Мнения за SCI Company!

• 25 833
  • 116
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Защо? За мен няма проблем, но се притеснявам работодателите нещо да нямат против.

Щом си част от SCI, е нормално да си "доволна" Wink
И какво точно продава тази компания? Какъв е продукта на вашия толкова страхотен бизнес? Виртуални бизнес центрове или с други думи - въздух под налягане...
Ясно е че всички,които са се хванали ще хвалят тази пирамида и няма да признаят, че са ги прекарали, нали трябва да намират други себеподобни, за да си избият вложените пари...

Олеееее, не разбрахте ли, че НЕ СЪМ ЧАСТ ОТ ТАЗИ КОМПАНИЯ и вече дори не съм "доволна", а съм "супер излъгана и разочарована" (за което между впрочем ви благодаря, защото вие ми казахте, че има срок, иначе нямаше и да разбера). Аааа, всъщност щях - като ми изтече картата  Laughing
И вече си го признах нееднократно Simple Smile
А аз вложих 50 лв, мислейки, че картата е до края на живота ми и все ще си ги избия, ама, досега имам 4 и едва ли ще си увелича капитала Simple Smile Та никого не възнамерявам да агитирам при положение, че вече знам, че възращаемост няма как да стане. Поне в моя контингент, където по МОЛ-ове, СПА-центрове и подобни не ходя. За другите суми пък е абсурд.
Не разбрах какво общо има с това  местоработата ми?

Няма общо с темата въпроса ми. Беше ми интересно къде си учителка да го имам предвид просто. Съжалявам за излишния спам. Успех!

# 106
  Сега ще потърся една картинка от фейсбук,която показва всичко нагледно. Успях, намерих яяя!

Това е жива пирамида,Аз лично съм пострадала с техните изпипани договори които имах неблагоразумието да подпиша,Фактура за 100 лева сега искат да им платя 850лв в едНо с адвокатския хонорар. ПАЗЕТЕ СЕ И СИ НЯМАЙТЕ РАБОТА С ТАЗИ ФИРМА ФАНТОМ

# 107
  • Пловдив
Когато картите се въведоха, зарибяващите дами и господа обявяваха, че "купуваш за 50лв карта и си я ползваш докогато искаш, няма срок".
Е, какво се оказа обаче?

# 108
Здравейте отново, бях ви позабравила и затова прочетох всички публикации отначало.....
Не знам дали има значение за повечето хора тук, но компанията се разраства, а тук продължава да има толкова негативни изказвания. Много ми е чудно как нито една от вас не отиде да види сама за какво става въпрос (защото всяка седмица има презентация напълно безплатна), а вярвате на жени или мъже, които са със скрити имена и бих казала,че им се заплаща за да говорят против компанията, наистина има  много наивни хора.....всеки избира  на кого да вярва!!!!Това е типично за българина!!!!  Grinning

# 109
  • Бургас
Компанията тъкмо прясно си публикува ГФО, според който печалбата за 2013 е 32 000 лв. През 2012 бяха декларирали 834 000 лв. Имате и нематериални активи за 3 бона, тва ще да е софтуера вероятно...

Да се разраства, да се разраства, колко да се разраства Grinning

http://dox.bg/files/dw?a=a289e6bd51

# 110
От финансовия им отчет ясно си личи,че на никого от клиентите си не са платили все още.
Кого заблуждават? Въздух под налягане са. Всичката им работа е лъгане, завличане, убеждаване с цел прибиране на парите на наивниците.
Едни от най-големите мошеници в държавата са и се надявам компетентните органи да продължат разследването на мошеническата им дейност им и да им наложат още санкции.
Малко им е санкцията, наложена от КЗП.

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 20:58 от krem-karamel

# 111
  • София
Здравейте отново, бях ви позабравила и затова прочетох всички публикации отначало.....
Не знам дали има значение за повечето хора тук, но компанията се разраства, а тук продължава да има толкова негативни изказвания.
Мислех да не се обаждам повече, но жалко за новите будали,които лъжете, за да им вземете парите и да си върнете вие някой лев!Много жалко.Явно там като влезе човек, загубва съвестта си.

# 112
Не знам дали има значение за повечето хора тук, но компанията се разраства, а тук продължава да има толкова негативни изказвания. Много ми е чудно как нито една от вас не отиде да види сама за какво става въпрос (защото всяка седмица има презентация напълно безплатна), а вярвате на жени или мъже, които са със скрити имена и бих казала,че им се заплаща за да говорят против компанията, наистина има  много наивни хора.....всеки избира  на кого да вярва!!!!Това е типично за българина!!!!  Grinning

Ти да видиш!  Joy
По-жалкото е, че има балъци като вас с промити мозъци, които осъзнали, че са се прецакали яко, се опитват да завлекат и други в схемата. 

# 113
  • София
Caipirinha, и дори не се запитва, аджеба, щом има толкова много лоши коментари, толкова много недоволни хора, дали пък няма нещо  вярно в приказките ни.

# 114
И аз не мога да разбера как може още да има хора, които вярват на заблудите за бързите печалби от тази компания и че до живот ще получаваш доходи. Даже реших да пиша на Господари на ефира и то не защото се надявам, че ще осъдят някой, ами за да успеят да отворят очите на някои хора, но уви, може би е мисия невъзможна. Точно снощи една позната ме държа на скайп да се опитва да ме агитира за Saveway, старото SCI и понеже съм си учила уроците по Стопанска история, където подробно е обяснено как действат тези пирамиди, само е опитах да я провокирам с някой друг въпрос, за да не я обидя, но уви, тя мислеше, че има отговор за всичко  Laughing, реших да не споря много. Тя каза, че това не било пирамида, ами просто пирамидална структура, з-то де факто нямало продукт, който да ти пробутват (тоест въздух само),  hahahaхахаххаха, пазаруването с намаление нямало да свърши и така до живот. Добре тогава, казах и, да ама тези "кухи" суми от по 3000 лв с които им се пълнят джобовете, те от това най-много печелят. Тя отговори, че били за поддръжка на много скъпия софтуер, хахах #Crazy. Да не говорим, че на дали някой ще отиде да си пазари или да си прави маникюр на мястото, където има отстъпка, понеже това са фирми без достатъчно клиенти или не добро качество, както сама видях кривите нокти на една позната, единствено някой може да има полза от отстъпките в Близоо. Накрая и казах, да можеш да спечелиш от тази пирамида, но само ако си основател или един от първите в нивата, навързали дълга опашка от  други балъци. И ми даде за пример моя комшия, който наистина е един от първите, доста упорит, продължава да ходи с костюм всеки ден и се вживява на бизнесмен и по слуховете стигнал до прословутите 10 000лв доходи, само, че още живее в мазето от години, з-то не си е ремонтирал апартамента и плюс това хранителният му магазин фалира от както въведе тези карти за намаление  #2gunfire #Crazy, пародия пълна. Също така ме учудва факта, че тази моя позната вече веднъж фалира успешния си бизнес, заради подобна пирамида LR козметиката, като накрая и остана една малка кола, получена като бонус и никакви пари, само където е на минус от фалита на своя си бизнес, но слава богу в сметката и още се трупали някакви стотинки Money Laughing. След този провал тя пак не призна, че е измамена от LR, ами просто пазара се наситил от продуктите newsm78, а видиш ли в SCI(Saveway) даже нямало продукти, от които да се наситиш hahaha После реши пак да си отвори магазин, но намери сега този Saveway и реши да го затвори и само с това да се занимава, като вложи максимума средства #2gunfire. Искала да завладее и чуждия пазар и да се изстреля на върха, въпреки ,че не знае чужд език. Но търси хора, като мен, които знаят английски или друг език. Най-лошото е че трябва да досаждаш и да убеждаваш близки и приятели, които ще почнат да те избягват или да се сърдят, че са подведени и сам ще останеш накря, освен ако не намериш дружки от комуната. Познавам поне 10 човека от моя град, които са се вързали, освен млади и безработни има и такива между 40-50г., някой уж интелигентни, с бизнес, но нестабилни психически или разведени и се хващат, з-то освен всичко там те учат на положително мислене, разсмиват те, запознаваш се с хора и се мотивираш от техния успех и лъскавите им партита (с костюми ала Свидетелите на Яхова). Но моля ви, има други мероприятия, спорт, спа, където пак ще се разсееш и парите ще отидат за твоето благо, не за да се пълнят джобовете на няколко хитри бастуна с  добри ораторски умения #Crazy! Sorry за дългия пост, прясно ми е и съм бясна, че всеки ден срещам някой мой познат, главозамаян от такива финансови пирамиди.

# 115
  • Бургас
Не се притеснявай за Господари на ефира, доста медии се изказаха по въпроса, БНТ направиха филм,  повечето национални телевизии излъчиха репортажи, много вестници писаха... който има очи ще види и който има уши ще чуе Simple Smile

Наблюдавам групата им във фейсбук, стои на едно ниво от около година, обектите намаляват, изобщо има някакво затишие към момента.

# 116
Да и аз видях, че има доста разслевания и репортажи, но това явно не разубеждава наивниците, то няма смисъл да говориш на някой, който не иска да чуе. Тези двамата с мнимия пастор сигурно вече са милионери, ще се опитват до края да впримчат някой под новото име на фирмата. Но даже и не предполагах, че тези карти си имат и срок Grinning

Общи условия

Активация на акаунт