БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 36 589
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • При децата ми
Здравейте!
Малко късно, ама все пак да се отчета за спагетите: станаха сууупер! Simple Smile Само така ще ги правя вече, макар и доста скъпичко да ми излязоха Mr. Green/солени дет се вика/. Много повече ми харесаха отколкото тези с кайма и доматено пюре. Благодаря на всички отговорили на въпроса ми за спагетите! Hug Аз също не ги мия след варенето. Просто ги отцедих веднага от водата и бух при соса. Simple Smile А той стана мммм чуден! Направих го с пилешко филе, топено сирене, синьо сирене, заквасена сметана, чесън, босилек, чер пипер и пресен копър ми бяха подправките. Само дето забравих да сложа кашкавала, Blush: И още един минус: това количество сос е малко за пакет от 400 гр. Просто сирената трябва да са повече или трябва да се сложи още една заквасена сметана. И въпреки това децата много ги харесаха, както и аз! Crazy

# 46
благодаря Лабрекс, ще се пробват тия тиквички
аз днес направих тиквени пръчки на фурна, идеални са с със студена биричка  Sunglasses

пчелица работлива, едно по едно ме подсещаш за тиквичките Grinning, правя и ЧИПС ОТ ТИКВИЧКИ, хич не е лош. Peace

# 47
 Хриспа , как апетитно го описа !!!  Crazy Crazy Crazy  Laughing  Hug

# 48
  • Пловдив
  bouquet

Замразявали ли сте моцарела от малките?

# 49
Здравейте! Моля за идея за 2 вида апетитка,която да е бърза,лесна и вкусна!

# 50
 bouquet

Аз не, но мисля, че не е особено подходяща за замразяване, ще и се промени структурата, освен ако не мислиш да я ползваш само  за запичане,  по принцип...почти всичко замразявам, включително и синьо сирене, което после става само в сосове да се ползва, троши се и става едно такова....зърнесто, след размразяване  Peace.
Та прецени си   bouquet

# 51
  • Бургас
  bouquet

Аз съм замразявала и моцарела и провола, но истинска, италианска от биволско мляко. След размразяване си беше също толкова вкусна.  Blush Ух, прияде ми се ... Embarassed

# 52
  • София
Имам нужда от вашата помощ.... Правих дърпана баница на marie_ta, обаче явно са ми дебели корите и имам скапана фурна, та отгоре и долу са идеално печени (хрупкави са) а вътре като че ли са глетави...  Sad Как да я оправя...  Confused

# 53
  • София
Момичета, имам сварено пиле, обаче децата не искат нито с ориз, нито с картофи. А на мен хич не ми идва идея какво да го направя. Ааа и пиле с грах не искат.

# 54
  • София
Момичета, имам сварено пиле, обаче децата не искат нито с ориз, нито с картофи. А на мен хич не ми идва идея какво да го направя. Ааа и пиле с грах не искат.
Фрикасе? Пилешка супа?  Crazy

# 55
  • Бургас
Макарони/спагети с пилешко и сметана?

# 56
  • DE

Идея от мен с пилешко.
И тук, става с варено месо.
По-надолу има едни купчинки с картофи, месце...

# 57
  • Калифорния, САЩ
   На баягнети (панирани и пържени късчета); със зелен фасул; в гювеча с различни зеленчуци; на яхния; мариновай за кратко и препечи на скарата или във фурната....

# 58
  • София
Благодаря момичета и Бонго  Laughing (ама винаги ми е много готино да го пиша това). Направих фрикасе и утре ще направя спагети с други зеленчуци и още нещо ще измисля от дадените рецепти.  bouquet Heart Eyes

# 59
Благодаря момичета и Бонго  Laughing (ама винаги ми е много готино да го пиша това).
особено след като те подсетят  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт