Щом си част от SCI, е нормално да си "доволна"

И какво точно продава тази компания? Какъв е продукта на вашия толкова страхотен бизнес? Виртуални бизнес центрове или с други думи - въздух под налягане...
Ясно е че всички,които са се хванали ще хвалят тази пирамида и няма да признаят, че са ги прекарали, нали трябва да намират други себеподобни, за да си избият вложените пари...
Олеееее, не разбрахте ли, че НЕ СЪМ ЧАСТ ОТ ТАЗИ КОМПАНИЯ и вече дори не съм "доволна", а съм "супер излъгана и разочарована" (за което между впрочем ви благодаря, защото вие ми казахте, че има срок, иначе нямаше и да разбера). Аааа, всъщност щях - като ми изтече картата
И вече си го признах нееднократно

А аз вложих 50 лв, мислейки, че картата е до края на живота ми и все ще си ги избия, ама, досега имам 4 и едва ли ще си увелича капитала
Та никого не възнамерявам да агитирам при положение, че вече знам, че възращаемост няма как да стане. Поне в моя контингент, където по МОЛ-ове, СПА-центрове и подобни не ходя. За другите суми пък е абсурд.Не разбрах какво общо има с това местоработата ми?
Няма общо с темата въпроса ми. Беше ми интересно къде си учителка да го имам предвид просто. Съжалявам за излишния спам. Успех!
хахаххаха, пазаруването с намаление нямало да свърши и така до живот. Добре тогава, казах и, да ама тези "кухи" суми от по 3000 лв с които им се пълнят джобовете, те от това най-много печелят. Тя отговори, че били за поддръжка на много скъпия софтуер, хахах
. Да не говорим, че на дали някой ще отиде да си пазари или да си прави маникюр на мястото, където има отстъпка, понеже това са фирми без достатъчно клиенти или не добро качество, както сама видях кривите нокти на една позната, единствено някой може да има полза от отстъпките в Близоо. Накрая и казах, да можеш да спечелиш от тази пирамида, но само ако си основател или един от първите в нивата, навързали дълга опашка от други балъци. И ми даде за пример моя комшия, който наистина е един от първите, доста упорит, продължава да ходи с костюм всеки ден и се вживява на бизнесмен и по слуховете стигнал до прословутите 10 000лв доходи, само, че още живее в мазето от години, з-то не си е ремонтирал апартамента и плюс това хранителният му магазин фалира от както въведе тези карти за намаление
, а видиш ли в SCI(Saveway) даже нямало продукти, от които да се наситиш