180-та немска тема. Погледни първа страница и после питай!

• 48 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Germany
Аз влизам да се нажалвам, пък дано спре черната серия... Миналата седмица големият си пукна главата 2 пъти в рамките на 5 дни. В четвъртък след като ни пристигна багажа от БГ и се задържахме малко повече в новата къща, установихме, че си имаме съсед барабанист. Вчера като си пуснахме пералнята и сушилнята се оказа че и двете не работят /в следствие на транспортирането, ама ние сме си виновни/, после пробвайки едни столове в Икеа аз паднах и съм с огромно ожулено и синка на кръста. Тази вечер и двете деца са с Т39... Обмислям от къде да се хвърля в реката и да се приключва...Аман!

# 676
  • в сърцето на един мъж...
Ааа недей, че както си почнала черна серия, може да е паднало нивото на реката Mr. Green Ще мине, лека полека ще се наредят нещата Hug

# 677
  • Германия
Аз влизам да се нажалвам, пък дано спре черната серия... Миналата седмица големият си пукна главата 2 пъти в рамките на 5 дни. В четвъртък след като ни пристигна багажа от БГ и се задържахме малко повече в новата къща, установихме, че си имаме съсед барабанист. Вчера като си пуснахме пералнята и сушилнята се оказа че и двете не работят /в следствие на транспортирането, ама ние сме си виновни/, после пробвайки едни столове в Икеа аз паднах и съм с огромно ожулено и синка на кръста. Тази вечер и двете деца са с Т39... Обмислям от къде да се хвърля в реката и да се приключва...Аман!

Леле,Мони,какъв е този карък?! От мен едно Hug и всичко да се оправя!

# 678
  • Където ми покаже сърцето
Moni,аз в такива случаи казвам "и това ще мине". В живота всичко е в хармония,така че след подобни неудачи ще получите положителни компенсации.От мен  Hug

Момичета,искам да сменя училището на сина ми.Тъй като не знам дали ще ни огрее за валдорвско училище,то се оглеждам вече за монтесори.Въпроса ми е когато в името има Integrative Montessori Schule какво означава това "Integrative".За какви деца е това училище?

Слънчев ден от мен!

# 679
  • Germany
Благодаря за съчувствието! Дано децата се оправят бързо, другото ще се нареди! Надявам се, това да са ни били грижите и да се почва с положителните емоции.

# 680
Без грижи не става, Мони!  Hug
Иначе няма как да се зарадвате на хубавото после  Wink

Аз тук се боря като прасе в тикви с едни идиоти от Хамбург. Решили, че от нашето Айпи сме дърпали от някакъв торент някакви музикални файлове и ни пращат вече второ писмо за различни неща. Да не казвам каква помия е музиката *тип нашата чалга, ами и по това време РС са били включени, но никой нищо не е отварял, да не казвам, че не знам дори адресите на немските торенти.
Иде ми да вия, защото за първото писмо искаха да ни одрусат с 450 евра, свързахме се с адвокат и на него платихме 199. Сега с второто пак искат още 450, обадих се на адвоката и той ми препоръча да направим един пакет от 790 евра, за да се предпазим от по-нататъшни изисквания от тия, че файла, за който става дума, съдържа 100 песни  #Crazy Twisted Evil Crazy
Пуснах брат ми да изрови компа, защото мислихме как така ще се тегли нещо от нашето Айпи и установихме, че имаме някакъв троянец и 2-3 червея, та не знаем какви щети са ни нанесли и къде още са се били закачвали.
Внимавайте много как сърфирате, какви сайтове отваряте и си проверявайте редовно компютрите!

# 681
  • The QC to be!!!
Мони  spoko ще мине, дано до утре децата да са на кокуряк.

Веч  Sad не само да се внимава, ами да си вземете др. път. РС дето не бъгват - лнекс или мак платформа. Кофти остория, кажи каква ще е развивката.

# 682
  • Germany
Бяхме на лекар - и двамата са със скарлатина Sad Сега ще трябва да пият антибиотик и двамата, 10 дни. На големият ще му е 1вият антибиотик в живота... Много ми е криво...

# 683
Мони, нищо не можеш да направиш, важното е, че е ясно къде е проблема. Все пак скарлатина без АБ не се лекува. Ще се оправят бързо Hug

# 684
Мони  spoko ще мине, дано до утре децата да са на кокуряк.

Веч  Sad не само да се внимава, ами да си вземете др. път. РС дето не бъгват - лнекс или мак платформа. Кофти остория, кажи каква ще е развивката.

Бейби от телефон ли пишеш, че пишеш така? newsm78

# 685
Мони, ще се оправят децата, спокойно.

# 686
Бейби, не мога да си позволя да мина на Епъл в момента, а на Линукс няма как да мина, защото Фотошоп, Илюстратор и Лайтруум не работят под него. А самия Линукс си има собствени софтуери, които пък трябва допълнително да купувам.
Самата покупка на адоби продуктите ми изяде много от бюджета за тази година, та затова не мога да мисля за мак, да не споменавам, че съм отделила пари и за нов монитор, което е голямо перо.

Мони, не се юркай! Давай им АБ и ще се оправят за три бройки. У нас щерката кара 3 пъти скарлатина, а стрептококите са 6 щама и може още 3 пъти да се тръшне. Момчетата са карали по веднъж вече.  Hug

# 687
  • Където ми покаже сърцето
Мони,погледни философски на нещата.Има хора,които се борят за живота на децата си,има хора без дом,без храна.Много съжалявам за всичко,което ти се случва.Понякога живота ни изпраща изпитания и най-големите награди са обвити в големи трудности и изпитания.Всичко ще премине.Прегръщам те виртуално.

# 688
  • Germany
Благодаря момичета  Hug
Мъжът ми сега отиде да смени рецептата, че се оказа че по аптеките няма такава разфасовка каквато са ни предписали... Дано успее до 22,00, когато затваря едиснтвената работеща до по късно аптека, защото гърлото така ги боли, че не могат да се хранят. Малчо плака на вечеря, защото е гладен, а не може да преглъща Sad
Вечерница, при вас имаше ли някакви последствия от скарлатината? Казаха ни да ги наблюдаваме 3 седмици за проблеми с бъбреците и ставите... Температурата при вас кога спадна? Те от вчера са с над 39 на всеки 4 часа...
Чувствам се ужасно виновна, че онзи ден им се накарах афектираната от другите проблеми, а те просто са се разболявали и затова са били такива кисели...

# 689
Мони, направи им бульонче, давай им да пият, ще облекчи малко положението. Обикновено температурата спада на третата доза АБ и нещата се подобряват след това бързо. Възможно е след първата - втората доза да има пик на температурата.

Общи условия

Активация на акаунт