ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 381
  • 648
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ей, момичета, загубихте се  Sad. Домъчня ми за вас.  Hug То заглавието на темата не е актуално вече.  Wink
Надявам се, че сте добре. И пак е болна - бетер първа група е. Само си въртим разни вируси с кашлица. Силно се надявам това да й е за последно поне за месец-два напред.

# 271
  • USA
Гери, във ФБ пишем чат-пат. Чакаме те там, когато се решиш. Направи си един фалшив профил, че много ми липсваш!  Hug
И ние сме болни. Криси първо изкара един вирус миналата седмица, който всички минахме, тази седмица е с ушна инфекция. Не знам дали е последствие от миналия вирус, но 3 дена си беше вкъщи. Сега пие антибиотик и уж е по-добре. Аз от 2 седмици не мога да се сафирясам и все се чувствам болна и отпаднала, ама няма много как да си почина.
Ема проходи и няма спиране. Тази седмица ще и правим рожден ден, но аз засега нямам никакво настроение. Дано да ми дойде, че си пада голямо търчане покрай тези събития.

# 272
  • sf
Минавам само да побутна темата и да се фръцна с коледните си човечета  Joy

# 273
  • София
ха-ха, тъкмо се зачудих какво пък си решила тук да пишеш.

# 274
  • София,
Ми то вярно тая тема направо замря!

# 275
  • София
Наистина  Sad. Пък и сега нищо не пишете.  Naughty
Аз съм в някаква непрекъсната въртележка с болни около мен, кой повече, кой по-малко. Все нещо изниква. И. продължава да боледува, сега е с бронхит на АБ и инхалации с вентолин. Нещо се ошашках, защото този път мн. бавно й минава.
Още не съм започнала английския, защото не се е събрала група.
С една дума... няма с какво да се похваля.  Laughing

# 276
  • Асеновград
Ей така умирали темите значи.
nonsense , много ни липсваш във фейсбук , защо не си направиш един профил само заради нас , кръсти си го nonsense и го ползвай само заради групата. Като видя нов отговор в тая тема и все тебе търся  Laughing. Ние сме добре , Ива беше понастинала , вече е добре , още няма нито един зъб , но ужасно я мъчат , не спим , от една седмица се буди нощем на всеки час , направо не знам на кой свят съм. Тедо е добре , здрав е , любимата му госпожа се върна и ходи с желание на градина.

# 277
  • София,
Аз пък от вчера почнах английския - снощи като се прибрах от курса бях се ошашкала, нещо преподавателката така взе да препуска през материала още от първия път. Нищо не разбрах, вечерта Ицко така ми се хилеше и ми обясняваше и като взе да ми говори на английски Joy, айде вика вече трябва да разбираш и да знаеш. То ако ставаше от първия път!
Нещо няма хубави обяви тези дни и никъде не съм пускала и никой не се е обаждал, отчаях се вече, затова се записах на фитнес, купих си днес и карта за един месец и сутрин минавам оставям Вероника в ДГ и вместо по кафетата с една друга майка сега висим във фитнеса по един час и се прибирам. Умирам от скука! Tired

# 278
  • София
Май аз ще остана последният мохикан в тази тема.  Mr. Green Преди време гледах как са архивирали "набор 2004" май беше и ми беше чудно, но ето как ставало.
Били,  благодаря ти за хубавите думи. И вие ми липсвате много.  Heart Eyes Не искам да се регистрирам вав ФБ отново, за да не давам пример - повод на голямата, защото се опитвам за сега да я предпазя от това губене на време и не само. А тайно не ми се иска.  Wink Та... ако имате желание минавайте за по малко. Може да споделяте по-обикновени неща /без темата за мъжете  Laughing/.
Дани, и ти ли си по "Аз мога"? Хубаво е, че имаш кой да ти помага вкъщи и да практикуваш. Аз да не ти разправям колко св-та съм пуснала и нищо, но при мен явно така трябва да бъде за сега, защото изникват ситуации, за които трябва да съм свободна. Много се надявам да ми се обадят за превода на една книга.  Praynig Уж ми обещаха, ама...

# 279
  • София,
nonsense за съжаление не съм по програмата АЗ МОга повече - до нея въобще не успях да се доредя, и не за друго ами просто късно разбрах, чемога и аз да кандидатствам. Изникна ми много интересна и успешна възможност за курс, в школата на Ицко, пролетта искаха да предплатим таксата за следващата учебна година и по този начин се възползвахме от много отстъпки както за него така и за единия родител - т.е. получихме бонус - безплатен комплект учебници за него и 60 безплатни часа за един родител, това се равнява на половината от времето за него. Това ми се видя супер оферта и се възползвах, та сега ме извикаха и от вчера започнах и без това без англ. съм наникъде, голям кошмар е навсякъде искат английски. А за работата си права, наистина сега покрай децата така сме свикнали да сме си в къщи и все нещо изниква така изневиделица, а ако не го свърлшим ние няма кой, много е криво.
А за книгата ще ти се обадят не се притеснявай, ами се подготви за работа! Да се оправят децата да са здрави!
И аз чакам уж от едно две места да се обадят, но ето втора седмица минава и не се обаждат. В интерес на истината попаднах на една обява, ходих, харесаха ме, викнаха ме и отидох и почнах, изкарах един ден и се отказах - сега като съм пак отникъде и на нулата седя днес и полу депресирана се ядосвам на себе си - защо се отказах. Не ми харесаха условията обаче, реших че все пак здравето ми е много по важно от мижавите пари, дето щяха да ми ги дават и те нямаше да ми стигат дори и за бензина, който трябваше да сипвам всяка седмица за да мога да ходя на Работа, а пък недай си боже малката да се разболее и сигурно щеше да стане страшно! Едва ли ще намеря някой толкова толерантен като бившите ми шефове и особено към сегашната ми шефка!

# 280
  • Асеновград
Дани , не се депресирай , за да се откажеш и да не се примиряваш с условия , които не те удовлетворяват , се иска смелост.Ще излезе нещо по-добро.
Уф , боли ме зъб , днес ми отвори езин зъболекарката и сега ужасно ме боли.Зъбобол и мрънкащо бебе е ужасна комбинация.

# 281
  • София
Били, да минава по-бързо, пий нещо обезболяващо.  Hug Сигурно и на Ива й растат зъбки и затова се буди.
Дани, ти сега си гледай английския, после ще имаш възможност за по-добра работа. Познато ми е това чувство с "бившата шефка".  Laughing

# 282
  • Бургас
Дани, ще намериш, само кураж.  Hug Има и толерантни. Не съжалявай че не си останала.
Навремето бях попаднала на едни... Еми там направих онази алергия, от нерви. Невъзможно е да се работи качествено ако има напрежение.  Peace

И ние не сме почнали още курсовете. Уж щяха да се обаждат като се сформират групите, уви. Май дистанционно ще записваме. То и като смятам 300 часа са много време, ще падне голямо препускане през материала за да се завърши в срока на програмата.  ooooh!

Били, как е зъба? И мен ме наболява един.  Tired

# 283
  • София
Верано, ти какво ще записваш, че съм забравила? Цял ден днес звъня по фирми и вече нямам сили. Петам ще успеем ли да завършим навреме и едната ме уверяваше, че документално ще го приключат навреме, а иначе курса щял да продължи още 1 месец длед това. Надявам се да удължат срока. В ега ти държавата живеем.  ooooh!

# 284
  • Бургас
аз немски мъжо - английски

Общи условия

Активация на акаунт