ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013, финал / (тема 15)

• 22 975
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Проблемът е (един от тях) когато примерно Холандия дава 12т. на ...Турция. Където турската песен е с качества, които заслужават точно 12т. - общо 12, след като всички нации са дали гласа си.  
Харесвам единствено рок-участията на Турция в Евровизия: 2008- Mor ve Ötesi; 2010-maNga и 2011-Yüksek Sadakat, като не одобрявам кича в сценичното представяне – може би заради клетката на сцената Yüksek Sadakat не се класираха за финала през 2011 г.

За Белгия: 2011-Witloof Bay - With Love Baby  Peace  -заради настроението, което създава правя компромис с бийтбокса, който не харесвам.

# 361
Ха, Турция през 2008 е имала  за представители рок състав. Не помнех. Но мисля, че Манга бяха най-добрите.

# 362
Дам,Манга е най-доброто,което е пращала Турция.Нищо,че спечели с това Crazy

Белгия -  Witloof Bay - With Love Baby

# 363
  • MJF
Хе, хе интересно ми се получи да изслушам тези песни от Белгия една след друга, градация  Laughing. Три помнех но другите 2 не-Witloof Bay - With Love Baby и Patrick Ouchene - Copycat
Глас за Roberto Bellarosa - Love Kills

# 364
Журито на Германия: Lena, Tim Bendzko, Carolin Niemczyk, Florian Silbereisen и Alina Süggeler (Frida Gold)   http://escxtra.com/2013/06/results-of-the-german-jury/ -за полуфинала - 17-то (последно) място Bulgaria,

Журито на Словения: Katja Koren (певица, една от беквокалистките при участието на  Словения в Евровизия 2006, 2011 и 2012), Urša Vlašič (композитор), Darja Švajger (участник в Евровизия 1995 и 1999 г,), Raay (певец, композитор и продуцент), Dušan Hren (директор на "Забава" в телевизия RTV)  http://escxtra.com/2013/06/rtv-slo-reveals-jury-results/

# 365
А ние играхме ли песните от 2012 срещу 2013?

# 366
  • Norge
2009 -  Patrick Ouchene/Copycat/ - За мен съвсем ОК песен/ирония. Това е, че мястото ѝ не е на този подиум.

2010 -  TOM DICE - ME AND MY GUITAR - Песен, която бих слушала просто така, без връзка с ЕSC. За мен това означава добра.

2011 -  Witloof Bay - With Love Baby - WOW!!! Koлко жалко, че подобна музика също няма шанс да получи голяма подкрепа. Но в случая не е поради същите причини както при “Елвис“.

2012 - Iris - Would you? - Мноооого рядко ми допада женско пеене, особено когато се имитира едно или друго познато име.

2013  - Roberto Bellarosa - Love Kills - Не можах да го изслушам по време на конкурса, не можах и сега.

Белгия - 2011 -  Witloof Bay

-----------

Морфи, норвежкият е с много олекотена граматика.  Heart Eyes
Докато при френския само това да се научи човек да го чете.... newsm45 Като малка ми беше голяма мечта, но не попаднах на подходящ учебник и всичко си остана просто на стадий разлистване на страници...  Confused
Иврит...да... Peace
Ох, а има хора, научаващи примерно тай,  ooooh!

# 367
Чакам Исландия.  Grinning

В момента ме мързи да слушам песните, но ще се включа за следващия път.  Peace

# 368
Ох, а има хора, научаващи примерно тай,  ooooh!
Blush От едно известно време ми е мечта да го знам.

# 369
Муцка, не сме ги играли. Реших, че е хубаво да си припомним последните 5 години.  Wink

# 370

Не.  Но можем да я играем едновременно с тази, която играем в момента: "най-добрата песен в периода 2009-2013 г.". Аз нямам нищо против "две игри в един пост" - досега сме гласували само за 5 държави и песните са ни пресни. Но може и след като свършим първата игра.

# 371
Аз ще се включа със следващата държава.  Peace

# 372
Toку що прочетох новина за Белгия. През 2014 ще има национален финал. Такъв не е имало от 2008.
Толкоз разбрах с моя английски. Ето ви и източника. Simple Smile http://eurovisiontimes.wordpress.com/2013/06/03/belgium-national-final-returns/

Следващата държава в играта е България.

# 373
А
Следващата държава в играта е България.

А горката Босна и Херцеговина?  
Линк с държавите-членки на EBU http://en.wikipedia.org/wiki/European_Broadcasting_Union

# 374
 hahaha Бързо иска да свърши с Краси и "Само шампиони".Честно казано и аз.

Общи условия

Активация на акаунт