Щастливи заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги '22

• 77 619
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • София/Бургас
Вили, според мен нищо общо с това, което стана с нашите калпазани. Берин щеше да и изяде за няколко дни. Дилян е прекалено свита, за да може да оцелее в това семейство. Тя напра смелост и се "поочупи", след идването да учи в Инстанбул.

За рошко - нормално е да е ядосан. Брат му е убит и го женят на сила за жена от рода убил го, ама не знае, че това ще бъде жената на живота му.

# 661
   Добър ден момичета! Колко светличко и уютно е в темичката. Цари си супер настроение. Искам да ви пожелая приятно гледане и дано не спират тока.
   Вили, и аз съм си задавала този въпрос, но нямаше да сме свидетели на сблъсъка на два силни характера, нямаше да ни е интересно-мисля.
   До после по някое време. Peace Peace

# 662
Привет и на завърналите се момичета, Силве, Галя и Славена  Hug.

Днешната серия е тъжна и тежка. Малко ми се стори странно да видя Махсун да играе, хихи, последните месеци все е статичен в темата ни, песните не ги броя. Simple Smile Всъщност не е само в темата, той никъде не се показва. Бях забравила какъв ужасен дублиращ глас са сложили на Дживан нашите от озвучителното студио. Теоман има доста по-плътен и мъжки глас, а този на дубльора е момчешки.

Вили, мисля, че най-малкото щеше да плаче по цял ден и да не си излиза от стаята. Но пак щеше да има любов, нали леля Дестан беше казала, че не може да не бъде заобичана жена от рода Шахвар. И да съгласна съм с Гинчето, познавайки характера на Дилян, не мисля че на Хазар щеше да му е толкова интересно. Simple Smile

Приятно гледане. За информация: утре ще пусна новата тема Simple Smile

До после.  wavey

# 663
  • София/Бургас
Сега като гледам отново съвета, в който се решава това да се сродят двете семейства и си казвам добре, че го направиха, защото тези щяха до последна капка кръв да се гонят. Много бойни изглеждат.

Има нещо символично в начина им на бягство от реалността - единия с любимият кон, а другият с колата-линейка. За съжаление няма как да избягат от ставащото.

# 664
Задавам си въпроса защото харесвам Аслъ/за мен е в пъти по-добра от Берен,лично мое мнение моля не ме целете с домати/
На Бурджу ще и замръзне усмивката...

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 14:04 от вили-72

# 665
  • София/Бургас
Вили, аз също харесвам повече Аслъ, но тя някак си подбира ролите си с подобни персонажи. В Мелодията също играеше свито момиче, което трябваше да преживее много неща, за да отстоява мнението си. Докато Берен е има един "огън" в очите и стой по-добре до Махсун.

Не знам защо, ама Берин ми е още по противна при това гледане. Не знам защо е така, но актрисата си е свършила добре работата, щом и сега не при ново гледане не я понасям.

# 666
Не знам Иве,аз не го виждам този огън,гледала съм я в ЩЗ,GECENİN KANATLARI и във Фатмагюл но не целия сериал а части от някои серии.Не ми допада и това е,за мен не е добра.Въпреки всичко като че ли най-и ходи ролята на Фатмето.

# 667
Интересно ми е как щеше да се развие филма ако рода Азизооулу бяха поискали Дилян за жена на Хазар?

Вили, Hug Това беше моето предположение след излъчването на сериала:

Май наистина по-голямата късметлийка излезе Дилян, заради която всъщност започна всичко - поне според Берин ханъм. И си представям на майтап, че ако Азизоглу бяха кандисали за Дилян още в началните серии и не бяха я отвърлили като невеста за Хазар, можеше да се заформи страхотен любовен петоъгълник.  Joy
Женят насила Хазар и Дилян. Дживан се влюбва тайно в снаха си Дилян. И Дилян се влюбва в девера си Дживан и не спира да реве. Шахвар идват на гости и Хазар хлътва по балдъзата си Зилян. И Зилян се влюбва в зет си Хазар, но нали е непорочна и "проклета", двойно повече го върти на шиш. Бурджу става разногледа чии колиета да краде и на кого да си връща - на законната Дилян или на новата възлюбена Зилян. И такива братски и сестрински терзания падат, че на Хазар въобще не му е до бебето и до Бурджу.JoyJoyJoy

# 668
 Heart Eyes HugЕййй, щастливките - във времето за реклама - да изпием по кафе /ако ви липсва някой по време на рекламата, де / Laughing

PeaceИмам предложение - ако нямат идеи за нови сериали - викат бг мамите и ние им спретваме една историйка Laughing

# 669
Танче забравила съм го това дето си го писала.Ама е много готино,най-малкото сериала сигурно щеше да е още по-дълъг.
Ха,тогава Низар и малоумника Ресул хептен щяха да превъртят Joy
Голям цирк щеше дае наистина.
Аниии  Hug
Хазар те чу и той на кафе с братчето си.

# 670
  • София/Бургас
Вили, да си призная аз въобще не харесвам Берен. За мен тя не може да играе. Гледала съм я малко в Забранения плод и от филмите и, и пак същата работа. Не е чак толкова красива за колкото я изписват. Но тя донякъде може да направи един твърд образ като Зилян. Докато Аслъ е по нежна за такъв образ. Не знам как Дилян би понесла Берин и всичкото напрежение, което понасяше Зилян. Не мога да си помисля как би преживяла операцията и всичко ставащо.

Ана, ние можеш да измислим страшна история, ама трябва да навием господина с кафявите очи да играе в продължението.

# 671
Мисля си , при разговора между Хазар и Джесур , Джесур се смее доста , но ако пък всичко беше за негова сметка - дали щеше да е толкова весел?

Иве Hug ама той само като види бг мамите и прочете историйките ни и веднага ще е готов да режисира - пък тогава и може да не е всичко само черно в сериалите му Grinning а и да играе ама вече ролята на татковците май ще е Grinning

# 672
  • София/Бургас
Айде, мамин сладък Ресул го хваща "лудото" и така до края на сериала (с малки изключения).  Mr. Green  
Това Михри ми е много миловидно. Не ми стой добре до абито. Перчема на другото ми липсва.

Ана, а дано.  Hug

Момичета, да гледаш сериала и да се гримираш не е лесно. Като се появи Махсун и брат му Хазар и очната линия отиде, ружа замина и той. Като се появи господина и зяпам като невиждала мъж.  ooooh!

# 673
Ама аз им се ядосвом сякаш гледам филма за първи път.
Сега започнах да се ядосвам на Дестан още от първите серии.

# 674
  • София/Бургас
Вили, аз съм същата. Интересно ми е, че не се ядосах на Бурджу, ама Берин ми иде да и удуша. Ще и подновявам подводните изпълнения.  Whistling 

Общи условия

Активация на акаунт