ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 366
  • 648
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Кои години бяха критинчите четните или нечетните?  newsm78
критични за какво  newsm78

# 331
  • София
За поведението на децата - нали помниш "ужасните две" Simple Smile

Winx, не съм чувала аз за тези гривни, а и за rainbow loom

# 332
  • sf
Winx , ако става въпрос за плетени гривнички от гъвкави незнамси какви жички- да, при Роки са на мода  Joy

# 333
  • София
За поведението на децата - нали помниш "ужасните две" Simple Smile
аааа, хм не помня дали при коки не бяха ужасните три....  Laughing
много ме е яд че не мога да влизам от тук във фб и тр да спамя в тази темичка, ама на....

# 334
  • Варна
Nonsense, това е и моето мнение. Четните години са критични. При нашите рачета... мисля, че винаги е сложно.
Winx в България винаги е имало нужда от формиране и спазване ясни правила и огромна промяна в образователната система.

# 335
  • София
А, ЕлиHeart Eyes много хубаво си пишеш тук, иначе никой не пишеше в темата.  Crossing Arms Тези дни покрай хубавата новина от теб се сетих за срещата ни при Тина Киркова. Много ми беше приятно.  Hug И изобщо радвам се, че темата се възроди. Все пак тук се "зопознахме" всички и някак форума ми е по-мил. Звуча като някоя пенсионерка.  Mr. Green

Иначе за телефоните в класа на голямата поне до 2-3 клас не всички имаха телефони и тя не се е чувствала различна. Ще видим сега с малката как ще е. Днес имало рожден ден в детската и им раздали свирки и шапки. Е докато се приберем 100 пъти я изпусна тая свирка, пък се връщахме да я търсим.  Crazy Не знам, обаче, още ми се вижда малка за училище. Как ми пораснаха децата.  Heart Eyes Особено малката покрай кака си... и не усетих.  Simple Smile Но да са живи и здрави да растат, а и ние заедно с тях.
Уинкс, дай снимка на тези гривнички. Племенницата ми плетеше някакви цветни гумени, не знам дали са тези. Но общо взето май постоянно има някакви гривни на мода - С все мъкне разни от книжарницата.
Цанкова, разкажи ни ако искаш за вас малко.  Hug
Спряхте ли са на училища вече? Кой какво реши? 

# 336
  • София
много си права за това, че и на мен форумът ми е по-мил  Simple Smile само че нещата се променят и сега доста хора ползват фб и това си е общо взето нормален начин да комуникираш. донакъде ме е яд че нямаме достъп от работа, от друга страна може би не е чак толкова зле...
и аз исках да питам цанкова за малко повече инфо а от мен адмирации за всичките ти юнаци  Peace и аз си мислех че ще е прекрасно да имаме 3 деца, а сега си мисля, че няма да има кога да пръквам и трето, живот и здраве след това

# 337
  • София
Нищо не се знае, Ели. Hug Не го мисли. Laughing Може да са породени.  Laughing Виж холивудските актриси на по 45 раждат първи деца, пък ние ли...  Laughing Аз още не съм се отказала от трето...

# 338
  • София,
Ели честито и от мен, лека и безпроблемна!  Hug
Добре дошла на цанкова!  Peace

Ей за ревността и аз роман мога да напиша .... Joy, и аз си мислих, че я нямаше, ама само така си мисля, появи се в по късен етап, и сега я има и  то доста! Peace
За таблети, телефони според мен са си необходимост, в днешния свят неможем да ги ограничаваме децата, трябва да се научат на всичко. Моите имаха и двамата, е малката така и не се дореди до него, батко и го счупи още като му инсталираше игрите, за което естествено мама е виновна  Close, явно късмет какво да се прави! Иначе в нашата ДГ е на мода да се носят телефони, РСР-та и таблети и се разрешава да се играе с тях и няма да Ви казвам какво е! Имат си и часове по компютри, имат си оборудвана зала и два пъти в седмицата госпожите ги водят н групички, пускат им да играят разни лесни игри, да рисуват, в едно че ги и учат на разни лесни неща!
За телефона аз съм твърдо ЗА, особено за моята, дори сега ми се ще да има и да я проверявам отвреме на време, ми честно казано нямам доверие на учителките.  В най скоро време мисля да и взема карта, стари телефони с копчета у дома има много, ще я сложим в някой и ще започна да я уча! Най вече за това че сега вече все ще се налага да остава за по петнадесет двадесет минути сама в къщи, докато аз се прибера, а батко и и баща и са излезли!

# 339
  • София
Аз исках да питам децата които приемат Сингулер /Монтелукаст/ какви са ви схемите? Целогодишно ли се пие, почива ли се? Имате ли наблюдения за странични ефекти?
Онзи ден водих малката на пулмолог и прави спирометрия. Не можа да я направи добре и се отказахме накрая, но по това, което отчете има разминавания в показателите та докторката каза още 3 м. Монтелукаст до м. май да го пие. 
Дани, ти ще я водиш ли Вероничка в Сандански тази година?

# 340
  • София
Нищо не се знае, Ели. Hug Не го мисли. Laughing Може да са породени.  Laughing Виж холивудските актриси на по 45 раждат първи деца, пък ние ли...  Laughing Аз още не съм се отказала от трето...
хаха гери, е там е работата, холивудските актриси са. в нашите реалии не ми се вижда мн възможно, знаеш колко пътувам и какъв гърч е, няма да отварям изобщо темата за работа, смятам лека полека да я изтиквам на заден план, умерено поне Sunglasses а иначе три са дружина, нали гледам мъжа ми, майка ми са така, баща ми, все многодетни фамилии, много е хубаво наистина, пълна къща, глъч, весели, е, има и караници понякога, ама то си е нормално. ако не си се отказала, ти пожелавам кураж Hug

дани, благодаря   bouquet ти обаче ме разби с тази градина, как им позволяват  да носят такива неща, при нас не дават и играчки за да не се дразнят че едно има повече от друго newsm78 иначе разбира се че трябва да се научат да ги ползват, обратното във века на комуникациите би ги направило по-малко пълноценни, но все пак с мярка. кажи за ревността, събирам мнения  Sunglasses
вики, забравих да пиша и дописвам- мислила ли си за 12то училище? от 21 се подават документи мисля да дам и там заявление, имаме добри отзиви от кухнята Peace

# 341
  • София
Направо се чудя и аз как им разрешават да носят такива неща, а и родителите с кой акъл... И в съседната група има такива случаи, добре че при нас не е имало.

Ели, аз съм още в чудене за училището. Ще подаваме в 31-во, 138-мо, 119-то, 23-то и 129-то. В първите три май нямаме шанс, но нищо. И без това май клоня към последните две, но ми се иска да имам повече информация за учителите, пък засега нямам никаква.

# 342
  • sf
Виктор пиеше преди време Сингулер- той го е пил през есенно-зимния сезон и пауза през лятото. Но има деца,които го пият години без спирка по преценка на лекаря. Странични ефекти не съм забелязала,но листовката ясно ,че е пълна с какво ли не  Rolling Eyes Аз на своя глава го спрях много преди докторката да ми каже. През март ще го водя на ФИД.
Не съм мислила за 12то, 129то ми харесва, ще помисля за там. Подали сме в 112то, за там уж нямало проблем.

# 343
  • София
112-то не можах да го намеря къде е за срам, но явно би ми било далече. 129то не видях да имат критерии и как ги прилагат  newsm78
галенче, за 119 още минлата седмица бяха почнали с документите и даваха по ТВ че имало 145 заявления от 132 места или нещо такова... с една майка от квартала си говорихме да подадем и там но по скоро като за спорта отколкото с реални надежди...
мисля да подадем в 31, 148 до нас, 93-то, 12-то, 138 и това 119то. за 23то някакви отзиви? newsm78

# 344
  • София
Ами за 23-то - имам познати с детенце там, миналата година е нямало наплив, паралелки от по 20 деца, имат стол, занималня, отделен вход за малките. Знам, че директорката е свястна там. Но повече информация нямам, а и нещо не намирам.

Общи условия

Активация на акаунт