ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 356
  • 648
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И при мен форума е ок, за сега. И по др. теми се оплакват, че ту се променя, ту си е стария, какво толкова му правят, не знам.
Имам да се изказвам по мн. въпроси, но отивам да взема момичетата и после на английски. Ще се включа след 22 ч. или утре.
 Hug на всички.

# 391
  • София
е хайде де, 22 ч. мина  Laughing Laughing Laughing

# 392
  • София
Ох, Еличко, остави...  Laughing Crazy Имам чувството, че участвам във филм на ужасите просто. Снощи /всъщност от предната вечер/ каката ми сервира, че пишкала кръв, обаче първата вечер нямаше доказателствен материал. Вчера, обаче, ми пристига с една т. хартия с ярка кръв и ми вика: " Да не ми е дошъл цикъла?"  Mr. Green При което аз ... Shocked Все пак викам да устиска поне до 12-13 год.  Mr. Green. Кръвта не беше като цикъл, а много ярка, дори я питах дали не си е направила майтап с боички нещо да забърка  Thinking... Де да й знам пубертетския мозък какво ще измисли, но ме увери, че не е. Та цикъла го отхвърлихме, защото е еднократно вечер. Та се вкарах в едни филми... Четох в нета, почти не съм спала. Сутринта даде обикновена и стерилна урина и ПКК. Резултатите са абсолютно нормални, няма наличие на кръв в урината. Сега чакам стерилната да стане. ПКК е нормална. Обадих се на приятелка нефролог и каза, че може да е песъчинка. Та ще я водя утре да я гледа на ехограф. Другите варианти са страшни, но не искам да ги мисля.  Praynig Това, защото имаме наследствена бъбречна поликистоза от страна на свекърва ми. За сега при децата не се е проявила. Надяваме се при мъжа ми да се е прекъснала веригата. Трябва и него да го замъкна на нефролог /ама то до нас не можем да стигнем/. Та така де... Запазила съм доказателствения материал да го показвам на докторката, дано се окажат песъчинки.
Сега трябва да се върна назад да си припомня по кои въпроси щях да се изказвам, че всичко ми излезе от главата.  

А, сетих се за училището, което си си харесала. Звучи много добре и много спокойно. Според мен това е много важно в началото. И също мисля, че ще се стараят по тази програма на Гьоте и-т. А за 31-во за съжаление, май лежи на стара слава вече. На племенницата гаджето учи там и казва, че много е паднало нивото /в горен курс де/.
И моето чувство е, че ще си имаш момиченце. Не се притеснявай, не си забравила нищо. Майчинството е като карането на колело.  Crazy А и ти би била прекрасна майка на момче и момиче.  Hug
Хайде, по-късно пак ще пиша да не ви стане много изведнъж.  Hug

# 393
  • София
ооо гери, аз на шега, а то какво е станало, прощавай за закачката  Hug
много странно това с кръвта, може ли да е от раничка, нещо де да знам, да се е чоплила ли, какво? ако няма кръв в урината възможно ли е да е песъчинка? да пишеш непременно ако има новини, не мисля че някого отегчаваш Hug дано е нещо съвсем безобидно Praynig

# 394
  • София
nonsense, дано е нещо безобидно! Да не би пък да е фисура някаква?

# 395
  • София
Благодаря, момичета.  Hug Ели, не се притеснявай. Развесели ме.  Hug То и аз го избивам на шега вече. Иначе ще изперкам. Няма ден спокойствие.  Sad
Видимо няма нищо външно. И хубавото е, че днес няма кръв. Ще я водя утре при моята приятелка /то пък какъв късмет, че имам приятелка педиатър-нефролог/.  Mr. Green Тя каза, че може да е песъчинка. А и остава да видим дали не расте нещо в стерилната урина. Ще я гледа на ехо и каквото трябва още.

За глезенето да кажа, че си спомням, че каката го правеше, когато беше на същата възраст, а малката - бебе /1-2 год./ Даже наскоро гледах клипчета от този период и това й казвам, че ще я снимам да се види как се е глезела после. Явно искат да привлекат вниманието по някакъв начин. Щото сега малката не го прави. Може още да не й е дошъл моментът де. Но все си мисля, че е реакция на по-голямото дете.
И аз бях така сутрин с опашките като Ина и Там там, обаче я свикнах да стои мирно /всъщност, май госпожите имат заслуга, че държат дългите коси да са вързани/, но виж, за обличане, лекарства се преследваме из цялата къща.
Уинкс, да цункаш сладкото глухарче по къдриците. Heart Eyes
Дани, мерси за отговора за Сингулера. Странна реакция описваш при Вероничка - да боледува повече.  newsm78 Нали уж ги пази? На теб пожелавам да го спираш по-бързо. А за стомаха не може ли някакво лекарство да вземаш? Аз така бях с метилпреднизолона, който пиех за алергичния артрит, ужасни болки в стомаха имах, та ти съчувствам много и за болките и за килограмите. Още си ги отглеждам.  Mr. Green
Сетила съм се напоследък за Вилма. Пише ли във ФБ? Някой има ли новини?

# 396
  • София
носа ми продължава да цъфти, нещо ми е отнесено, но нямам Т, и само влизам да кажа дзак и кротко да си умра пред компютъра Confused

# 397
elpet,  подреми си малко на бюрото  Hug
nonsense,  пиши как се развиват нещата при вас  Hug дано наистина е нещо безобидно!

# 398
  • София
Ели, стягай се. Не може ли да си трънеш от работа и да си легнеш у вас? Наливай се с много течности, чай. Да се оправяш бързо. Много кофти като си бременна. Дано ти размине бързо.  Hug

При нас, Слава Богу, се оказа фалшива тревога. Гледа я докторката на ехо и всичко е наред, няма песъчинки, което било добре, защото оставало за цял живот иначе. Пик. мехур също си е ок. Няма кисти. Възможно било от прекарана инфекция /а ние двете карахме такава няколко дни преди това/ да даде намкъв си цистит.

# 399
  • USA
Нонсенс, много се радвам, че всичко при вас е наред! Дано да си се успокоила!

Ели, повече течности и сън. То си е нормално да си изморена. Пази се!

# 400
  • София
гери много се радвам че е нищо  Hug
май съм гепнала новия грип, удря ме основно в носа, но е зловещо, едвам гледам. нямам Т, но ми е кофти, не кашлям.... носа ми се запушва ужасно, тече, мъка....пръскам олинт, и двата доктора казаха че е ок, отделно едно с евкалипт и камфор, което според мен изобщо не помага. наливам чайове като луда и лимони, тъпча се със супа, понеже нямам никакъв апетит, но като цяло ще се мре... Cry
пазете се , че много е гадно........
абе ивето какво прави, марти, искра не е писала скоро, сигурно пишат във фб? поздрави на всички  Hug

# 401
  • sf
Пишат във фейса, Вилма също  Mr. Green
И ние се тръшнахме от нещо вкъщи, смуча лукчета, отпушват ми носа. До вчера адски ме боляха костите около очите и главата, отврат  Rolling Eyes

# 402
  • София
aa, разбрах вики, много поздрави на всички мацки   bouquet

това с лукчетата между другото е верно ама забравих да си купя днес и лющя чайове.
това с главоболитето и очите си е май типично за този вирус, днес как си, а имаш ли Т и кашляш ли?

# 403
  • sf
Нямам Т и кашлица, само гъста хрема ми остана. Веднага почнах да пия Терафлу и много Вит. Ц.
Мисля утре да съм ок  Joy

# 404
  • София
Ели, а при теб има ли подобрение? Ходиш ли на работа?
Поздрави и от мен на всички момичета. Липсват ми.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт