Щастливи заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги '22

• 77 616
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Диди,къде си джанъм виж кой си мисли за теб и чака да се появиш Hug

# 676
  • София/Бургас
На турците им дай оръжие и им гледай сейра. Тия двамата Ресул и Низар са луди! Умират си да размятат оръжие.

# 677
Хазар бей си каза тежката дума

# 678
  • София/Бургас
Малко със сълзи на очите и притиснат в ъгъла, ама да каза я. Поне ще получи нещо хубаво, е малко упорито, ама ще го "научи да обича" (както сам той казва).

# 679
А аз мисля, че думите на Дестан впечатлиха Хазар и ...се съгласи на брак.Та точно тези думи са къмъчето дето преобърнаха колата
Не така с мама Берин - ами я си помислете ако сте на нейно място Twisted Evil как ли ще реагираш? Нормална защитна човешка реакция- търси причината за всичко лошо случващо се - а който търси - намира

# 680
Каква е логиката да поемеш вината на брат си, освен да има интрига и филм? newsm78
И аз не съм фенка на Берен, но до тук добре играе ролята си. Hug

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 14:54 от Tara41

# 681
Тара , логика може би няма или по-скоро  е в традициите - Думата на по-големия брат е нещо като закон може би затова и защото е по-слабохарактерен да се подчини или...

# 682
# 683
# 684
  • София/Бургас
Ана, аз мама Берин предният път я водих почти всеки път на подводна гимнастика. Ефект имаше, ама чак на края на сериала. То като се замисля и други имаха участие в тези занимания.  Mr. Green  

Абито днес яко го перат сачмите. Днес SMS-ите дето получава са много силни.  ooooh!

За мен Хазар се съгласи, защото не вярваше, че ще се стигне до кръв. Той е с друго възпитание и тези традициии и кръвни вражди са нещо, което не разбира.

Тара, традицията! Всичко в сериала се гради на нея. Да се запази честта на рода, да се спази традицията!

# 685
Вили и Иве и аз не харесвам играта на Берен не може да ме убеди , че нейната героиня обича Хазар не го докарва и в други нейни роли не успява да изиграе влюбена и обичаща жена

# 686
  • София/Бургас
Диди, точно заради това не я харесвам. Не може да ме убеди в това, което играе!

Оххх, сега са тежките думи! Не харесвам такъв Хазар!

Оооо, ама тези серии и те май са рязани! Прекалиха вече!

# 687
Сериите уж по-дълги а пак бързо свършват.
Диди  Hug
Берин до последно в устата и все Бурджу.

# 688
  • София/Бургас
Вили, тепърва има само това име да повтаря!

# 689
Берин трябва да ходи на гимнастика защото този път хич не я трая  #2gunfire

Пак според традицията  ли избраха  Хазар да се жени защото е големият син за това ли ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт