Лидл ::28::

• 76 929
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Мишелинче, отказа ме от мултирезачката. Щом не става за нищо, за нещо друго ще похарчим парите   Laughing

Аз резачка си купих от ИКЕА и си я позлвам точно за орехи и лук.
А и в ИКЕА цената е далеч по-ниска http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=14924
Ами тази е метална затова е по-скъпа и има гаранция за качество,онази дето е била от Кауфланд е явно от по-нисък ранг ,но аз си предпочитам чопъра ,електрически  Simple Smile

# 526
По-лека за използване ли е? В смисъл с лекота ли се нарязват зеленчуците или както Мишелин е написала трябва да натискаш здраво , за да се получи желания ефект. Не съм използвала досега механична. Робота ми е с голяма купа и не е удобен за нарязване на една глава лук например. Трябва ми нещо по-компактно за тази цел

Това е РЪЧНА резача, трябва си натиск, но аз се справям, а хич ме няма в ръцете.
Естествено, че ако мога да избирам бих си взела това да речем http://www.kolko.bg/bg/hyundai-hb-932-250w-pasator-bg/p/1209336, но предвид разликата в цената  Mr. Green си действам с механичното чопърче и ми е супер.

# 527
Аз съм пробвала една на Тапъруеар и е страхотна ,но и цената   е страхотна.

merrlyn дай повече отзиви за икейската.На мен ми трябва да режа лук, морков, ядки, кисели краставички, яйце....

# 528
Аз съм пробвала една на Тапъруеар и е страхотна ,но и цената   е страхотна.

merrlyn дай повече отзиви за икейската.На мен ми трябва да режа лук, морков, ядки, кисели краставички, яйце....
ПРобвате го,като не ви хареса го връщате -нали го има като опция.

# 529
Това ми хареса -ако става за спагети и макарони http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-557A6807-6DFE163A/lidl_bg/hs … l/index_24822.htm

# 530

И на мен, но пък първо искам да го видя.

# 531

И на мен, но пък първо искам да го видя.
Прилича ми на подобни малки цедки за чай.

# 532
Най-накрая стигнахме днес до Лидл. Освен пиле, банани, шоколад, пресни картофи и т.н....Взехме сини сливи на 50% намаление /не знам защо, нищо им няма/, магическата почистваща гъба /пак на 50%, защото беше последна/ и октопод.
Яд ме е само, че сладолед не взехме, но щеше да стане на чай, докато се приберем

# 533
Влизам да ажа каква отврат са тези рибешки полуфабрикати

Направих ги на фурна, слагах им лимон, вътре е някаква каша, не миришат хубаво, вкуса е далече от нещо, което бих купила отново, с една дума кучето от улицата ни пак ще хапва сладко  Mr. Green
Дано не ми прилошее, че все пак опитах 1  Sick

# 534
При рак на гърдата са открити парабени в тъканта, която е изрязана /под мишниците/. Т.е. ползвайте си, ако искате рол -он и дезодоранти с парабени, не е доказано че те са причинителите на рака

По отношение на  рол-оните- рака на гърдата се предполага, че се предизвиква от алуминиевите окиси. Peace

# 535
merrlyn, всяка седмица ядем от тези рибешки пръчици и не един човек тук е споделял, че се харесват - има ги и на първа страница. Не съм чула на някой да му е станало лошо от тях - странно защо ги намираш за отвратителни ...

# 536

Влизам да ажа каква отврат са тези рибешки полуфабрикати

Не си спомням точно опаковките, че скоро не съм купувала, вкъщи сме малко на периоди - хареса ни нещо, купуваме до втръсване и спираме, но по-скъпите бяха хубави, по-евтините не струваха. Не мога да позная тези на снимката от кои са. Мисля, че 3 и нещо струваха по-скъпите, които бяха много вкусни. Peace

# 537
  • София
Точно тези рибени полуфабрикати са от по-скъпите и по-вкусните. Второто е по мнение на моето семейство.
Но вкусове различни, няма как да се спори и убеждава.
След като не са ви харесали, запомняте кои са и не купувате. Мисля, че може да са били размразявани и после пак сложени във фризера и затова да са кашави. Често в магазини виждам стока, взета от хладилника и зарязана някъде по стелажите около касата. Персонала минава и пак ги връща в хладилника. Но ако са се размразили междувременно няма как да са вкусни.

# 538
Ооо, хора ooooh! Защо трябваше да хвалите сладоледа с бадеми на Gelatelli....Отиде ми диетката Embarassed Embarassed

# 539
  • Sofia
Тези продават ли се в Лидл в момента:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_23077.htm

Общи условия

Активация на акаунт