Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 942
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 705
  • Italia
Гледам конкурса във фейсбук... Изтървах да видя на живо абитюрентките тази година. Едни воали, едни чудеса и много булки. Тук-там и някое перо се размята. Ето някои, които ме впечатлиха:

Скрит текст:
Гергана Стефанова на 18 години гр. София !!! Но моя клас сми в Англия !!! Празнувах ми бала се на 25 Май 2013 година !!!

А тази последната печели приза за най-неподходящо място за перата. Горкия оскубан паун сигурно изглежда по-добре

Моля да бъда извинена за хейтърството  Grinning Ще призная, че имаше доста симпатични момичета   bouquet

# 706

Е ТОВА Е МОЯ ФАВОРИТ ''ФАТАЛНАТА АБИТУРИЕНТКА'' Mr. Green Mr. Green

Страхотно момиче, прегледах и другите му снимки. Crazy

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 11:27 от Harukaze

# 707
Добре е момичето, нищо особено, но махни снимките. Доста познати съграждани видях и не е приятно!

# 708
Аз пък не виждам какво толкова го правите на въпрос, след като са публични значи всеки може да ги види, те и затова са ги направили такива.

# 709
  • Sofia
http://www.vij-me.com/media/images/articles_images/201305/136951 … eta_lozanova5.jpg  

Познайте коя е таз препечена Убавица    Crazy преди 6 год.на бала си

# 710
  • София
Коя е?

# 711
на мен ми прилича на Глория, но за нея тези години не се връзват

# 712
  • София
ааа, сега видях горе, че пишело Николета Лозанова!

# 713
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Това е моята фаворитка
Скрит текст:

Просто... Красота Неземна...  Laughing

Blush  това "той" ли е или "тя"? извинете невежеството ми, наистина се затруднявам да определя  Blush

и да се оплача, повечето снимки вече не се виждат  Confused

# 714
Това е моята фаворитка
Скрит текст:

Просто... Красота Неземна...  Laughing

Blush  това "той" ли е или "тя"? извинете невежеството ми, наистина се затруднявам да определя  Blush

и да се оплача, повечето снимки вече не се виждат  Confused

немам думи просто Shocked Shocked Shocked Shocked

# 715
  • София
Това е моята фаворитка
Скрит текст:
Просто... Красота Неземна...  Laughing
Мадам, аз на тая снимка момиче не виждам.  Whistling Има две момчета и един травестит.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470361173043540&set= … ype=1&theater
Много ми харесват снимките. Малко ми идват в повече сините елементи към роклята. Но момичето има доста грация и красота.
Просто онемях. Нищо не ми е в повече при това прекрасно момиче.  Heart Eyes Страхотна е!

# 716
Остава да уточниш кой кой е. Аз виждам едно момче.

# 717
  • София
Остава да уточниш кой кой е. Аз виждам едно момче.
Ах, Трещи - много си права. Не бях обърнала достатъчно внимание.  Joy

# 718
  • Kопенхаген
Девойки, ама моля ви се хард кифленския стил е дълбоко залегнал и водещ.  Балната визия на препечена баничка с подпухнали устни в розово и яко глитър е върхът  Grinning

# 719
  • София

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470361173043540&set= … ype=1&theater
Много ми харесват снимките. Малко ми идват в повече сините елементи към роклята. Но момичето има доста грация и красота.
Просто онемях. Нищо не ми е в повече при това прекрасно момиче.  Heart Eyes Страхотна е!
Момичето - да, ретро прическата - айде добре, ама тоалетът е кофти. То зебри, то леопарди, то турско сини мъниста и кройката една такава никаква. Е, на фона на плодовите салати, паунови пера и торти отива в по-висока графа.

Ей, голямо напрежение съм изпуснала в тая тема. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт