ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 361
  • 648
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И от мен. И от мен.  Grinning Heart Eyes Правиш ли й прически? Представям си я каква госпожица е.  Heart Eyes
Изглеждат интересни тези гривнички, наистина занимателни. Тук не съм виждала такива. Не знам дали има.

# 361
  • sf
Тези гривни не съм ги виждала тук, при нас има обикновени дълги гумени жички и си плетат.
Нищо конкретно не каза свеки за училището, освен,че големите се събирали навън и пушели  Rolling Eyes че то къде ли не го правят. За мен е по-важен учителя. Иначе ме блазни и това,че 4 години са само първа смяна, а не като Роки и втора. Така не се срещат с тези от 8ми клас нагоре. Ще мисля още.

# 362
  • Sofia
Ние подадохме документи в училището до нас. Учителката, която ще поеме 1ви клас била "строга, но  справедлива". Класовете ще са максимум 2, като е по-вероятно да е един. Планът е до 4ти клас да е там, след това ще местим в друго училище - зависи накъде ще покаже, че му е интереса. Плюс е, че винаги са 1ва смяна, имам занималня, която има опция да изчаква до 18 часа, което е голям плюс за нас. Дори и да се наложи - може да се прибере сам вкъщи.

# 363
  • София
Аркси, браво! Добре звучи. Нашата учителка е такава.  Heart Eyes Голям късмът, че децата ми са с разлика от 4 год. Малко ми е мъчно за каката, че вече няма да е със същата г-жа, но малката пък има късмет да е с нея. А и аз - още 4 год. То си станахме почти роднини.  Laughing

# 364
  • София
Не ги знам и аз тези гривни, добре изглеждат.

ММ, ТМ, БНД - OMG! Laughing

С пушенето - май е навсякъде  Rolling Eyes

# 365
  • София,
Привет, тези дни нямах време три листа сте изписали - браво!
Аз още не съм подала в никое училище срам, другата седмица ще опитам в това до нас! От много места обаче вече получавам отрицателни мнения за него, та вече съм в голяма чуденка! В училището на баткото питах - документи се подават чак след първи април!
Герка за сингулера Вероника го пи цели пет години! Първите три без прекъсване, след това още две като го спирахме само за два месеца лятото. Странични ефекти има много - но аз съм забелязала най вече спадане на имунитета, при Вероника по друг начин като че ли не се е отразявало, странно е!
Някои дечица стават много нервни, при други се забелязват болки в крачетата, в ръчичките в ставите, при някои има стомашни болки или разстройство, различно! Аз в момента също съм на сингулер - вече втори месец го пия - ми не се чувства добре от него, преди това пиех ефира, като състав е същото но на друга фирма - та и от двете ме боли страшно стомах и то късно вечер - то се пие преди лягане, та да не ви казвам как ставам да ям посред нощ и в резултата на това съм качила цели шест килрограма, иш не мога да отслабна!
ЗА измерването на функционалното дишане наистина е трудно и при малки деца трудно се получава! Ние това функционално измерване на дишането го правим всеки ден сутрин и вечер, купихме си апаратче и всяка сутрин и вечер мерим  и записваме резултатите, това не е като истинското изследване на апарата който го прави и с разпечатка, но е ориентировъчнои е като тренировка за същинското изследване! Пишем едни таблици, абе голяма мъка е, ама какво да се прави, но пък така поне разбирам кога е пред пристъп - стойностите са си много верни!
За Сандански ходи ми се и то много! Но  сега с новата работа незная как ще стане, не че няма да ме пуснат в отпуск примерно, но знам ли! Ще видим има време. Забелязвам обаче че миналата пролет - пропуснахме да идем, покрай апартамента и ето сега се вижда ефекта -  четири пристъпа за една есен само! Та ще го мисля, аз я водя винаги през време на пролетната ваканция на учениците,  може и да отидем поне за пет - шест дни! Ако решим ще ти пиша,  хубаво е когато сме компания с повече дечица - много е весело даже!
Ели за ревността какво да кажа, може и да е от пубертета - единия сега тъкмо навлиза в него, а другия пък е в предпуретета или каквото му се вика там!

# 366
  • София
брех че сте изписали, как ви изпуснах...
вчера подадохме в училището до нас, на принципа да има. обаче много не ми хареса, много е западнало, някава попрестаряла кака с идея чее още на 20 се държа леко неадекватно и ми чупи стойки, малко ме загуби. много съм се навила на12то, дано не ми мине кот път....
за 31во продължавам да не знам кога се подават документите и въпреки че то ми беше фаворит, не съм сигурна дали ше ида.
вики в каква паралелка записахте вико, англ или немски?

# 367
  • sf
Немски. А инфо за учители в 12то имаш ли? Аз много се навивам за него, а д клони към 31во, трябва да събера доводи ако държа на него.
В 31во още не са почнали да приемат, сигурно от феврурари.

# 368
  • София
видях едната госпожа, по-точно докато си подавахме документите, тя нахълта в канцеларията и каза че тя била едната от госпожите на 1ви клас. не знам на коя паралаелка ще бъде, не изглеждаше да е звяр някакъв, на възраст определено, минимум 50 г., но тя не се представи а и аз не се сетих да питам как се казва, малко ме изненада.
като аргументи, уви ми се струва че 31 малко губи - има смени, няма занималня за всички. тук имат и отделен салон, в една смяна са, занималня за всички, занимания допълнителни, мен ме кефи и идеята с униформите, като цяло те ме печелят повече, а имай предвид, че нито едното то двете не ми е наблизо. освен това немската паралелка им е нова, сега са нахъсани да покажат колко е добре по тази програма на гьоте институт, мисля, че избора е доста добър Peace

# 369
  • sf
И мен немския ме печели , както и първата смяна. С Роки беше ужас, една година даже беше само втора смяна, което е много тегаво ,дори и за хора със свободно време като нас с Д. А и отделното от големите ми харесва, защото като го знам моя какъв е  Rolling Eyes  Само че ако почнат да прилагат критериите за избор ще го закъсаме. в 31во поне от Роки имаме точки. Но пък Д като подавал в 12то и жената му казала да не се притеснява, да го счита приет,което ми е странно. На вас казаха ли нещо?

# 370
  • София
ами същото ни казаха, но натъртиха че решаващо значение има да им занесеш оригинала на някакво удостоверение. аз попитах ок, но това не зависи от нас, кога ще го издадат, какво правим ако се затуткат в градината, аз отде да знам, наште са готини, но мудни, и ако вземем че изтървем срока, и тогава се намеси онази госпожа дето щяла да води един от класовете и каза, тогава се обадете тук и кажете че го бавят и ще измислим нещо с декларация и прочие. това ме успокои да ти кажа, защото не ми се мисли за други у=ща вече - това ми е ок, тамън се нагласих на идеята и документите дадохме, искам да ми е споко и да си знам. аи детето да знае, и на той се чуди какво се случва, нали са един чувствителни раците, не мога да го мотая и него.
миналата година кръстницата му като подаваше документи за нейното хлапе й бяха казали същото и се беше оказало вярно, детето е там сега в 1ви клас и се чувства мн добре, а то е доста свито и тя мн се беше притеснила как ще му се отрази промяната от градина на училище и без др познати деца.
а така, живот и здраве всичко да се нареди, наште няма да са сами - те не се помнят, но все пак ще ги запознаем отново, и ще си знаят  Grinning
мале, какви ли ще са гъби на 1вия учебен ден, кога ми мотаеше тук с памперса в ръка, кога ще отива ученик, мн бързо ми мина времето, не знам за вас...
разписах се стига толкоз че стана ферман

# 371
  • USA
Ние плетем ли плетем Simple Smile). Голям хит с тези гривни. Не мога да го спра Криси. Simple Smile)

Ели, аз залагам на момиченце! Wink

# 372
  • София
Ние плетем ли плетем Simple Smile). Голям хит с тези гривни. Не мога да го спра Криси. Simple Smile)
Ели, аз залагам на момиченце! Wink
чудя се дали да кажа "а дано", да не го разсърдя  Laughing малко по-различно се чувствам от преди, една идейка, но може да е вече от възрастта, сега съм на 35 тогава бях 27-28, има си значение дъртозата  Grinning
ако пак е момче, си има плюсовете, с момиченце май от нулата ще почна.
наскоро точно преди да се събудя се замисли ами ако не мога да му сменя правилно памперса, ами ако не разбирам какво иска и се дере постоянно, и едни такива радини вълнения, човек забравя, мислех си че никога няма да забравя... кукувица  Grinning
днес ще видим дали се вижда нещо, надигнала съм се рано-рано, не можах да спя, ще пиша после Hug

# 373
  • Асеновград
Ели, Winx позна пола и на мойто, и на Там-там, и на Айка  Laughing, нишо чудно да познае и твоето бебе. Иначе не е по-различно, в памперса няма никаква разлика, разликата е в темперамента, но това е неизбежно, независимо от пола.

# 374
  • София
Били е написала точно каквото исках да кажа  bowuu

Winx, ако пак познаеш, вече трябва да разкриеш как го правиш!

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 12:51 от ayka

Общи условия

Активация на акаунт