • София
Сега се връщам.
Водих Миленка - боли я ухото - здраво е, а работата е в носа! Дали са ни капки за нос и нурофен форте за 5 дни.

Ходих и в училището (сега като гледам са качили списъци, ама кой да ги чака... Mr. Green Mr. Green Mr. Green) - приети сме в 144 соу с изобразително изкуство.

# 659
  • в сърцата на децата <3
Честито, Люси   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт