Лидл ::28::

• 76 812
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
FAIRY на каква цена,видях в сайт този http://beautycosmetic.biz/procter-gamble-fairy-preparat-sadove-s … lajka-p-7781.html и ми се стори скъпичък ... W5 сензитив е около 2,30лв. за литър,това идва 8лв за литър  newsm78
Скрит текст:
Аз го купих от  Penny, съвсем случайно го видях, една опаковка забутана в дъното на щанда, повече не намерих. Цената беше 4.70лв доколкото си спомням или някъде там, но като го знам, че е добър, хич не се замислих. Мисля, че си струва парите. Peace

Сега се чудя Бри-то ли беше намалено от понеделник newsm78 и дали ще заваря нещо? Ще погледна и ДМ-ското веро, малко ми е далече магазинът и по-рядко го навестявам.

# 616
  • София
FAIRY  - има във фантастико си в софия, но на мен ми се вижда скъпо, след като към момента имам по-евтино, което си ми допада, ако го развалят, ще пробвам сигурно. То и пур беше хубаво по едно време....
иначе дм http://www.dm.de/de_homepage/denkmit_home/produkte/produkte_kuec … chirrspuelmittel/ тези по-тубестите, не правоъгълните дълги.

# 617
FAIRY  - има във фантастико си в софия, но на мен ми се вижда скъпо, след като към момента имам по-евтино, което си ми допада, ако го развалят, ще пробвам сигурно. То и пур беше хубаво по едно време....
иначе дм http://www.dm.de/de_homepage/denkmit_home/produkte/produkte_kuec … chirrspuelmittel/ тези по-тубестите, не правоъгълните дълги.
Скрит текст:
тук нямаме нито Фантастико,нито ДМ ,тъй че с  W5

# 618
Момичета, кажете моля ви, патроните за хладилните чанти колко време стоят замръзнали?  Моите за три часа, днес,на не много топло, се размразиха за три часа.

# 619
Скрит текст:
тук нямаме нито Фантастико,нито ДМ ,тъй че с  W5

И добре,че нямате - и без тях може.Ние се набутваме  достатъчно.
Пазарувам редовно от "Фантастико" - ще погледна за този препарат.
Да похваля карначетата от "Лидл" ,сигурно са на промоция ,платих 6лв. за две опаковки.

# 620
Току-що чопърът ми се спомина след година и половина вярна служба.Има ли смисъл да го давам на сервиз, че си е в гаранция или да чакам да пуснат друг? Много ми е удобен и не мога без него. Simple Smile

# 621
  • софия
Току-що чопърът ми се спомина след година и половина вярна служба.Има ли смисъл да го давам на сервиз, че си е в гаранция или да чакам да пуснат друг? Много ми е удобен и не мога без него. Simple Smile
Защо да не го дадеш? Дори и да решиш нов да купиш, ще имаш този, който ти е удобен.

# 622
Просто, ако ми го поправят месец, няма да имам такова търпение да чакам. Laughing

# 623
alra, и аз имам от тях, но не ги ползвам. Вместо това си слагам четири бутилки от 0,5литра с вода във фризера да замръзнат.  След това  слагам храната в буркани и кутии и между тях замръзналите бутилки - всичко това връзвам в 1-2 найлонови торби и слагам в хладилната чанта. Доста време се запазва студено, естествено  държа чантата  на сянка и по-студено. Дано съм ти била полезна.

# 624
alra, и аз имам от тях, но не ги ползвам. Вместо това си слагам четири бутилки от 0,5литра с вода във фризера да замръзнат.  След това  слагам храната в буркани и кутии и между тях замръзналите бутилки - всичко това връзвам в 1-2 найлонови торби и слагам в хладилната чанта. Доста време се запазва студено, естествено  държа чантата  на сянка и по-студено. Дано съм ти била полезна.

Мерси, Сиси! Дано се включат още потребители със патрони и чанти.

# 625
  • София
Някой ползвал ли е течния сапун в меките опаковки? Вижда ми се много течен... Simple Smile, та се чудя дали да го взема...

За верото - ползвах Pur, но откакто открих Грюн Грийн (в Карфур и Пикадили), не бих сменила повече. А и е екологично и много икономично.

# 626
  • Русе
Някой ползвал ли е течния сапун в меките опаковки? Вижда ми се много течен... Simple Smile, та се чудя дали да го взема...

За верото - ползвах Pur, но откакто открих Грюн Грийн (в Карфур и Пикадили), не бих сменила повече. А и е екологично и много икономично.
В меки опаковки имаш предвид пълнител от 1 литър, този, който е 2,99 лв. Finale? Ползвам оранжевия, миналото лято бях купила и морския, който е като гел. И двата са гъсти, дори този, който е на гел на село ми беше останал от миналата година и тази пролет констатирах, че съвсем на гел е  станал.
Грюн Грийн търсих в Пикадили Ловеч преди време, но не видях. Утре пак мисля да ходя до там и ако няма - купувам W5. Преди месец купих от него за село, майка ми е доволна. Една идея е по-рядко от ПУР, но пък аз съм с помпа за верото Wink . Обаче се пени повече.

# 627
Ако имаш предвид този от 1лв (мисля) наистина е много течен и доста бързо свършва. Колкото са му парите, толкова му е и качеството  Wink

# 628
  • София
alra, и аз имам от тях, но не ги ползвам. Вместо това си слагам четири бутилки от 0,5литра с вода във фризера да замръзнат.  След това  слагам храната в буркани и кутии и между тях замръзналите бутилки - всичко това връзвам в 1-2 найлонови торби и слагам в хладилната чанта. Доста време се запазва студено, естествено  държа чантата  на сянка и по-студено. Дано съм ти била полезна.

Мерси, Сиси! Дано се включат още потребители със патрони и чанти.
нашите мисля не са от лидл, но надали са мн по-различни, обикновенно ги ползваме на път като сме,в летни жеги, до морето успяват да си свършат работата, 6 или 8 слагаме. Като стигнем вече не са замръзнали, но това са повече от 3 часа, но са си запазили нещата хладинка, сирене, кашкавали, нямат проблем...не знам до колко ти е от полза коментара....

# 629
От седмица Азия пробвахме нуделите по сечуански и взех и от соса Къри -чудесни са.Купих и от сладоледа Ноблисимма -маскарпоне с горски плодове-те са обозначени като сладоледени щрудели и много приличат на мелбите които съм яла като дете -сметанов сладолед с натурален плодов сироп и има посипан шам фастък -по-хубав е и от прословутият нуга сладолед Ноблисимма ,който ми дойде много тежък -инак и той е хубав.По-евтината нуга сладолед също ми харесва -по -лек е и има доста плодове в него -стафиди,орехи ,сушени смокини и портокалови корички.
Взех и от любимите ни пълнозърнести минифранзели и от шокомидичките -любими на дъщеря ми.Да похваля корнфлейкса със сушени ябълки от същата серия -те даже изпревариха овесените медени кръгчета и вече са ми фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт