Мнения за SCI Company!

• 25 830
  • 116
  •   1
Отговори
# 60
 Tired

http://en.wikipedia.org/wiki/Ponzi_scheme

Цитат
A Ponzi scheme is a fraudulent investment operation where the operator, an individual or organization, pays returns to its investors from new capital paid to the operators by new investors, rather than from profit earned by the operator. Operators of Ponzi schemes usually entice new investors by offering higher returns than other investments, in the form of short-term returns that are either abnormally high or unusually consistent. The perpetuation of the high returns requires an ever-increasing flow of money from new investors to sustain the scheme

# 61
  • София
Цитат
Константин Ангелов
Здравейте приятели и познати! С тази публикация бих искал публично да отправя безкрайните ми благодарности към всички, които ме подкрепиха в безпрецедентното за България дело заведено срещу мен, касаещо пирамидалната компания Save Company International! По време на заседанието бе направен опит да ми бъдат вменени тежки обиди и квалификации, които категорично не съм изрекъл. Въпреки, че беше даден ход на делото, с радост ви съобщавам, че тъжбата срещу мен бе оттеглена от обвинителите, при това съвсем изненадващо, непосредствено след като представих всички доказателства във връзка със случая. Уверявам всички ви, че тази финансова пирамида по никакъв начин не ме плаши, дори напротив... Възнамерявам съвсем агресивно да съсипя жалката им според мен структура, използвайки всички позволени от закона методи.
Уплашили са се,че ще разровят на по-дълбоко.

# 62
  • София
Здравейте!
МИналата година като безработна самотна майка, за която 50 лв са доста пари реших, че ще си купя карта. И не съжалявам. Не възнамерявам да им ставам бизнес партньор, аз едва събирам за храна и дрехи втора употреба, к'ви 600, к'ви 1800, к'ви 3000  Shocked лева! Че аз толкоз пари не съм и сънувала. Обаче 50 лв, къде ли не съм ги дала, макар и рядко - отида на заведение (О'Шипка конкретно) Simple Smile, в което се плаща с картата и хоп някакъв % отстъпка) Simple Smile Якичко е. 2 години поред моя приятелка празнува РД на децата си в едно клубче, което се оказа техен партньор. За съжаление миналата година научих след РД на дечурлигата. И 10% от 200 (примерно) си ги прибирам аз на моята карта, те така или иначе си плащат цялата сметка). Отивам в Събуей, купувам си сандвич, вярно, че е веднъж на 5 месеца, но нямаше какво да ям:) И хоп - 45 стотинки. Да, не са никак много, но пък аз така или иначе трябва да ям - защо да не е на място, където и ще спечеля нещо. Дане говорим, че там има хубав вегетариански сандвич, иначе отсреща има пица, ама с месо. Преди няколко месеца бях на ветеринар - оставих над 100лв (кастрации, шини и прочее). 8% от тях за ми по картата - около 8-9 лв. В другата клиника щеше да ми е без тях. В едно квартално магазинче - 10%. И така.
Преди 2 седмици бях на среща с бивши съученици - 12 човека, средно по 12 (една малка пица струваше 5 лв, пък мъжете си поядваха) = 144лв. За съжаление не беше в списъка, но ако беше, една такава сметка от 150лв и 10% - 15лв за мен. И ето, че най-малкото съм си изкарала 50-те лв във времето. А съм сигурна, че влязат ли големите играчи - БИЛА, КАУФЛАНД, бензиностанциите, наистина притежателите на бизнеса и цялата там структура биха печелили много. Ама на мен ми стига и че пазарувайки, спестявам нещичко. Е, ако имах излишни 3000лв (уххх, че хубаво звучи) бих ги дала, що не.  Пак повтарям, излишни. Или поне да не се притеснявам какво да купя на детето си.

# 63
  • София
Корабче плува ли?  Joy

# 64
  • Бургас
Самотна безработна майка няма какво да яде и си купува Събуей за 4,50 лв., за да спести 45 стотинки? Ти верно ни взе за канарчета Simple Smile

Иначе и аз съм чувала как хора си дават картите на обща сметка, за да вземат бонус. Аз бих умряла от срам.

# 65
  • София
Ами мога да ви се преставя: Казвам се Светлана Лукова Лукова, ето ми Facebook (https://www.facebook.com/svetlana.lukova?ref=tn_tnmn), какво искате още, адрес - няма проблем, ама на лични Може и сметката си да Ви покажа - ама да се срещнем. Живея в Люлин. Нямам какво да крия. Имам доста постове и тук,  вижте и в "Родители, отглеждащи сами децата си". Може и да видите сметката ми, където баща ѝ ми плаща издружка за 100 лв, а в момента (от началото на тази година) работя на трудов договор в столично училище за чиста сума от 350 лв (защото още съм семестериално завършила и съм нередовен учител, поради което заплатата (които иначе са 550) е 440. Та взимам чисто 350. Сега. Говорех, че бях безрарботна до почти края на миналата гдина (годинба и половина поред). след като чуят, че имам дете, отговорът е: "Аааа, ами ние ще Ви се обадим". Веднъж по телефона ми завиха: "Ами много е малко детенцето, родителите искат да не е човек с малко дете". А имаше и един: "Оооо, имате дете. Съжалявам, повече няма да направя грешка да с бременни и майки с малки деца. Веднага ще Ви махна". Кълна се в детето си! Елате да се запознаем, да видите как целия ми гардероб е дрехи втора употреба (не, че се срамувам), освен, ако не подарят, нещо на малката. Елате да се запознаем, да видите колко е пълен хладилникът ми - макар, че от храна не пестя. Елате да видите как водя битки с институциите, защото детето ми като вегетарианче гладува в ДГ (но това да кажем си е мой личен избор).  Елате да видите миналата година как не я приеха за държавна градина, защото не съм била самотна майка, понеже тя носила имената на баща си. Е, аз да го утрепя ли? Тогава и издръжка не плащаше. Елате да видите писмото ми до  общината ми по случая. Влезте и попитайте приятелите ми. Елате да се запознаете с родителите ми, които, ако не бяха, нямаше да оцелеем през тези почти 2 години! Елате да да се видите със съседката ми, която гледа дъщеря ми, докато трябва да ида до магазина. Елате да видите сметката ми, където баща ѝ плаща издръжката от 100 лв със закъснение, понеже и той няма. Елате да видите епикризате ми от Пирогов, където преди няма и месец лежах с комоцио, и обикалях като луда по коридорите, за да оставея дребната на някого. Елате да ви заведа, при докторите. Елате да се срещнете с директорката на училището, която никак не беше доволна, че излязох за месец след удара, точно в края на учебната година, дано не ме освободи. Елате да влезете с мен в магазина и да чуете как дъщеря ми казва: Мамо, искам това"“ А аз да ѝ прошепна в ушенцето: "Не може, мамо, много парички е"
А, имам и 35 лв детски!
Елате да ме погледнете в очите!
Заклевам се в детето си! Заклевам се в котките си! Заклевам се в родителите си! Заклевам се в приятелите си! Заклевяам се в себе си! В убежденията си. В каквото поискате!
 Заклевам се, че казвам истината!
 И изобщо не ме вълнува какви далавери си правят там. Както казах - не възнамерявам да ставам безнес деец там, просто си взех карта, от която досега съм си възвърнала  около 4 лв. Но просто е готино - за това клубче, или пицарията. Това е. А мен хич не ме биова да обикалям и да обяснявам на хората некакви такива биознес планове. Много съм далече от това, аз споделих моя поглед.
И да: ядох Събуей. Отстрани имаше пици - НО ВСИЧКИ БЯХА С МЕСО. а АЗ СЪМ ВЕГЕТАРИАНКА.  Поради което... не мисля, че е толкова трудно да се разбере.
ДЪЛЖИТЕ МИ ИЗВИНЕНИЕ!!!

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 09:44 от Светулчица

# 66
  • София
  Не мисля!Всеки може да прави с живота си каквото пожелае, но не и да го натрапва на другите.Защо детето ти гладува, като в градините готвят прилично?То само ли осъзна,че трябва да е вегетарианче, на тази възраст?А котките с какво ги храните ? Всъщност каква е целта на това представяне,изобщо не разбирам? Ако е да повярваме колко са добри SCI, няма нужда и ние имаме право на нашето си мнение.

П.П.не бих дала 4.50 за сандвич, като във всеки магазин за хранителни стоки могат да се купят много по-евтини солети и бисквити.

# 67
  • Куциндрел
Не можах да разбера, като дадеш тази карта, отстъпката като пари при теб ли отиват?
Или просто плащаш по-малко?

Светулчица , за какво ти дължат извинение? Че си вегитарианка и не си яла месо ли?

# 68
  • София
Целта ми изобщо не беше да ви натрапвам колко са добри СЦИ“ Пртосто изложих мнението си, а вие ме обвинихте в лъжа, което ме подразни. За вегетарианството мисля, че е моя работа как и с какво ще храня детето си. И тя, не, че гладува, просто само супичката, не ѝ е съвсем достатъчна и се боря с институции всякакви за да се разреши проблемът, да не говорим, че има и друг проблем, но това си е мой въпрос. Просто вие ме напднахте, че лъжа и аз се почувствах обидена! Не може да ме квалифицирате така, без дори да ме познавате. Затова написах - не, не плува корабче.
За сандвича - още в първия пост написах, че беше инцидентно, понеже едно, че наистина не ми е по джоба да се храня така, второ, че търчах (буквално) сутринта на лекции и трябваше да ям! А както вече написах - нямаше къде другаде. А пък аз лично имам проблем - ако не закуся ми пада кръвното, кръвната захар и прочее и ми прилошава.
Пак повтарям - заклевам се в детето си - изобщо не правя представяне на компанията, писах, защото имам въпросната карта и си казах мнението. Нито имам някого, който да съм завела там,нито ще имам. Разберете ме правилно, просто не може така да ме обвинявате!
Оффф, съжалявам, че изобщо писах в тази темаЧ!

# 69
  • София
Не, бяна да ти отговарям за отстъпки и карти, казах, не ми беше това идеята.
Извинение, че ме обвиниха в лъжа! Вегетарианстъвото беше да обясня, защо ядох в Събуей и си спечелих 45ст. И да, не съм идиот, за да  ходя да си купувам сандвич за 4,50, за да спечеля 45 ст. Обикновено ям вкъщи, или си готвя и нося

# 70
  • Куциндрел
Пак не разбрах, спечели 45 стотинки или сандвича ти излезе с 45 стотинки по-малко?
Т.е. ако отида някъде с тази карта и друг плати сметката, отстъпката от нея, ще влезе ли в моя джоб или просто този, който плаща ще плати по-малко?

# 71
  • Бургас
Както казах - не възнамерявам да ставам безнес деец там, просто си взех карта, от която досега съм си възвърнала  около 4 лв.

Извън излишните емоции, сметката ти е такава- дала си 50 лева за карта, от която досега си върнала около 4 лева. И това за колко, година ли каза? Или повече? И смяташ, че е полезна?
Картата ти има срок 2 години, след това ще я подновиш за 24 лв. Ако я ползваш по този начин и предвид очевидно неблагоприятното ти финансово положение, по-добре купи нещо на детето с тези пари.
Не забравяй да си подаваш данъчните декларации за парите от картата.

Вегетарианстъвото беше да обясня, защо ядох в Събуей и си спечелих 45ст.

Примерът беше отличен, не се притеснявай Simple Smile Точно така се печелят пари с картата- като плащате първоначално по-висока цена за нещо. Разбира се, ако беше купила една баница, щеше да дадеш само 1 лв., но и нямаше да спечелиш 45 стотинки Wink

Пак не разбрах, спечели 45 стотинки или сандвича ти излезе с 45 стотинки по-малко?
Т.е. ако отида някъде с тази карта и друг плати сметката, отстъпката от нея, ще влезе ли в моя джоб или просто този, който плаща ще плати по-малко?

Плащаш цялата сума и по сметка ти се превежда процент отстъпка в началото на следващия месец. Ако друг плати сметката, а ти си дадеш картата, отстъпката влиза в твоя джоб.

Последна редакция: Заради хора като Светулчица още повече побеснявам на сладките приказки на Saveway.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 12:04 от KpucaHa

# 72
  • София
Аз не знаех, че  изтича и се подновява после. Е, тогава май наистина е на загуба. Е, нищо де, къде ли не съм дала 50 лв, ама ако е така е много гаднооооооо!  Sad
Е, надявам се, тази година Елиза да си празнуват РД в клубчето, че да мога да спечеля. Че разни отстъпки има, ама по разни там бизнес центрове,  спа, разкрасявания, дето не ги ползвам. Ама  и някакви пицарии има. Абе мен ме кефи като идея - пазаруваш някъде и хоп- някакво %-че. Ама чакай да питам, верно ли се мобновява за 24 лв???

Благодаря ти за съвета да си купувам баничка за левче - ТОЧНО ТАКА И ПРАВЯ!!! ПРОСТО ТОГАВА НЕ МОЖАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!
 Защо ме карате да изпадам в истерия?
Какво съм ви направила? Просто си написах мнението, вие се нахвърлихте отгоре ми? Защо така се сържите?

# 73
  • София
И просдължавам да си чакам извинението!!!

# 74
  • София
И просдължавам да си чакам извинението!!!
За кое по-точно?Че мислим различно ли?

Общи условия

Активация на акаунт