iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 44-та тема

• 50 167
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте отново Hug
Денис благодаря за разясненията и предложенията за вит.Е. До сега не знаех за тази форма и това много ми помогна при избора. Даже вече пътува Laughing
Искам да питам за още едни добавки. Ако някой е ползвал витекс и масло от вечерна иглика, моля да сподели как се пият. На мен ми трябват за хормонален дисбаланс / нисък прогестерон и висок естрадиол/ Аз имам назначена терапия с прогестеронов препарат, който ще си пия, но ми се искаше да подпомогна процеса и с някакви добавки. Спряла съм се на тези:

http://www.iherb.com/Deva-Organic-Vegan-Evening-Primrose-Oil-90-Vegan-Caps/8949

http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Vitex-Berry-Alcohol-Free-Ex … -fl-oz-30-ml/5259

Моля за мнение  bouquet

За Маслото от Вечерна иглика може и да няма проблем, но приема на  Витекс, трябва да съгласуваш с лекаря /АГ/ защото той влияе на ЛХ, ФСХ и Пролактина - и от там и на О.
Жените в менопауза може да го пият постоянно, но при редовен МЦ, лекаря може да ти го назначи по някаква схема - напр. от М до О.
Вечерната иглика, която си избрала в момента не е налична - ето едно предложение:
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Evening-Primrose-1300-1300- … g-60-Softgels/228

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 301
  • Пловдив
Момичета,днес са дръпнали парите от картата...Това значи ли,че поръчката ми е тръгнала насам Rolling Eyes

# 302
Денис, благодаря за отговора!  Hug

Може ли малко повече подробности?

Омега 3  може да се пие постоянно, а в зависимост от това за какво я приемаме може да се комбинира с др. добавки за по-добър ефект. 

# 303
Момичета,днес са дръпнали парите от картата...Това значи ли,че поръчката ми е тръгнала насам Rolling Eyes

ще получиш мейл като я пратят, обикновено става в деня след като направиш поръчката  Peace

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - SDB331

# 304
  • Пловдив

ще получиш мейл като я пратят, обикновено става в деня след като направиш поръчката  Peace

Аз такъв мейл получих,но това не е ли потвърждение за направена поръчка Rolling Eyes Питам колко дни от пускането тръгва поръчката?

# 305
Първата ми поръчка (София) пристигна за точно една седмица, втората даже за 6 дни (а беше за провинцията)!
Много приятно съм изненадана Simple Smile

# 306

ще получиш мейл като я пратят, обикновено става в деня след като направиш поръчката  Peace

Аз такъв мейл получих,но това не е ли потвърждение за направена поръчка Rolling Eyes Питам колко дни от пускането тръгва поръчката?

при мен винаги тръгва на следващия ден!
веднага получаваш потвърждение със заглавие 'Order 1114114-0 from iHerb.com'
на другия ден ти пращат 'Shipped - Order Number 1114114-0 from iHerb.Com'

# 307
  • София
Денис, благодаря за отговора!  Hug
Може ли малко повече подробности?
Омега 3  може да се пие постоянно, а в зависимост от това за какво я приемаме може да се комбинира с др. добавки за по-добър ефект. 

Omega 3 може да се комбинира напр. с :
- Мултивитамини + Коластра  за засилване на Им.С
- coQ10 + Астаксантин - предпазва кожата от възпаления, вкл. и причинени от УВ лъчи
- Масло от вечерна иглика, вит. А и Е  - МЦ, О., ПМС и т.н.
- когато е с повече DHA  + Лутеин + Зеаксантин - за очите
- Масло от Пореч - при кожни проблеми
- Глюкозамин, Хондроитин, МСМ и т.н. - при проблеми с ОДСистема и различни възпаления
и т.н.
Комбинациите може да са много и най-различни и да включват голям брой елементи

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 308
Omega 3 може да се комбинира напр. с :

- Глюкозамин, Хондроитин, МСМ и т.н. - при проблеми с ОДСистема и различни възпаления
и т.н.
Комбинациите може да са много и най-различни и да включват голям брой елементи

Това е при ставни проблеми, предполагам? Определено ме заинтересува. Ако съм права, какъв Глюкозамин и в каква дозировка би ми препоръчала?
Наистина, абсолютно всякаква информация ми е изключително важна.  Peace

# 309
# 310
Благодаря!

# 311
  • have faith and be patient ..

Трябва да получиш втори имейл .Обикновено идва същия ден ,но Някой път се бави и 30 часа ..

# 312
  • Пловдив

Аз имам само 1 мейл с Ордер номера...Поръчката и мейла са от 28.

# 313
Колагенът или хидролизираният желатин са прости аминокиселини и не е нужна намеса и разграждане(хидролизиране) от пепсин,трипсин и други ензим.  Т.е разтворени във вода и прокарани чрез нея до горния дял на червата , влизад директно в кръвния поток.

И с хранене да ги приемате, пак не е никакъв проблем.  Това, което денис казва за стомашните сокове, че пречели и тн. , е пълен майтап... В случая с колагена те не играят никаква роля Simple Smile

Проблем е обаче , ако водата, в която е разтворен колагена, разреди храносмилатените сокове, които са нужни  за разграждане на вече поета храна.  Това е единственото лошо, което може да направите. Но самият колаген вече си е хидролизиран и нищо не може да му попречи да се усвои.

Поздрави!

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 22:21 от Cottler

# 314

Аз имам само 1 мейл с Ордер номера...Поръчката и мейла са от 28.

моята от 28-ми е тръгнала на 29-ти  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт