БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 36 619
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • Ямбол
  • Мнения: 1 610
bora66 баба ми купува кремчета-пудинги и тях замразяваа,ии разбивакрем Оле и замразява на клечки.

# 541
  • Мнения: 368
Здравейте момичета и момче!
Купих си силиконови формички за сладолед, защото искам да правя на малките.
Мислех, че лесно ще намеря рецепта, но засега попадам само на такива дето не съм сигурна, че стават за сладолед на клечка.
Някой дали ще сподели, ако има такъв опит Hug
Мисля, че тук мога да помогна Wink
http://vaklina.blogspot.com/2013/05/creamcheeseicecream.html

Скрит текст:

# 542
  • София
  • Мнения: 31 402
Направих магданозените кюфтета по рецепта на пеп-чо. Харесаха се у дома   bouquet

# 543
  • Мнения: 9 458
 Peace  радвам се! Ако ми беше наблизо, щях да намина за някоя бройка  Wink

# 544
  • При децата ми
  • Мнения: 7 306
Здравейте момичета и момчета! Simple Smile
Имам следния въпрос: Купих си сурова соя /импулсивна покупка/ и сега се чудя как да я приготвя така, че да е максимално полезна? Печена ли да е, накисната само във вода ли?... Как? Rolling Eyes

# 545
  • Мнения: 1 340
На самата опаковка няма ли някаква идея как да бъде приготвена  newsm78

# 546
  • Мнения: 7 433
   Може ли някой да ми подскаже , замразяват ли се жълтъците ? Ще може ли после  да ги използвам за крем , например ?

# 547
  • При децата ми
  • Мнения: 7 306
На самата опаковка няма ли някаква идея как да бъде приготвена  newsm78

Не няма. Жената каза да я изпека или да я накисна във вода и да я сваря. Даже каза, че водата от накисването била полезна и ако съм искала да я изпия. Rolling Eyes

# 548
  • Мнения: 1 934
Хриспа, аз бих пробвала сврарената соя на кюфтенца да я направя  Simple Smile

На принципа на нахута и фалафелите действай  Peace

# 549
  • Мнения: 1 884
  Може ли някой да ми подскаже , замразяват ли се жълтъците ? Ще може ли после  да ги използвам за крем , например ?
Аз съм замразявала белтъци. И после нищо им нямаше. Някъде бях чела, че на замразени яйца също нищо има няма след това. Така ,че според мен замразявай смело.

Здравейте момичета и момче!
Купих си силиконови формички за сладолед, защото искам да правя на малките.
Мислех, че лесно ще намеря рецепта, но засега попадам само на такива дето не съм сигурна, че стават за сладолед на клечка.
Някой дали ще сподели, ако има такъв опит Hug

Аз на мойте им правя плодови сладоледи. Бързо ,лесо и вкусно. Пасирам плодовете и ако има нужда подслаждам. Малините след като ги пасирам ги прецеждам да им махна семките. Правила съм от ягоди, малини, праскови, кайсии. Даже и трицветни ако ми се занимава.

# 550
  • Мнения: 170
Може ли да споделите изпитана рецепта за сладкиш с моркови   bouquet

# 551
  • Мнения: 11 607
Може ли да споделите изпитана рецепта за сладкиш с моркови   bouquet

Виж тортата на Лабрекс....ей сега и аз ще я потърся....На нас много ни хареса!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg24978424#msg24978424

# 552
  • Мнения: 9 458
  Може ли някой да ми подскаже , замразяват ли се жълтъците ? Ще може ли после  да ги използвам за крем , например ?
Аз съм замразявала белтъци. И после нищо им нямаше. Някъде бях чела, че на замразени яйца също нищо има няма след това. Така ,че според мен замразявай смело.


и не стана нищо от тях, освен яйца на очи.
Замразяват се разбити  Peace после си ги ползваш така. На цяло яйце жълтъка просто стои на топка и не се разтича, като се размрази

# 553
  • Мнения: 1 884
Щом   пеп-4o казва, значи не замразявай. Laughing

# 554
  • Мнения: 7 433
    ОК  Laughing  Пак ще правя торта ,значи . Този път с крем патисиер с 4 жълтъка   Crazy Добре че предишната свърши .  Laughing

    Благодаря, Пеп-40 , Вела !   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт