Щастливи заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги '22

• 77 615
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Тара , логика може би няма или по-скоро  е в традициите - Думата на по-големия брат е нещо като закон може би затова и защото е по-слабохарактерен да се подчини или...
Това говори много за морала на големия, ако въобще има такъв. Но Зилян ясно му показа, че знае истината и че всичко се случва заради него.
Тежките думи останаха за утре. Hug
Диди, аз не за първи път казвам това.Берен играе много добре роли на зло,твърдоглаво, инатливо момиче, умее да се "фръцка", но роли на влюбена, обичаща жена въобще не и се получават.

# 691
  • София/Бургас
Диди, щом казваш утре ще и бъде първото занятие! Няма да те ядосва ме!  Hug

# 692
Вили и Иве и аз не харесвам играта на Берен не може да ме убеди , че нейната героиня обича Хазар не го докарва и в други нейни роли не успява да изиграе влюбена и обичаща жена
Съгласна съм с написаното от Диди,показва добре злоба и омраза.Откъм любовта никаква я няма.

# 693
 Heart EyesТанче, започнала си да пишеш сценарий Peace - давай ние ще помагаме да го докараме донякъде И аз съм се питала пък ако  Хазар не беше се влюбил в Зилян? Тогава да видиш ти случка

А за играта на Берен Саат - ами както я карат - така играе - това изисква ролята мисля / а иначе и на мен не ми е любимка, но тази роля и на Фатмагюл ги играе добре .Аз просто не възприемам ролята й в Забранения плод/ не припокривам ролята с физиономията й /

Тара - въпреки, че традициите трябва да се припокриват с морала - уви при Ресул не върви
 -

# 694
Иве, смятам, че да прехвърлиш вината на брат си няма нищо общо с традициите и с честта, за която непрекъснато говорят.

# 695
Сякаш самата актриса излъчва всичко друго като качества но не и нежност  ,страст , чувственост отдаденост към любовта

Ресул е страхлив и с комплекси затова прехвърли вината на брат си , той е мъж само с оръжие на колана

# 696
Сякаш самата актриса излъчва всичко друго като качества но не и нежност  ,страст , чувственост отдаденост към любовта

Ресул е страхлив и с комплекси затова прехвърли вината на брат си , той е мъж само с оръжие на колана
Точно така, Диди. PeaceТака изглежда и в живота, може би точно и затова я избират за такива роли. Thinking

# 697
Харесвана или нехаресвана Берен, но се радвам на завръщането на нейната първа фенка, Силвето. Дано я последват и други почитателки на Берен, които са загледали сериалеца заради нея, както други - заради Махсун.
Силве,  Hug Луси, нерде си?
Галя, радвам се, че Йомер ага и памуковата му принцеска не са изместили от сърцето ти Хазар и Зилян.  Hug

А от сериални звезди аз кой знае какъв талант не очаквам, макар че приятните изненади са винаги добре дошли.  Simple Smile
Ани, ами аз денем не мога да гледам - и вечер не винаги, та моите "сценарии" са по памет.

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 15:43 от Tania M.

# 698
Тара дано в живота да не е така а да показва тези емоции . Малко е трудно на отсрещната страна ако не показваш любовта си .

http://www.youtube.com/watch?v=vKbi6sDId5A

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 15:36 от didanka73

# 699
Аз пък си мисля че Хазар се стресна като разбра че са простреляли Низар и тогава на момента взе решение да се съгласи да се ожени.
Той обича чичо си,не винаги е съгласен с него но го обича.Има някаква силна връзка м/у двамата.

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 16:02 от вили-72

# 700
Здравейте! wavey
Нова съм за темата и ако позволите и от мен малко снимки от еп.2

# 701
Ежко_Бежко  wavey позволяваме разбира се.
Минавай по-често и не само със снимки Hug

# 702
  • София/Бургас
Ежко_Бежко, добре дошла!  Hug   

Ресул е интересно същество. В 2/3 от сериала не мисли и действа. Избива големи комплекси, според мен, защото усеща, че Азам му няма напълно доверие, което баща има на сина си. Гони го изкривено разбиране за чест и традиция. Той не може да се приобщи към новите неща (визирам новите дрехи на Дилян и данданиите покрай нея). От друга страна в останалата 1/3 показа едни чувства и отношение, които са неочаквани. Визирам това, че подкрепи Зилян, когато трябваше да се лекува. Имаше наистина добри "включвания". 
Определено Фират Такъш добре до изигра. Щом аз, която не му бях фен ме радваше накрая с простотиите си.

# 703
Ежко_Бежко     Hug  Добре си дошла при нас и страхотни снимки особено тази  

# 704
Добре дошли на новодошлите Hug

МК - Туитър Başbakan bu röportajı okumalı.   http://gundem.milliyet.com.tr/gezi-parki-nda-bir-ecdad-torunu/gu … 22301/default.htm
Скрит текст:
Mahsun Kirmizigül ‏@Mhsnkrmzgl 2h
@Ceyda_duvenci @cndundar Başbakan bu röportajı okumalı.  @Milliyetcomtr http://www.milliyet.com.tr/d/t.aspx?ID=1722301

Общи условия

Активация на акаунт