Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 145 104
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Вица е  Joy

# 346
  • Луната ни пази
Още не съм изчела цялата тема, но ще ви покажа една от тазгодишните ни абитуриентки (лицето умишлено съм го скрила). Нейната рокля е една от най- красивите, но и най- пищната. Нашите момичета бяха семпли, нежни, почти нямаше крещящ кич, въпреки, че сме в дълбоката провинция, в едно почти село. Ето и самата снимка:

# 347
Гледам вече 3 дни абитюренти - съвсе съзнателно и нахално ги зяпам, покрай тази тема. Не видях нито една грозно облечена девойка, дори твърде стилни за възрастта им видях. Не е необходимо чак толкова сериозно да го дават. Само 1 беше по-разголена и 1 не беше уцелила материята за долната част на роклята. Момчетата всички ми пълнят душата.Само това с висенето извън колите не мога да го преглътна - голям страх брах вчера, докато ги гледах. За това трябва някои органи да следят, обаче.
Всичко друго ми струва премерено и нормално.
Аааа, бутилките с уиски в ръцете на момчетата /основно/ ме стресират също. Че не знам на техните години колко носят - вярно, че са по-напред в материала от нас, но все пак...

# 348
  • Sofia
http://life.dir.bg/gallery.php?id=13988417&page=1     Ах,тези леопардови дрешки  Crazy  докога  Thinking

# 349
http://life.dir.bg/gallery.php?id=13988417&page=1     Ах,тези леопардови дрешки  Crazy  докога  Thinking

Като гледам, проблемът не е в леопардовите дрешки. Лично на мен придружителката не е на място, ама чалгата все още не е залязла напълно.
Останалите девойки от снимките са готини. Дано не са им развалили празника, ама не изглеждат очаровани.

# 350
  • Sofia
Придружителката май беше дарила това рокле,ако се не лъжа...В предаването на Карбовски правиха някакъв кастинг на който  НиЛо да дари своя рокля на бъдеща абитуриентка...сигурно тази е „късметлийката„.

# 351
И сигурно се чувства късметлийка, но не в кавички. А защо да разваля празника на другите? Ако всеки нелеп тоалет, който срещаме ни разваля настроението, то ще се налага да си ходим все начумерени.

# 352
Нямах предвид тоалета. Просто някакъв нелеп придружител на мой празник наистина би ме накарал да ходя начумерена.

# 353
  • Луната ни пази
Нямах предвид тоалета. Просто някакъв нелеп придружител на мой празник наистина би ме накарал да ходя начумерена.
Азаф, ако действително е кандидатсвала в кастинг за рокля на НиЛо, едва ли мисли самата НиЛо за нелеп придружител. По - вероятно е да се е пръскала от гордост.

# 354
За въпросната мацка съм сигурна, че е така, но балът не е само неин. А все се надявам, че има и мислещи деца... Peace

# 355
На мен  роклята ми харесва ,придружителката не де .

# 356
  • Русе/София
Това ли ще е темата за баловете тая година?

# 357
  • Sofia
има и друга,но нещо много вяло върви там дебата...едва 5-6 стр.

# 358
# 359
  • Sofia
абитуриенти 2013

Общи условия

Активация на акаунт