Италия, 138

• 29 106
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Фейам, благодаря. Аз всъщност в родината бях само за 9 дни, но се поизгубих от форума поради нЕкои обстоятелства и последвалия ги спад в състоянието на духа ми. Но ще се оправя, имам нужда да си преосмисля нагласите за организация и да си повярвам малко повече, че инак няма изплуване. В този ред на мисли, мерси за препоръките, дето даваш, много съм съгласна с теб.
Ние преди малко се върнахме от един пъб, открих че трапистите правят хубава бира, сега включвам на вълна дегустации. След някой друг ден пак Wink

Лени, успех в пречистващия ден, кажи после как е, аз жито много обичам... Simple Smile

Лека и спокойна, дами!

# 106
минах вече закуската и първият извод е, че 100гр за деня наистина са достатъчни,  тежко е това нещо, с 3 с.л. зор видях. Но е вкусничко, и сигурно си въобразявам, но тутакси чувствам че нещо чегърта в стомаха ми, сигурно житните зрънца извадиха магическите си метли Simple Smile
При мен ако се наложат такива дни ( плодове или нещо такова) ще е прекрасно, защото на мен минимални нарушения ми костват веднага не грамове, а килограм връщане назад.. Но ако мога да си наложа 1-2 дни/сед разтоварващи ще съм много щастлива.

# 107
Аз те попитах какво представлява запарката ,има ли го някъде написано?

# 108
Аз те попитах какво представлява запарката ,има ли го някъде написано?

ти пита, ма аз забравих да ти кажа;))

100 гр жито вечеррта ги заливаш с вряла вода. 2-3 пръста да покрие. Захлупваш и забравяш до сутринта. На сутринта са омекнали, набъбнали и готови.
на 100 гр. жито се слагат 9 ореха, 3 ябълки и 3 с.л. мед. Това е за целия ден и се разделя на 3 порции. Нищо сложно. Аз си купих готови обелени орехи и броих половинки до 9 ореха:))

# 109
Благодаря,ще го пробвам ,дали ако добавя малко лимонова кора за свежест ще е грешно ако не и така ще го ям ,аз много обичам тази комбинация

# 110
по-добре дисциплинирано и без добавки:) днес лимон, утре канела, вдругиден пудра захар.. и амин на програмата Twisted Evil
има много голяма тема за този режим потърси я, аз четох само първия постинг реално трае 10 дни + 10 захранване, но аз нямам чак такъв характер не мога да ям едно и също с дни, само от идеята ми е лошо:)

# 111
На мен също ми стана интересно - не че особено обичам жито, дори напротив, имам някакви по-скоро неприятни спомени от варено жито за помен, баба ми ни носеше; но ми харесва идеята да се олекоти организмът и да дойде малко енергия. Но засега ме мързи да се ровя из нета за толкова специфична информация като програма за прочистване за бременни...  Rolling Eyes

# 112
минах вече закуската и първият извод е, че 100гр за деня наистина са достатъчни,  тежко е това нещо, с 3 с.л. зор видях. Но е вкусничко, и сигурно си въобразявам, но тутакси чувствам че нещо чегърта в стомаха ми, сигурно житните зрънца извадиха магическите си метли Simple Smile
При мен ако се наложат такива дни ( плодове или нещо такова) ще е прекрасно, защото на мен минимални нарушения ми костват веднага не грамове, а килограм връщане назад.. Но ако мога да си наложа 1-2 дни/сед разтоварващи ще съм много щастлива.

Лени, ти баш на празника ти ли реши да се прочистваш? Честит Имен ден! Да си жива и здрава!   bouquet

# 113
Здравейте !!  Hug

Все нямам време да пиша, но ви чета, когато мога.  Embarassed

Исках да ви почерпя, макар и виртуално за моя рожден ден!  Simple Smile

Поздрави и на двете Елени, които имат имен ден - 10 c's и Leidi ! Hug  bouquet

# 114
  • UK

Ами как, с тези фибри. А вода пие ли се?
Лени, този Дамиано много те обича, такова усещане имам! Жито да се навие с теб да яде....аз за такъв друг мъж не съм чувала. Всъщност само за един, но беше дъновист.
Честит имен ден и да си жива, здрава и все така слабееща!  Laughing Hug

Ние също сме започнали олекотен режим, Цецо се е поналял и аз синхронно с него сменям менюто, че се бяхме поотпуснали. Вечер само салати и повече движение.

# 115
Честит Имен Ден, Лени!   bouquet    Честит Рожден Ден, Астреа!   bouquet
Бъдете здрави, щастливи и обичани!

На мен ми подариха гирички. По 1кг. всяка. Сега ако ми дойде и вдъхновение да ги размахам, до август може и да пооформя леко бицепси.
Този житен ден бих го пробвала. Не знам точно какво ще пречисти, но леко раздвижване в обичайния ритъм на организма със сигурност ще предизвика.

# 116
Благодаря ви, много сте мили:)) А Астреа какво е наредила.. Heart Eyes  Честита да си и обичана!!!

Според мен това нещо е много тежко, аз не гарантирам, че нещо се отслабва ( утре ще ви кажа точно Twisted Evil). но веднъж като го сдъвчеш след час си някак лек и жизнен. Наобяд бих казала, че вече бях доста гладна, от половин час почти мъча 4 лъжици.

Льоли, Дамиано е много доволен  и не трябва много да го убедиш. Вчера си пробва едни стари чифтове дънки и е много щастлив. Хвана се и в едни бермуди, които като гаджета му бях купувала , в които никога не е бил, тоест сега малко по-слаб от когато се оженихме.  Лошото е че като прахосмукачка яде тоя човек, това дъвченето му е досадна работа  Rolling Eyes

# 117
  • Torino,IT
О, много празнуващи днес Hug
Честити имен ден на Лени и рожден ден на Гери,  да сте живи и здрави и много успехи ви желая където си пожелаете Hug
Исках да питам Лени за рецептата на нейните американски палачинки? Беше я дала, знам, но не мога да я намеря newsm78 ooooh!

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 14:54 от Lindita

# 118
  • Milano
Честито на празнуващите. Всичко добро.

Калатея, добре завърнала се. За момент си помислих, че сме пътували в един самолет вчера.

Направих едно голямо ''прочистване'' и аз по Фейамския метод. Laughing

Времето в София беше разкошно, слагах си летните рокли и се върнах...и сложих якето.

# 119
  • UK

Льоли, Дамиано е много доволен  и не трябва много да го убедиш. Вчера си пробва едни стари чифтове дънки и е много щастлив. Хвана се и в едни бермуди, които като гаджета му бях купувала , в които никога не е бил, тоест сега малко по-слаб от когато се оженихме.  Лошото е че като прахосмукачка яде тоя човек, това дъвченето му е досадна работа  Rolling Eyes

Брей, дали да не пробутам на Цецо? Че онзи ден като му простирах дънките и се постреснах. Освен това леглото откъм неговата страна подозрително скърца от известно време  Joy.

Гери, мила, извинявай, че чак сега пиша- да си жива и здрава и дано скоро се почерпим не само виртуално!  Hug

Regi, как мина?

Общи условия

Активация на акаунт