Уинкс, Били, как сте?
Верано, успех на курса. Тъкмо ще кажез дистанционната форма става ли за обучение.
Аз днес най-накрая се записах. Започвам на 3.12 два пъти седмично вечерно. Курсът ще продължи 9 м.

Заглавието на темата ни звучи много актуално.

) Добре сме. Криси ще има една седмица ваканция покрай Деня на благодарността. Само дано са здрави. Мъжа ми ми оправя компютъра и пиша от тел, затова не съм много словоохотлива
. Ще гледам да ти покажа Ема при първа възможност. Тя вече тича наоколо и яде доста добре, точно както предвиди.
Представям си я малката бузанка-къдравелка как тичка и как папка.
Чакам снимки с нетърпение и на двамата. Хубаво нещо са ваканциите! Криси радва ли се или обича да ходи на училище? Пожелавам ви приятно прекарване и много, много здраве. Вие празнувате ли Деня на благодарността? Или май ходехте на гости. Имам спомен, че си писала. Отговори ми като се оправи компа.
Пак малкото зло беше. Има обриви от време на време, но поне болките в ставите и подутините изчезнаха. Само че е на диета горката и е освирепяла направо. Преди малко си лъсна чинията с хляб, направи я като измита. 

Знаеш ли колко си мисля за теб напоследък?
Много лека и щастлива бременност и прекрасен завършек през лятото с още по-прекрасно бебче. Как е Коки? Радва ли се?
Желая много здраве на вас и вашите семейства и много щастие и любов.
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ! 

. Лека и безпроблемна бременност!!! Много се радвам за вас 
Пази се и пиши /тук или ФБ няма значение /Препоръчани теми