Щастливи заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги '22

• 77 621
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Силве, за това ли говориш :

То аз този господин голямо лекуване му ударих и не помня кога какво му лекувах вече.  Mr. Green
newsm10  Ама Иве, ти си като от корпуса за бързо реагиране. СтраОтна снимка - отворени очи и хубави ръце! Очите на Хазар, погледнали Зилян и ръцете му, стоплили я в своята прегръдка!

И силните реплики за мен от тази серия бяха: на Бену към баща си - "Сестра ми бълнува твоето име, вика те, още те помни, а ти?" - разтърсващо, право в сърцето на един баща, неглижирал децата си  ooooh!
И ... разбира се Бурджу и нейното "Обичам те, Хазар"  - останало да виси във въздуха, без отговор. Така и няма да получи ответното. Peace

# 646
  • София/Бургас
Силве, за теб винаги.  Hug

Низар винаги ми е бил много интересен в отношението си към децата си. Към малката е много любящ, ама към Бену... Какво ли не беше е нея.
Аз съм убедена, че Хазар беше с Бурджу, защото му беше удобна, а не от обич. За мен тепърва това ще се покаже от репликите и държанието му.

# 647
Да пожелая лека нощ на всички Ви
Ди, Диди, Вили, Ивето 49, Ани, Танчето, Миленка, Ивето, Тара,Галя,Славенка,Евита и всички, които ще се разпишат след мен.
И утре да не забравите - едно зърно ориз с три глътки вода, иначе не тръгвайте за тръстиката. Heart Eyes  love001 Hug

# 648
  • София/Бургас
Силве, лека нощ! (специално за теб)

# 649
"Силве,Славена, Галя, знаех си аз,че ще се върнете само като ме видите такъв хубав и рошавичък." Kissing Heart kiss lovekiss

running running running running running running running running running running

# 650
Добро утро  Hug
Честит Имен Ден на всички   Hug
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%8A%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%8 … D0%B4%D0%BD%D0%B5

Силве и Галя добре сте си дошли при нас  Hug Hug Hug

След вчерашният изтощителен ден една хубава закуска  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=7ouMpnkj4FA

# 651
Добро утро, Щастливки Hug
Честит имен ден на всички празнуващи! Макар и облачно навън, важно е в душата ни да има топлина.
Тара, Диди, благодаря за топлото посрещане /както винаги е било в темата/.
Върнах се назад да Ви чета и видях, че Вили с много добре подбрани клипове е започнала да ни припомня хубави моменти от нашия сериал   bouquet
Танчето с музикалното оформление също.  bouquet
Ивето е сложила любимата ми снимка, която незнайно как изчезна от подписа ми. Спомням си как се шегувахме, че Хазар се е стътрузил надолу под завивката, за да се намести удобно на крехкото рамо на Зилян  Joy

И нека денят да е ведър с тези усмивки, слагала съм го и преди, но както обича да казва Ивето49 и Мечо Пух - "Колкото повече, толкова повече" - щом е наше, все е хубаво  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=v_IdOdx4rlg
Желая Ви хубав ден! Hug

# 652
Добро утро Hug

Скрит текст:

Силве,Гале-радвам се да ви видя.За вас и за всички други Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хубав ден!

# 653
# 654
# 655
Момичета, темата е разцъфнала, благодарение на вас!. Евита, добре дошла, добре сте се завърнали Силве и Славена Hug Hug. Ако пропускам някого, моля за извинение.

# 656
Момичета, темата е разцъфнала, благодарение на вас!. Евита, добре дошла, добре сте се завърнали Силве и Славена Hug Hug. Ако пропускам някого, моля за извинение.
Таня, отговорих ти, но кутията ти е задръстена.

# 657
Милена благодаря,аз като видях Махмуд и помислих че нещо за брат му.

# 658
  • София/Бургас
Здравейте, дами!  Hug
Приятно гледане!

Честит Имен Ден на всички, празнуващи! Много здраве, щастие и късмет!   bouquet

Силве, ако искаш мога да помогна да сложиш снимката пак.

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 13:41 от ChemistryLady

# 659
Интересно ми е как щеше да се развие филма ако рода Азизооулу бяха поискали Дилян за жена на Хазар?
А рошльо колко е хубав и като е ядосан,леле мале искри хвърчат от очите му.

Общи условия

Активация на акаунт