БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 36 657
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
не, не  Naughty замрази си, дори за проба поне ще имаш, но да са разбити. И си запиши бройката. Мисля, че Нат беше  казала за разбити яйца да се замразяват, а на нея може да се вярва на 10000%  Peace

# 556
Мерси мама Цоцоланка , звучи много добре, а и не е сложно  Naughty.. Точно като за мен значи   bouquet

# 557
не, не  Naughty замрази си, дори за проба поне ще имаш, но да са разбити. И си запиши бройката. Мисля, че Нат беше  казала за разбити яйца да се замразяват, а на нея може да се вярва на 10000%  Peace
   Благодаря ти , ще го имам предвид .  Hug

Може ли изитана рецепта  за киш от бутер тесто ?  Flutter

# 558
  • София
Благодаря ви, дадохте ми повече идеи от цял ден ровене по стари теми.
Май като за начало ще пробвам със замръзени плодове.

# 559
  • София
Мами, бях мяркала рецепта за крекери, беше нещо от сорта: белтъци, брашно и масло, всичко това в рани количества, но не си спомням имаше ли нещо още или не, а не мога да я намеря  Rolling Eyes мисля, че беше в темата "Ти какво сготви, снимай и покажи", ако някой я е записал има молба дя постне ...  Hug

# 560
# 561
Здравейте.Ще правя пилешки дробчета на фурна с бира и имам нужда от съвет трябва ли да ги овкуся допълнително с пилешки бульон например,или бирата ще ги овкуси достатъчно?Страхувам се,ако сложа бульон,вкусът на бирата да не се изгуби.Може би ще добавя и топено сирене.

# 562
  • на последния етаж
Имам около половин килограм гъби в хладилника (изостанали от няколко дни) - как да ги приготвя?

# 563
Имам около половин килограм гъби в хладилника (изостанали от няколко дни) - как да ги приготвя?
както пресните  Laughing

# 564
  • на последния етаж
както пресните  Laughing
Мдам, а да предложите някоя бързо-лесно-вкусна рецепта?

# 565
# 566
   Запържваш в олио гъби с много лук , нарязан на полумесеци , до омекване на лука . Подправяш със сол , черен пипер , пресован чесън ,може и копър  .
   Полученото гарнираш с картофено пюре , ориз , спагети , друго ....

# 567
Вчера взех от Лидл гъби на 50 % и ги опекох във фурната със сол , черен пипер и инд. орехче. Ще ги сервирам за гарнитура

# 568
останалите 50 %  какво са  newsm78

# 569
  • София
останалите 50 %  какво са  newsm78
сол, черен пипер и индийско орехче..... четете, колега, четете  Wink

А, сериозно, с 50% намаление, предполагам

Общи условия

Активация на акаунт