Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 145 095
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 360
Тази в КМ ли? Там никой не пише  newsm78

# 361
Тази година не успях да видя никакви абитуриенти...
Само едни, след празника в училището.....страхотен ужас....толкова тежки тоалети за 12ч. по обяд (когато вече бяха излезли от училището и насядали в кафенетата), то прически, грим...все едно ще ходят на нощен клуб. Много неприятно впечатление ми направиха.

# 362
  • Русе/София
Аз не намирам никъде такава тема?

# 363
Аз видях само една абитуриентка. Момиче, което всеки ден съм засичала в махалата сутрин преди работа.
Неочаквано добре изглеждаше даже, защото иначе малко странно се носи. Но този път беше заложила на нещо съвсем класическо и поне отдалеч никак не изглеждаше зле.

# 364
  • Linz
Преди малко и аз видях една абитуриентка в нашето село. В малка черна рокля. Биваше.
Показах на 12-год. ми дъщеря снимките от първата страница и тя каза само "кифли". За сега съм спокойна за нея.

# 365
Разкошна млада девойка с мерки на манекенка
Избрала е рокля от дантела в цвят екрю
Приближавам се да и се порадвам и ,.....о боже
екрю  се оказа тена и, а роклята беше само дантела
прашки с мъниста и камъчета и сутиен с огромна брошка, която се подаваше от деколтето
Майката, жена горе-долу на моята възраст позираше гордо до дъщеря си
Ако след няколко години моето дете реши да се облече в подобен тоалет, ще реагирам импулсивно
Тена в екрю ще го направя син на дупето, ей така за акцент

# 366
Joy Joy Joy

Пали, просто си представих гледката и  Shocked hahaha, чудесно нагледно поднесено впечатление Peace!

# 367
  • Варна
Не знам за роклите, но вече е крайно време малките ...../грозна дума/ да бъдат научени на стил, уважение към околните и законопослушание.
Великите надежди на нацията са надули клаксоните и свирките и се носят към светлото бъдеще така яростно, че чак прозорците ми тресат Twisted Evil Искам и тях някой да ги тресне яко. А също и родителите им.

# 368
Това, абитуриентските балове, принципно винаги са ми били изключително силна проява на удивително лош вкус и доста често демонстрация на едно мислене, тип "щом другите, тогава и аз, ама мога и повече да се изхвърля - ще видят те". Като цяло, въобще не става дума само за облеклата. А за тоя целия изкуствен и глупав празник , наречен "бал".
Най-трагичното е, че ежегодишно сума ти хора, които реално не могат да си позволят този "лукс" взимат кредите и заеми, за да направят бал на отрочетата си, от които финансови ями после не могат да се освестят с години... нелепа история просто. Хвърлят си парите на вятъра, за да се покажат пред комшии и рода, а после нямат пари за нищо.

# 369
  • Варна
Не си права, Сова. Това се нарича стимулиране на икономиката  Mr. Green

# 370
  • София
Еееех, какви сте лелки! Аз пък, да ви кажа, като гледам сега (не точно сега, но наскоро) снимки от баловете в края на 80-те, почти всички младежи ми изглеждат толкова смотано облечени, че се чудя това ли се е смятало за елегантно тогава. Момичетата все едно са като от витрина на магазин за платове - някакво подобие на разкроени рокли с прав силует с ужасната дължина малко под коляното, едни безформени деколтета, няма талии, няма дори наченки на наличие на бюст, няма нищо. И прическите като изгорени коси,, абсолютно неоформени, обувките твърде ниски, с ток неповече от 3-4 сантиметра. А това светла рокла с черен чорапогащник!
Сега поне момичетата изглеждат доста по-женствени, макар доста да залитат към чалгата.

# 371
  • Варна
Не знам, аз хич не се намирам за лелка. Нито сега, нито тогава.

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 18:28 от Приятно ми е - Богиня!

# 372
  • София
Не се и съмнявам! Ти дори не си била абитуриентка, защото останалите не са били достойни да дишат един въздух с теб и на бала е нямало да има омари с поне позлатени прибори. Не си е заслужавало да се хабиш за плебса!

# 373
  • Варна
Позна, че не съм била.  Mr. Green

# 374
  • София
И какво от това?

Просто забравяте и като всички възрастни си мислите, че "днешната младеж за нищо не става". Само дето това е старо като света, а всички ние сме били същата тази младеж, дето за нищо не става.

Общи условия

Активация на акаунт