Имам да се изказвам по мн. въпроси, но отивам да взема момичетата и после на английски. Ще се включа след 22 ч. или утре.
на всички.
Имам чувството, че участвам във филм на ужасите просто. Снощи /всъщност от предната вечер/ каката ми сервира, че пишкала кръв, обаче първата вечер нямаше доказателствен материал. Вчера, обаче, ми пристига с една т. хартия с ярка кръв и ми вика: " Да не ми е дошъл цикъла?"
... Де да й знам пубертетския мозък какво ще измисли, но ме увери, че не е. Та цикъла го отхвърлихме, защото е еднократно вечер. Та се вкарах в едни филми... Четох в нета, почти не съм спала. Сутринта даде обикновена и стерилна урина и ПКК. Резултатите са абсолютно нормални, няма наличие на кръв в урината. Сега чакам стерилната да стане. ПКК е нормална. Обадих се на приятелка нефролог и каза, че може да е песъчинка. Та ще я водя утре да я гледа на ехограф. Другите варианти са страшни, но не искам да ги мисля.
Това, защото имаме наследствена бъбречна поликистоза от страна на свекърва ми. За сега при децата не се е проявила. Надяваме се при мъжа ми да се е прекъснала веригата. Трябва и него да го замъкна на нефролог /ама то до нас не можем да стигнем/. Та така де... Запазила съм доказателствения материал да го показвам на докторката, дано се окажат песъчинки.
А и ти би била прекрасна майка на момче и момиче. 

дано е нещо съвсем безобидно
Ели, не се притеснявай. Развесели ме.
То и аз го избивам на шега вече. Иначе ще изперкам. Няма ден спокойствие. 
Нали уж ги пази? На теб пожелавам да го спираш по-бързо. А за стомаха не може ли някакво лекарство да вземаш? Аз така бях с метилпреднизолона, който пиех за алергичния артрит, ужасни болки в стомаха имах, та ти съчувствам много и за болките и за килограмите. Още си ги отглеждам.