Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 928
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 735
Дефилирането е типично за по-малките градове.

albenapd, какво му е на цитирам "лилавото нещо"?

# 736
  • София
Е, то какво му няма.  Joy
Всъщност, съдейки по естествения тен, всичко си е съвсем на място.

# 737
Е, то какво му няма.  Joy

И аз това си помислих - да, всичко е в тон Sunglasses

# 738
Що носели букети ,що били прекалено официални ,що си продърпвали бюстиетата ,що били с дълги рокли ,що били с къси рокли ,що били пък неофициални ,що носели бяло ...... що се снимали където им падне, що пък братчеда дето се е снимал с тях не е официален .....

# 739
  • Kопенхаген
Защо пък задължително трябва да се свързва бялата рокля с булчинска такава?

Бялата рокля на булката се свързва с нейната непорочност, да има случайно непорочни булки?

И защо да е тъпо поднасянето на  букет на паметник на герой символ на града?

Тъпо е да се явиш на бала си облечена в рокля нашарена с американското знаме.

# 740
Аз продължавам да ви се учудвам чистосърдечно какво очаквате от едни завършващи гимназия?

Успешен ден ви желая, потривайки доволно ръце в очакване какви кифлета ще възпроизведете вие!

# 741
  • Kопенхаген
Дефилирането е типично за по-малките градове.

Защо, в по- големите от вкъщи в колата и направо пред входа на ресторанта ли?

Не вярвам...

# 742
  • Троян
За мен Лилавкото е Очевадно  Grinning
А не ми се мисли когато след няколко години моите ''кифлета'' станат абитурентки какво ще е ,все се надявам ,да няма вече балове  Mr. Green

# 743
Аз имах една китка, кавалерът ми(едно от двете момчета в класа  Joy ) ми я донесе, също и букет за майка ми.
После като отидохме в двора на училището я връчих на сестра ми да си я върне вкъщи.На класната не съм подарявала, май никакво цвете не и бях подарила от първи учебен ден в 8 клас  Laughing
Но на изпращането подарих на тази по БЕЛ.

# 744
.На класната не съм подарявала, май никакво цвете не и бях подарила от първи учебен ден в 8 клас  Laughing

Браво ooooh!

# 745
  • София
Аз продължавам да ви се учудвам чистосърдечно какво очаквате от едни завършващи гимназия?
Успешен ден ви желая, потривайки доволно ръце в очакване какви кифлета ще възпроизведете вие!
Аз лично очаквам дъщеря ми да зачете и моето мнение при избор на рокля, аксесоари, прическа и т.н.
Ако пък не - дружно ще се радваме на кифлите си.  Peace

# 746
Има разлика от кифла до кифла.По-добре от тутманик.

# 747
  • In The Middle Of Nowhere
Е, то какво му няма.  Joy

И аз това си помислих - да, всичко е в тон Sunglasses

Африканска принцеса е това... миналата година имаше едни още по-натруфени ромски перли във Велико Търново, ако не се лъжа дефилираха.

Иначе, аз най-малко очаквам зашеметяващ стил и класа от едни завършващи ученици на по 17-18 г... Много съм наясно, че няма как да са натъкмени като за фестивала в Кан. Има и добре облечени, има и не чак толкова, има и пошли, има екстравагантни, има и скромни. Все се е облякъл според разбиранията си и според възможностите си.

# 748
Видно е, че има момичета облечени съвсем добре. Не всички са "кифли". Така че да се очаква от всички да изглеждат кофти, също е нереално.
Вкус се възпитава с години.

# 749
Как се радвам, Че имам момЧе те минават незабелязано и поЧти некритикувани  Mr. Green
Тес момЧета от последния линк бяха супер.

Общи условия

Активация на акаунт