ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 360
  • 648
  •   1
Отговори
# 375
  • София
върнах се от жк, всичко е на ок, бебчо се развива спрямо седмиците в които съм, беше заспало и го събудихме с доктора, и взе че размаха крака и ръце насам-натам.   д-ра много беше внимателен, пусна ми изследвания за кръв и урина, те ще са готови в четвъртък и следващото ни рандеву го определи за февруари по същото време.
за пола на бебчо, той каза че още било рано да не бързам но понеже настоях той се загледа и каза че на този етап му прилича по-скоро да е момче, а не момиче, но да опитаме пак 20-21 седмица...
мисля другата седмица да си ида при другата лекарка и тогава пак ще пробваме за пола, дотук иммаме повторение  Heart Eyes

# 376
  bouquet
Elpet,  памперса ще го смениш от раз Simple Smile
Училища много коментирате,  аз само в едно подадох документи мисля в още две до нас,  но нещо се потутквам  Embarassed
Winx познава - сигурно хвърля карти  Hug

# 377
  • USA
По усещане карам Simple Smile. На сестра ми не и познах, мислех, че ще е момиче, а то е момченце. Но в повечето случаи познавам Simple Smile. За Ема бях сигурна, че ще е момче, изненада ни. И аз мисля, че момче или момиче, винаги е различно детето. Особено като са с голяма разлика, няма много значение. Може би по нататъка ще има.
Ема си мислех, че много ще я глася и прически ще правя, но да ви кажа ми е жал  Laughing. Викам си, цял живот има да се курдисва, ще и дам малко време да си подивее на воля и затова ходи като глухарче в главата. Напоследък и поприбирам рунтавите къдрици, по-скоро да не и пречат. Simple Smile.
Ема, чак на 20та седмица я видяха, че е момиче, и то "специалистката" не беше сигурна, защото тя не се спираше, много се въртеше. Нея редовно не я хващаше уреда за мерене на сърдечен ритъм, защото беше страшно активна.
Я кажете, вашите деца лигавят ли се? Криси много обича да се прави на палячо и страшно ме дразни понякога. Не знам дали това не го прави от липса на внимание или ревност.

# 378
  • Бургас
И от двете, Уинкс, но по-скоро ревност. Ще мине, след около месец ако не се впрягаш на дивотиите, но ще дойде друго. И така месец след месец, докато не пораснат и не се изненадаме кога е минало времето. (това от моята камбанария го приказвам)  Peace

Търся си учебник по немски на заем, от езикова гимназия или някой хванал се да учи с курс. Като свърши курса го връщам, но не ми се дават пак луди пари да купувам учебници.

# 379
  • USA
Ели, имам, но са в БГ, яд ме е, че не мога да ти изпратя. Ако не намериш от приятели, потърси на старо.

# 380
  • София
уинксче винаги съм си мислела и аз за прибиране на немирни къдрици и прически, рокли, туй-онуй, но до тук май няма да е. мисля другата седмица да се тествам и при другата лекарка, че да се успокоя Grinning

# 381
  • Асеновград
Не ни се размина грозния форум, а?
Уинкс, тези къдрици не трябва да се укротяват, това и е чара.

# 382
Вие сега за прически си мечтаете,  но мога да ви развеселя със сутрешната ведрина,  която практикуваме - изразява се в няколко обиколки на апартамента,  аз с четка,  гребен и ластици в ръка,  а Ина,  тичаща пред мен с викове " Няма да ме решиш,  няма да ме връзваш,  днес ще ходя с диадема " И всичко това гарнирано с няколко кратни позвънявания от мъжа,  който чака в колата пред входа и закъснява  за работа. Действа шокиращо разсънващо    Mr. Green и за рокли мога да ви разказвам,  но да не ви шокирам съвсем си запазвам правото за друг път  Sunglasses
Winx и Ина се лигави,  и аз мисля че е поради двете посочени причини Sad стремя се да не и обръщам внимание / но не винаги успявам /
  bouquet

# 383
  • Асеновград
Виж сега, ние имаме големи момчета, не мож' ни уплаши толкова лесно.
Снощи Тедо се прибира от градина и ми се хвали как днес имал късмет, накапал само блузата, а панталона спасил  Laughing, е 20 минути по-късно беше накапал и панталона.

# 384
  • София
Не ни се размина грозния форум, а?
били, аз тамън реших че проблема е в моя телевизор, верно е много грозен, освен това ми е по-малко полето за четене, в екрана ли да вляза, кой го измисли това????

веси така ме разсмя с утринната ви гимнастика, шкембето се разтресе а колежките ме запнаха какво толкова съм прочела  Laughing много живо си представих как препускате из апартамента  Laughing Laughing

# 385
Били,  аз не искам да ви плаша Simple Smile само предствям реалността  Grinning
Тедо е сладур  Heart Eyes ами дал е 20 мин повече живот на панталона   Laughing
Ели,  погали шкембенце от мен с извинение,  ако съм го събудила  Simple Smile

# 386
  • София
E, развеселихте ме Simple Smile

Веси, какво им е на диадемите? Ние така си караме предимно Simple Smile

# 387
  • sf
Леле, грозотия, едва се ориентирах къде да цъкна за отговор  hahaha
Ох, голям кеф ми е с главата на Виктор, особено с плуването. Той си ходи с много къса коса и ми е екстра. С кака му беше кощмар, въобще не ми се занимаваше с прически.

# 388
Нищо против диадемите Simple Smile аз редовно си ползвам,  но на Ина косата е много гъста и е много,  трудно може да се прибере с диадема. А и е дълга,  като седне да се храни и се наведе над чинийката , познайте какво става  Rolling Eyes
Вики,  а аз не искам да знам как я сушат в градината след плуването  Crazy
Да много тъпо са направили новата "визия "  Confused
Отивам да правя еклери,  че ги сънувах  Laughing

# 389
  • София
между другото, визията при мен се "оправи"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт