ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 378
  • 648
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И направи алергична реакция от Аугментин, който е пила поне 3-4 пъти и преди. Реакцията е като моята миналата година - пълзящи обриви и болки в ставите. Сега е на Ксизал и Метилпреднизолон. Дано се оправи бързо, че... изперквам вече.
Уинкс, Били, как сте?
Верано, успех на курса. Тъкмо ще кажез дистанционната форма става ли за обучение.
Аз днес най-накрая се записах. Започвам на 3.12 два пъти седмично вечерно. Курсът ще продължи 9 м.  ooooh!
Заглавието на темата ни звучи много актуално.  Mr. Green

# 286
  • Бургас
Що? Актуално си е, какво му е. Мечтаем за лятото  Joy

# 287
  • София
Уф, nonsense, да се оправя детенце бързо!

# 288
  • USA
Тук съм. Simple Smile) Добре сме. Криси ще има една седмица ваканция покрай Деня на благодарността. Само дано са здрави. Мъжа ми ми оправя компютъра и пиша от тел, затова не съм много словоохотлива Simple Smile. Ще гледам да ти покажа Ема при първа възможност. Тя вече тича наоколо и яде доста добре, точно както предвиди.

# 289
  • София
Много се радвам, Уинкс.  Hug Представям си я малката бузанка-къдравелка как тичка и как папка.  Grinning  Heart Eyes Чакам снимки с нетърпение и на двамата. Хубаво нещо са ваканциите! Криси радва ли се или обича да ходи на училище? Пожелавам ви приятно прекарване и много, много здраве. Вие празнувате ли Деня на благодарността? Или май ходехте на гости. Имам спомен, че си писала. Отговори ми като се оправи компа.
И. е добре вече, Слава Богу!  Praynig Пак малкото зло беше. Има обриви от време на време, но поне болките в ставите и подутините изчезнаха. Само че е на диета горката и е освирепяла направо. Преди малко си лъсна чинията с хляб, направи я като измита.  Laughing

# 290
  • Асеновград
Милото дете , да минава по-бързо и да може да си яде нормално.

# 291
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Аз да се похваля, че и ние се "обзаведохме" с диагноза астма и в момента И е на Монтелукаст. След въпросния бронхит и ал. реакция пак започна да свирка. Този път я заведох на пулмолог и след упорито лечение с разни гадости най-накрая се оправи, дори тази седмица е на градина. След месец предстои спирометрия, надявам се да се изненадеме с добър резултат и да се размине само с няколко месеца прием на монтелукаст. Иначе днес са на екскурзия на Витоша /там ще идва дядо Коледа/ много е щастлива милата. Другата седмица пък ще има тържество с родителите и ще ги водят на посещение в дом за деца лишени от родителски грижи. Дано само да устиска, че и днес какъв ветрилник е...  ooooh!

Всъщност, повода да пиша е друг: пиша с молба за помощ за моя болна приятелка. Ще мина в скрит текст.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 16:47 от nonsense

# 292
  • София
nonsense, ще пиша в групата.

# 293
  • София
Благодаря ти, айка.  Hug

# 294
  • София
здравейте момичета
темичката гледам е закъсала на 2013 г. и понеже нямам достъп от работата до фб, ще ви спамя през деня от тук Simple Smile
искам да ви пожелая много успешна и здрава нова година, благоденствие за вашите семейства, много любов и хармонични отношения, хубави емоции и по възможност - поне по едно пътуване не по работа а в приятна дестинация Simple Smile  Hug
от нас има една новина, най- послед живот и здраве и ние ще се умножим през това лято Heart Eyes
стискайте палци нещата да са ок. минах вече някакъв ранен скрийниг, който не са ми правили предния път, резултатите са добри. тази седмица е крайно време да се запиша и на ЖК, т.к. моята лекарка не работи с касата и ще ме следи допълнително.
по-натам се надявам да имам повече време и като не съм на работа, ще пиша в темата във фб. дотогава ще се навъртам тук да видя как сте  Hug

# 295
  • sf
Честито, Ели! Лека и успешна  Hug пиши по-често.

# 296
  • София
Чудесна новина, Ели! Желая ти една безпроблемна и приятна бременност и здраво бебче! Кога е терминът?

# 297
  • София
Елпет, много се радвам!  Hug Знаеш ли колко си мисля за теб напоследък?  Laughing Имало защо...  Hug Много лека и щастлива бременност и прекрасен завършек през лятото с още по-прекрасно бебче. Как е Коки? Радва ли се?
Радвам се, че с теб ще поддържаме темата тук.  Mr. Green

За много години и от мен, момичета!  Hug Желая много здраве на вас и вашите семейства и много щастие и любов.
Искам да благодаря на всички за помощта за моята приятелка Моника. Парите се събраха и тя ще може да продължи лечението.  Laughing Hug ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!  Hug
Специален поздрав, в който е казано всичко  Laughing

http://vbox7.com/play:7593768025

# 298
  • София
привет
много ви благодаря за милите думи, определено имам нужда  Hug
ще се радвам да ме "наглеждате" в тази тема, поне докато не се базирам в нас за по-дълго и нападна фб   Laughing
Предполагаемият термин е 5 юли. Коки за момента е доста ентусиазиран, радва се, казва че ще си споделя играчките и всичко, без значение дали ще е братче или сестриче, а аз само се чудя дали ще остане така или ще започне да ревнува, когато установи че мама ще се наложи да обръща повече внимание на бебето, но не защото го обича повече от него самия ... и така. Моля ви да споделите опит по този въпрос Praynig

# 299
Ели,   bouquet  Hug  bouquet Hug
Прекрасна новина Simple Smile. Лека и безпроблемна бременност!!!  Много се радвам за вас Simple Smile
Що се отнася до реакцията на Коки - всяко дете си е различно,  както се знае. Ина е чепато дзвере и мина през всякакви етапи - от безпределна радост и щастие когато се роди Симо,  през жестока ревност и обиди към мен половин година след това и сега отново е залепена за него и ме юрка повече от свекърва Mr. Green
Та както и да го мислиш няма да стане така  Laughing ще те изненада. Важното е да са здрави и щастливи Simple Smile Пази се и пиши /тук или ФБ няма значение /

Общи условия

Активация на акаунт