Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 932
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 720
ааа, сега видях горе, че пишело Николета Лозанова!
То вкус, то визия, то чудо! #2gunfire

# 721
  • София
ааа, сега видях горе, че пишело Николета Лозанова!
То вкус, то визия, то чудо! #2gunfire
Визията й по онова време си отговаря съвсем точно на стремежите й, не виждам нищо шокиращо. Била е на "пазара" все пак.

# 722
На мен пък ми харесва Колето Лозанова! Както правилно отбелязва Тони, тя не се е стремила към Нобелова награда по физика, а към плеймейтски /или там както се пише/ титли.

# 723
  • София
не знам защо, но си мислех, че е по-възрастна.

# 724
  • Kопенхаген

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470361173043540&set= … ype=1&theater
Много ми харесват снимките. Малко ми идват в повече сините елементи към роклята. Но момичето има доста грация и красота.
Просто онемях. Нищо не ми е в повече при това прекрасно момиче.  Heart Eyes Страхотна е!
Момичето - да, ретро прическата - айде добре, ама тоалетът е кофти. То зебри, то леопарди, то турско сини мъниста и кройката една такава никаква. Е, на фона на плодовите салати, паунови пера и торти отива в по-висока графа.

Ей, голямо напрежение съм изпуснала в тая тема. Laughing

Всъщност турско сините гарнитури по роклята на девойката са в тон с елементите по перилата и колоните на моста, което придава една такава архитектурна заигравка с визията на девойката  Grinning

# 725
# 726
  • Kопенхаген
Особено умопомрачителните мигли накрая  Grinning

Иначе момичетата са прекрасни  Grinning

# 727
  • София
В ежедневието може и да са.  Grinning
На мен нито една не ми хареса в лице (може и от грима да е). На 2-3 роклите са окей.
Като цяло обаче, от всички снимки, които разгледах - кич, кич и пак кич.

# 728
Особено умопомрачителните мигли накрая  Grinning

Ами булчинската рокля?  Grinning Е, поне е 2 в 1 - като рече след някоя и друга година да се жени, поне за тоалет няма да мисли. Това се казва практично!

Много ме дразни този маниер с повдигането на полите. Като не са им удобни роклите, защо са си ги купили?!

# 729
  • Троян
Явно има някаква мода да приличат на булки Thinking И други момичета вудях с бели рокли.
А нека не забравяме че повечето момичета за първи път обличат офицялна рокля,в чужди води са,колкото и да си нагласен ,не са свикнали и затов изглеждат ошще по-абсурдно Simple Smile

# 730
  • София
Винаги съм се чудила от къде тая традиция абитуриентките да носят букети?! Толкова е неудобно. Като влязат в ресторанта какво ги правят - предполагам, че до там им е животът.
Аз бях единствената на бала си, която не мъкнеше букет.

# 731
Да не би да ги подаряват на класната, която ги посреща на входа на ресторанта?

# 732
Тонка, помня, че аз докато минавах през шпалира, някой ми тикна китка в ръката, даже не обърнах внимание кой. И да, струпахме букетите в ресторанта и май дотам беше. А забелязвам, че в някои градове ги оставят по паметници, което също ми е тъпо.  Embarassed

# 733
  • Троян

Това е от миналата година,забележете лилавото нещо

# 734
  • гр. София
Винаги съм се чудила от къде тая традиция абитуриентките да носят букети?! Толкова е неудобно. Като влязат в ресторанта какво ги правят - предполагам, че до там им е животът.
Аз бях единствената на бала си, която не мъкнеше букет.

Ние букети не сме носили  Rolling Eyes
На мен ми е странно това "дефилиране" по улицата. По мое време нямаше такива неща.  Rolling Eyes

Не само повдигането на полите прави впечатление. Също и непрекъснатото подръпване нагоре на бюстиетата. Дали са хлабави или като не си носил никога бюстие и все ти се струва, че ще се изсули?

Общи условия

Активация на акаунт