Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 145 187
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 165
  • Там, където ме обичат
предлагам да въведем бригадирско движение - вместо бал да им даваме мотика.
........В една друга тема, те предложих за мин.-председател на бгмама правителството, и тогава съфорумките подскочиха ужилени, че ще ни строяваш и направиш всички колхознички / не помня точно поста на съфорумката/.

Аз понеже онази тема съм я изпуснала, да попитам такива ли колхознички ще ни направи:

Скрит текст:
Само моля, не ме нападайте, не ги знам как изглеждат, Гугъл това показа.

# 166
  • София
въх, ще се наложи да слагаме червена точка!

# 167
  • В Космоса
И аз съм на мнение, че кичът се увеличава, не само по абитуриентскте балове, но и въобще. И преди имаше безвкусно облечени хора, но сякаш бяха по-голяма рядкост. Сега има много богат избор на парцали и хората се чудят с какво да се издокарат, за да бъдат по-атрактивни, а често се получава недобро (меко казано) съчетание.

# 168
Това:
Колкото до многоточието в заглавието - не съм съвсем сигурна коя дума би била подходяща, за да изрази моето неприемане на такъв стил на обличане, затова така съм го оставила.
Нали ме питаше за заглавието.

Не за заглавието, за идеята ти- какво имаш предвид точно.
Защото не обсъждаме конкретен стил, а разни съблечени момета или просто грозно изглеждащи, но всичкото това не е точно един стил.

# 169
  • гр. София
Идеята ми е написана ясно още в първия пост - опитвам се да си "сверя часовника" дали аз съм консервативна и изостанала след като не харесвам подобен тип рокли. А снимките са единствено за онагледяване.
И попитах за вашето мнение по въпроса.

# 170
Щом пак се връщаме на първите постове, значи правилно съм те разбрала- въртим се около разголените момичета.
Не си консервативна или либерална, просто не ти допадат, а такива си ги има всяка година, но не са мнозинство, а са по- скоро изключение.
Нашето мнение го споделихме, в такъв случай, щом това ти е бил въпросът.

# 171
  • гр. София
Въпросът не е само в разголеността, а в общия изглед на тези едва 18 годишни деца.
Както и да е, мисля, че ясно обясних какво имам предвид с темата  Simple Smile

# 172
Въпросът не е само в разголеността, а в общия изглед на тези едва 18 годишни деца.
Както и да е, мисля, че ясно обясних какво имам предвид с темата 

Нямаше да питам, ако бе ясно.
"Общ изглед" младежите нямат, даже и при тези, от снимките, има неща които се харесват на отделни хора. Дори Веси или някой друг писа наскоро, че харесал средно една рокля на страница.
Освен "откровеността" на някои от тоалетите, аз друго общо не виждам в тях.

# 173
Laughing
19 годишни пълнолетни жени са това , никакви деца ...

# 174
  • гр. София

Освен "откровеността" на някои от тоалетите, аз друго общо не виждам в тях.

Нали за това питам - за вашето мнение. Макар, и както вече многократно да повторих, да не коментирам показаните в първия пост рокли.

# 175
На колко ли трябва да е една жена, за да се облече така. На 40 би изглеждало доста по-зле.

# 176
  • В Космоса
Абе, има си един такъв "общ изглед" - съчетанието разголеност-кич-безвкусица. Такава тенденция последните години. На моя бал също имаше рокли, които не ми допадаха, но го нямаше това настроение, този изглед. От на сестра ми бала, който пък беше все още в началото на промените също имаше доста грозни и палячовски рокли и пак излъчването им не беше като сега. Нормално, модата се изменя и ето това според мен е имала предвид Зимна роза със "стават все по-.... на вид".

# 177
На колко ли трябва да е една жена, за да се облече така. На 40 би изглеждало доста по-зле.

точно така ,
на по-ранна възраст глупостите са по-приемливи ...

# 178
Идеята ми е написана ясно още в първия пост - опитвам се да си "сверя часовника" дали аз съм консервативна и изостанала след като не харесвам подобен тип рокли. А снимките са единствено за онагледяване.
И попитах за вашето мнение по въпроса.

Онагледяване на какво са снимките? На стоте нелепи девойки, облекли се като стриптизьорки на баловете си ли? Защото това не е общата картина, нито е представителна извадка на българския абитуриент. Е, не от всеки лъха стил и елегантност. Видно е из улиците, където всеки е облечен, както намери за разумно, удобно, евтино или там какъвто му е водещият мотив при избора на тоалет.
Как да се облечеш добре за едната нощ, когато баща ти съчетава анцуг с риза, а майка ти си тупира бретона, а 7/8 панталоните са нейното върховно модно постижение?
Как да се облечеш добре за едната нощ, когато 50-на годишните ти родители залитат по последните модни изцепки и шкембелията тати носи прилепнала тениска, а леко усещащите гравитацията гърди на майка ти, се люшкат вечно подаващи се от сутиена....
И още, и още....
То Кейт Уилямска я критикуват, вие искате нещо от Анчето на Пешо от Обеля щерка му.

# 179
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може да не изглеждат всички девойки така нелепо (то оставаше и да изглеждат Laughing), но за голямо съжаление повечето се държат нелепо покрай баловете. Крясъци, надигане на бутилките, кючеци по жълтите павета, адски грозна гледка са.... Sick

Общи условия

Активация на акаунт