ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 344
  • 648
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Филип Simple Smile

# 436
  • София

Ей взе ми го пък!  Crossing Arms Grinning
Моите фаворити, за които съм си мислела като варианти: Филип, Симеон, Борис, Михаил, Теодор, Мартин /въпреки, че доста ползвано напоследък то май ми е първото любимо момчешко име, още ехее.../. Все пак, да не забравяме и Александър като вариант.  Wink
На моя позната момчетата са Калоян и Константин и им казват респективно Яни и Коки.  Simple Smile

# 437
  • USA
Между двете, определено Камен харесвам повече. Калоян не ми харесва особено много, но забелязвам че е много модерно. От мъжките имена харесвам много Ясен, Явор, Стефан, Ивайло, Симеон, Борис, Димитър има и още много, но за тези първо се сетих.

# 438
  • София
И аз Явор харесвам много, също Ивйло, това ни бяха другите варианти Simple Smile

# 439
  • София
На моя позната момчетата са Калоян и Константин и им казват респективно Яни и Коки.  Simple Smile
а, виж за калоян на галено да е яни, не ми беше дошло на ум, но ми допада Hug
ицо от няколко дни говори на корема на каменчо  Laughing аз му казвам добре де, нали не сме го измислили, ама той изглежда си има концепция вече  Mr. Green
много са ми хубави всичките които сте написали, не знам просто - ще се тегли чоп накрая Rolling Eyes
и филип и борис и симеон, много царствени...

# 440
Че за какво да теглите чоп  Laughing той Ицо вече го е изтеглил ми се струва  Simple Smile
 Hug

# 441
  • София
А може и да си дойде с името.  Mr. Green

# 442
  • sf
Елпет, подадохте ли в 31во, започнаха от днес?

# 443
  • София
Елпет, подадохте ли в 31во, започнаха от днес?
я, верно ли от днес, на тъпия сайт пишеше от 5ти мисля
не сме подали вики, даже се чудя дали да го правим
за там не отговаряме на критериите реално а и вече се вторачих в 12то...чудя се
ти подаде ли?

Че за какво да теглите чоп  Laughing той Ицо вече го е изтеглил ми се струва  Simple Smile
 Hug
ами да ти кажа, май да  Laughing уж вика ти реши, ама май-май го е решил Laughing

А може и да си дойде с името.  Mr. Green
то юни и юли няма много именни дни, петровден е общо взето най-големия празник наоколо, а камен не беше ли свързано с това? newsm78 или друго имаше предвид  Hug

# 444
  • sf
Да, Камен празнува на Петровден.
Ели, да, на сайта пишеше от 5ти, онзи ден го гледахме,а днес Галена каза,че започват и погледнах. Д отиде , даже ги беше питал за датата, нищо не можело да кажат, идиоти, нещо много ме дразнят. Даже той каза,че питал разни неща, отговаряли дръпнато и с половин уста. И аз се навивам за 12то, но ме притеснява,че нямам инфо за учители,не че за 31во имам  Rolling Eyes Абе зо 3ти юни трябва да сме решили , ако ситуацията не реши вмести нас  Joy

# 445
  • USA
А може ли да си избирате учителите?

# 446
Мисля, че може да се пише предпочитания на заявлението, но не е сигурно, че ще ги уважат. Ако си с връзки също може Wink

# 447
  • София
А може ли да си избирате учителите?
някои у-ща дават, някои - не, а при някои и да искаш ако са запълнили класа на този учител, няма как....
Ели, да, на сайта пишеше от 5ти, онзи ден го гледахме,а днес Галена каза,че започват и погледнах. Д отиде , даже ги беше питал за датата, нищо не можело да кажат, идиоти, нещо много ме дразнят. Даже той каза,че питал разни неща, отговаряли дръпнато и с половин уста. И аз се навивам за 12то, но ме притеснява,че нямам инфо за учители,не че за 31во имам  Rolling Eyes Абе зо 3ти юни трябва да сме решили , ако ситуацията не реши вмести нас  Joy
хм е ти вече почваш да ме разубеждаваш с това, доста е тъпо наистина... не знам, ще говоря и с другата майка, с която обичайно вървим в пакет, но като цяло съм разочарована леко от това...

# 448
  • На края на вселената!
срещата утре Мол парадайз - Хепи, черни връх, масата е за 12 човека на терасата за пушачи, запазена на името Мария. часът е 19ч.

# 449
  • София
Като говорихме за полове, ето по тази таблица при мен, сестра ми и сестрата на мъжа ми много точно излиза пола на бебетата, Ели пробвай при теб дали също е вярно:

http://www.baby.ru/polbaby/bloodnew/

Сетих се, November rain дали е родила? Сега ще й потърся публикации да видя.

Видях, има син Марк, да им е жив и здрав!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт