Мнения за SCI Company!

• 25 809
  • 116
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Първо казваш,че само от ветеринаря си спечелила 8-9лв.,а после че досега си възвърнала общо 4лв. това не е лъжа ли?Или аз нещо бъркам?

Олеее, аз пък чак сега си препрочитам първия пост и така, както съм се изразила за ветеринаря е подвеждащо. Просто там имах друга отстъпка и не можах да си използвам Savecard, но е факт, че можех да имам, това исках да кажа. А не, че съм я използвала и че съм спечелила 8-9 лв. към 4 лв съм спечелила. Извинете ме, ако съм Ви подвела, не е умишлено! Просто не съм се изразила правилно!

# 91
Да,подвеждащо е,но все пак темата е за друго,нека спрем до тук.И аз имам карта на компанията - подарък ми е от една приятелка която е бизнес партньор...никога не съм я използвала и не мисля и да го правя занапред,но ми е интересно до къде ще стигне компанията

# 92
  • София
Няма да спра, докато не ми се извинят за всички обиди в началото - че "безработна самотна майка си купува Събуей за 4,50".
Както ви поясних, не съм ви взела за канарчета, както написа Крисана. Да, може, както казах и в началото случи се нееднократно, защото търчах за лекции и нямаше к акво да ям наоколо. За саркастичното изказване, че е "много по-добре да си купя баничка за 1 лев, вместо 4, 50лв"
Сякаш не знам. Както казах - така и правя. Просто тогава не можах.
И искам извинението да е от сърце. Иначе няма смисъл.

Иначе  след  написаното от Ери и проверката ми се оказа, че наистина картата е срочна (за 2 години) и после нова струва 24лв! Пък аз си мислех, че си е моя за цял живот и както казах, тогава имаше смисъл. И тогава би било о.к. Т.е., ако пиша това вчера, ще си потвърдя поста (с поправянето, на подвеждането на ветеринаря, за което ви се извиних). Сега мнението  ми е по-различно, но това няма никакво значение за думите ви!

# 93
 Те сега са с друго име, пускат разни оферти от типа на Грабо и Колектива. Но не е за мен това. Мен промоция в хипермаркет не може да ме накара да се разходя до там за неща намалени с 25, 30, 50%, камо ли да си платя, за да ходя на определени места.

# 94
  • Бургас
Извинявай.   bouquet

Така добре ли е? За баничката не беше саркастично. Поставих се на твое място и не видях логика.

За ветеринарят примерът също е прекрасен. Факт е, че ако ползваш други отстъпки или промоции, които същите обекти дават, ще имаш повече полза, отколкото от отстъпката от картата. Защото за да ти дадат конкретна отстъпка заради Сейвуей, те трябва да дадат комисионна и на самите Сейвуей и им излиза по-изгодно да ти дадат на теб като краен клиент по-голяма отстъпка без да минава през картата. Т.е. на всеки един обект (мога да дам реален пример) му излиза по-изгодно да прескочи Сейвкарт- дали с друга промоция, дали привличайки същите клиенти със собствена програма за лоялност.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 18:53 от KpucaHa

# 95
  • София
Извинявай.   bouquet

Така добре ли е? За баничката не беше саркастично. Поставих се на твое място и не видях логика.

За ветеринарят примерът също е прекрасен. Факт е, че ако ползваш други отстъпки или промоции, които същите обекти дават, ще имаш повече полза, отколкото от отстъпката от картата. Защото за да ти дадат конкретна отстъпка заради Сейвуей, те трябва да дадат комисионна и на самите Сейвуей и им излиза по-изгодно да ти дадат на теб като краен клиент по-голяма отстъпка без да минава през картата. Т.е. на всеки един обект (мога да дам реален пример) му излиза по-изгодно да прескочи Сейвкарт- дали с друга промоция, дали привличайки същите клиенти със собствена програма за лоялност.

Естествено, че е добре. Надявам се да е искрено. Исках да ви убедя в правотата си, просто се почувствам  засегната, от недоверието ви, а наистина бях чиста като сълза.
Да, логично е да си купя баничка, вместо Събуей (както и правя, просто тогава ситуацията беше по-различна).
Аз не разбирам грам от бизнес и понятия комисионни, крайни клиенти и прочее ме хвърлят в недоумение (майтап, де, разбрах мисълта ти, но тази част ми е много далечна). Аз съм човек на хаоса Simple Smile
Между другото 96% от обектите им са някакви, на които едва ли бих отишла. Някакви дрехи (не знам какви си джинс в МОЛА). Аз повече от 5 лв за дреха не давам, ще ходя в не знам кой си МОЛ за да печеля отстъпка от дънки за 79лв (примерно, измислям си). Или Спа или незнам си какъв център. Пълен абсурд. Но примерно пицария О'Шипка, като бях студентка редовно ходех и си представих, че ако картата ми беше до живот (както си мислех) щеше да е супер. Или ако можех да използвам услугите на ветеринаря (макар, че той беше приятел на мой приятел и затова  ми беше отстъпката). Но точно днес (след като Ери написа, че срокът е две години и после ти издават нова за 24лв, си спомних, че наистина на моята пишеше валидна до 01,2015. И питах въпросната мацка, но преди тя да ми отговори, вече си имах едно наум, че най-вероятно е вярно и отидох до БИЛА, където има Комсед (магазин за детски играчки), за да купя подарък за едно дете, на чието РД сме. Питах и се оказа, че може да се плаща със Savecard,  но само в големите хипермаркети и МОЛ-те (цитирам продавачката). Ама като се върнах и следобяд ми отговориха, че действително се издава нова карта за 24 лв, вече наистина се почувствах прецакана. Ми тъпо е, да ми бяха казали това в началото.
Дано поне другия месец като дойдат рождените дни на Е и Н да са в клубчето, че да мога да си взема някой и друг лев. Обаче едва ли ще мога да си възстановя за няколко месеца, при положение, че за близо година и половина имам близо 4 лв

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 20:05 от Светулчица

# 96
  • Бургас
Довечера по БНТ от 22:00 в рубриката за документалистика "В кадър" ще се говори за Saveway (SCI). Пускам информацията в случай, че някой има интерес  Simple Smile) Филмът се казва "Финансовите пирамиди".

http://bnt.bg/part-of-show/finansovite-piramidi-v-rubrikata-v-kada-r

# 97
  • София
Извинявай.   bouquet

Естествено, че е добре. Надявам се да е искрено. Исках да ви убедя в правотата си, просто се почувствам  засегната, от недоверието ви, а наистина бях чиста като сълза.
Да, логично е да си купя баничка, вместо Събуей (както и правя, просто тогава ситуацията беше по-различна).
Аз не разбирам грам от бизнес и понятия комисионни, крайни клиенти и прочее ме хвърлят в недоумение (майтап, де, разбрах мисълта ти, но тази част ми е много далечна). Аз съм човек на хаоса Simple Smile
Между другото 96% от обектите им са някакви, на които едва ли бих отишла. Някакви дрехи (не знам какви си джинс в МОЛА). Аз повече от 5 лв за дреха не давам, ще ходя в не знам кой си МОЛ за да печеля отстъпка от дънки за 79лв (примерно, измислям си). Или Спа или незнам си какъв център. Пълен абсурд. Но примерно пицария О'Шипка, като бях студентка редовно ходех и си представих, че ако картата ми беше до живот (както си мислех) щеше да е супер. Или ако можех да използвам услугите на ветеринаря (макар, че той беше приятел на мой приятел и затова  ми беше отстъпката). Но точно днес (след като Ери написа, че срокът е две години и после ти издават нова за 24лв, си спомних, че наистина на моята пишеше валидна до 01,2015. И питах въпросната мацка, но преди тя да ми отговори, вече си имах едно наум, че най-вероятно е вярно и отидох до БИЛА, където има Комсед (магазин за детски играчки), за да купя подарък за едно дете, на чието РД сме. Питах и се оказа, че може да се плаща със Savecard,  но само в големите хипермаркети и МОЛ-те (цитирам продавачката). Ама като се върнах и следобяд ми отговориха, че действително се издава нова карта за 24 лв, вече наистина се почувствах прецакана. Ми тъпо е, да ми бяха казали това в началото.
Дано поне другия месец като дойдат рождените дни на Е и Н да са в клубчето, че да мога да си взема някой и друг лев. Обаче едва ли ще мога да си възстановя за няколко месеца, при положение, че за близо година и половина имам близо 4 лв

Светулчица, ти детска учителка ли каза, че работиш? В кое училище би ли споделила?

# 98
  • София
Защо?
За мен няма проблем, но се притеснявам работодателите нещо да нямат против. /color]

# 99
Защо? За мен няма проблем, но се притеснявам работодателите нещо да нямат против.

Щом си част от SCI, е нормално да си "доволна" Wink
И какво точно продава тази компания? Какъв е продукта на вашия толкова страхотен бизнес? Виртуални бизнес центрове или с други думи - въздух под налягане...
Ясно е че всички,които са се хванали ще хвалят тази пирамида и няма да признаят, че са ги прекарали, нали трябва да намират други себеподобни, за да си избият вложените пари...

# 100
  • София
  Сега ще потърся една картинка от фейсбук,която показва всичко нагледно. Успях, намерих яяя!

# 101
  • София
Защо? За мен няма проблем, но се притеснявам работодателите нещо да нямат против.

Щом си част от SCI, е нормално да си "доволна" Wink
И какво точно продава тази компания? Какъв е продукта на вашия толкова страхотен бизнес? Виртуални бизнес центрове или с други думи - въздух под налягане...
Ясно е че всички,които са се хванали ще хвалят тази пирамида и няма да признаят, че са ги прекарали, нали трябва да намират други себеподобни, за да си избият вложените пари...

Олеееее, не разбрахте ли, че НЕ СЪМ ЧАСТ ОТ ТАЗИ КОМПАНИЯ и вече дори не съм "доволна", а съм "супер излъгана и разочарована" (за което между впрочем ви благодаря, защото вие ми казахте, че има срок, иначе нямаше и да разбера). Аааа, всъщност щях - като ми изтече картата  Laughing
И вече си го признах нееднократно Simple Smile
А аз вложих 50 лв, мислейки, че картата е до края на живота ми и все ще си ги избия, ама, досега имам 4 и едва ли ще си увелича капитала Simple Smile Та никого не възнамерявам да агитирам при положение, че вече знам, че възращаемост няма как да стане. Поне в моя контингент, където по МОЛ-ове, СПА-центрове и подобни не ходя. За другите суми пък е абсурд.
Не разбрах какво общо има с това  местоработата ми?

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 15:44 от Светулчица

# 102
Репортери от в-к Марица присъствали инкогнито на една от сбирките на SCI в Пловдив. По време на почивката дочули следните реплики между присъстващи: "Дадох 3 бона, трябва на всяка цена да ги избия", "Нещо не се връзва това, което разправят на презентациите, невъзможно е да спечелиш толкова пари за толкова кратък период" и т.н.

С две думи - ако ваши приятели се опитват да ви въвлекат в пирамидата с обещания за бързо забогатяване, знайте, че те самите жестоко са се прекарали и се опитват да прекарат и вас, за да си избият парите.

# 103
ЗАВРЪЩАТ ЛИ СЕ ФИНАНСОВИТЕ ПИРАМИДИ

Предаване на БНТ за SCI. Тия са много опасни. За малко да набият репортерка, че снима с телефона си!
(Репортерката присъствала инкогнито на един от семинарите им, но те я забелязали и заплашили).

Ето какво разказва една жена от Пазарджик, изгоряла с 1800 лв.
Аз обаче се питам: Какъв наивник трябва да си, за да се оставиш на някаква си девойка, която би могла да ти е дъщеря, да те завлече с толкова пари?! (1800 лв са си доста голяма сума, каквото и да ми разправят...)

"Бях подведена от моя позната, на която имах доверие. Тя много пъти се свързваше с мен, за да ми обяснява какъв страхотен бизнес е започнала и ми предлагаше да се включа и аз. Аз я познавах от много години, защото тя беше най-добрата приятелка на моята дъщеря. Аз не се съгласявах в началото, тя казваше обаче, че рискът е абсолютно нулев, изпрати ми SMS на телефона, който аз и до ден днешен пазя. В него точно се казва, че: "До 2 седмици ще бъдат върнати парите ти (1800 лв), като други хора бъдат позиционирани под тебе."
За съжаление обаче, след 2 седмици не ми се върнаха парите, предстоеше зимата, която аз изкарах много трудно, изключително трудно, и в един момент се оказваш в неблагоприятното положение, че ти нямаш права!"

http://bnt.bg/news/obshtestvo/zavra-shtat-li-se-finansovite-piramidi

# 104
  • Бургас
Момичета, нека да не нападаме Светулчица, тя поне не е тръгнала да обяснява на приятелите си как като дадат 4 бона и ще си гарантират финансов просперитет и пасивни светли бъднини.
На мен ми стана миличка, подвели са я да си купи картата със сладки приказки без реално да има нужда от нея- честно казано това най-много ме дразни в тази компания, че не подбират кой кого, никаква човещина няма в продаването на.... хм, "продукта" и то между приятели и познати. Що за човек трябва да е този "приятел", който знае, че 50те лева не са ти излишни и въпреки това ти ги взима, за да се задържи самия той на повърхността на мечтата си за забогатяване... Sad

Общи условия

Активация на акаунт