Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 462
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 230
Доколкото си спомням поне аз като бях на интервю ми казаха, че първият месец ще имам граждански договор, а после трудов.
Добре че се усетих още в началото и приключих с тях и то преди да прочета тази тема. Не му трябва тема от форум за да се усети човек, че им е гнила работата.

# 1 231
Да наистина горките, само мечтите свързани с нереалните обещания им остават. Изащо си крият името ? То не беше "Валентинка 2000" , то не беше "Чайкафф" , а може и още да има ..... Божеее смешно и тъжно . Коя друга фирма в България крие името си и защо да го прави, ако всичко е ок ! hahaha hahaha hahaha

хахахахахахахахахахахахаха ще дойде деня в който ще трябва да затворят. От Русия дойдоха в България, защото там почнаха и по новините да ги дават... после след България , ще отидат някъде другаде. Дори на самата сграда отзаде пише СТРОЙТЕЛСТВО НОМЕР 13, нищо не се вижда, за да не се знае какво е това. На жените се казва Diamond Treasure номер 11... нищо ОБЩО! Добре че е този ЕКОНТ за ориентир!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 232
  • София
Да, това последното беше интересно и при мен. Представиха се от Даймънд Трежър,ул. Атанас Иширков 15... Реалното е Де Шели , Атанас Иширков 13... Любопитно е, че всяка уважаваща себе си фирма, която гради позиции, много държи имената на продуктите и фирмата да съвпадат, а и не би допуснала  грешка съобщавайки административния номер на офиса си. Тъй като се наложи да отида до там няколко пъти, предвид всичко което преживях, то във фронт - офиса забелязах 3 доста объркани жени...защото в близост има още поне 2 козметични салона, а тяхната сграда определено има вид по-скоро на офис, или бизнес-сграда.
Да не говорим че 2 от консултантиките изглеждаха толкова потиснати, а моята така чупеше пръсти... сякаш  е яла бой малко преди това, или това са парите й за хляб довечера... Боже, къде живем...

# 1 233
Олеле #Crazy  doh сега пък Даймънд Трежър. Всеки ден ли си сменят имената? Толкова ли са глупави и не усещат ли как се излагат.

# 1 234
Беше и "Кристал ют" и какво ли още не. Май е време и по нашите телевизии да започнат да ги дават. Крайно време бих казала !!! В Русия още кретат , защото е огромна страна, но на българския пазар няма да изкарат още дълго.  Освен това недоволните са много повече от доволните и е добре все пак някой да се поинтересува от този факт ! И още нещо - само населението на Москва е 11 503 501 души , а на София 1 279 167 души , на Русия като цяло 143 666 931 души , а на България 7 282 041 души - проста статистика. Може би са решили, че като сме малко народец сме прости , но няма да мине номера !

# 1 235
В близките дни и това ще е факт. Simple Smile

# 1 236
  • Варна
MeriPopins, някой потърпевш свърза ли се с теб? Или се притесняват? Crazy

# 1 237
Много хора ще са благодарни, ако наистина стане факт. Доста от нас, които работихме там също сме потърпевши и доста от останалите на работа там са потърпевши и в момента заедно с "клиентките". Колко е тъжно да гледаш горките жени, които чакат излъгани, че това е наистина нещо интересно и хубаво, че наистина ще им бъдат направени процедури, а всъщност си тръгват намазани с вода т.е. леко намокрени с тампон потопен в някаква паница с вода и уж вълшебен крем, след което им е казано колко са сбръчкани и отвратителни, което не е вярно , а лицата и погледите им на излизане са изпълнени с учудване, недоверие , разочарование ...

# 1 238
Здравейте,аз също съм работила при тези идиоти. Тук могат ли да се качват снимки, за да Ви кача снимки на нещата които ни раздават тези сектанти и който трябва да учим наизуст и да Ви караме да си купувате козмецеФтиката ,,доста ще Ви е интересно Simple Smile)

# 1 239
Здравейте, аз също съм работила при тези идиоти. Тук могат ли да се качват снимки, за да Ви кача снимки на нещата които ни раздават тези сектанти и който трябва да учим наизуст и да Ви караме да си купувате козмецеФтиката, доста ще Ви е интересно Simple Smile

Ако са материали, можеш да ги качиш в dox.bg - става и без регистрация.
И побързай, защото не само аз, но и всички са много нетърпеливи да ги видят Praynig

# 1 240
Пиша това с цел да предпазя бъдещите момичета,който ще отидат на интервю за работа там и евентуално започнат.
Фирмата се казва Алфа Екотрейд ООД ,но пуска обяви постоянно,всеки ден от  съвсем различни фирми.Техния брой е 4,ако не и повече,но аз лично знам за 4 такива.
Аз работих в тази фирма известно време,но бързо се усетих за какво става дума и се махнах.
Първо интервюто..влизаме по 3 момичета,обясняват ни нещата и са едни космически суми като заплащане..на мен ми беше ясно,че това няма как да стане,но започнах с надеждата,че ще си докарвам прилични пари докато съм студентка.Работи се 6 дена в седмицата по 6 часа . За тези 6 часа имаш 3 или 4 демонстрации.Твърда заплата няма ! За всяка една демонстрация,която правиш получаваш по 5 лева ( първия месец уж по 7 лв,но след това си става на 5 лв ). За всяка една продажба получаваш 50 лева . Отделно има бонуси например ако за месеца имаш 6 продажби получаваш още 150 лв отгоре и така тези бонуси растат според продажбите. Казах си супер поне едни 700 лв ще хващам,да ама не. Повечето момичета взимат около 400-500 лв,като има само 2-3,който са адски нагли и безочиливи и взимат повече,но 1000 лева още никоя не е взела поне през времето,което аз бях там. А на интервюто се говори,че 1400 е минимума. Ха ха ха...
Още същия ден ми се обадиха,че съм одобрена и на следващия ден да отида на обучение.
Обучението е пълна пародия.Дават ти 20 листа с текст,който трябва да научиш и на койте даже те изпитват.Самата демонстрация се прави по специален ред,който трябва да се спазва.
После имаш 1 ден дето се мажете с кремчетата помежду си. След това един ден гледаш старшите продавачки ( търговки ) как провеждат демонстрацията,седиш на едно столче в кабинета и записваш.И вече на 4тия ден те пускат да работиш сама.
От рецепцията долу те извикват по име,ти слизаш и си взимаш дамата.Момичетата от рецепция са супер надути,недружелюбни и те гледат все едно си им изял хляба.
 Качваш се в кабинета си с жената и започваш да говориш глупости..няма да обяснявам за цялата демонстрация,тъй като в темата вече е писано как стават нещата.
Много ме дразнеха трите дами,който са така наречените УПРАВЛЯВАЩИ.По време на демото ти правиш една анкета и така разбираш дали жената би поддала и би си купила козметиката или не,след като разбереш ( и тук си има заучени фрази,който трябва да използваш ) отиваш в кабинета на тези трите кокошки и не се отчиташ ( както казваш на клиентката ) а всъщност им казваш дали жената е казала някаква сума като месечна вноска или дали е отказала и т.н и те преценяват дали да влязат при теб.При нас новите влизаха почти всеки път.Тези са супер нахални,със самочувствие до небето,абе отварителни персони ...в 90% от случаите отблъскват бъдещите си клиентки,благодарение на арогантното си държание.
През цялото време тези дами и шефовете ( руснаците ) седят в кабинета със слушалки и те слушат и гледат какво правиш,ужасно е постоянно да те наблюдават и после да те овикват,че не си казала това не си казала онова,че си изпуснала клиентка и т.н . Чувстваш се като парцал.
Има два ценови листа . Единия е със цялата сума 2350,а другия има два варианта за разсрочено плащане,те се дават по определен ред,по определен начин с определени думи ( това е много,много важно за шефовете ) . Ако евентуално кажеш,че и по втория ценови лист не можеш да изтеглиш кредита се започва увъртане.Казва се,че можеш да попиташ финансовия директор за по-олекотен вариант специално за вас.Това са пълни глупости финансов директор НЯМА,това си го решават трите управляващи  . Най-ниския вариант е 65-70 лв на месец и се казва,че това е огромно изключение и само в днешния ден има такава промоция..пълни измислици.
Забравих да споделя нещо много смешно – преди всяка смяна се идва час и половина по-рано за т.нар минитнг.Събираме се всички момичета,който сме на смяна пуска се зумба и 5 мин се танцува,после се обсъждат сделките,коя как е продала и т.н,изпитват ни на текста ( трябва да се знае на наизуст иначе е голям срам и е недопустимо да не се научи ) . И така час и половина само глупости..например 1вата смяна е от 10 ,но се отива в 8:30 .. Този митинг направо е нещо ужасно,пускат каква ли не музика,пускат филми,танцуват и т.н.

Всеки месец има супер много върнати куфари с козмецеВтика. От 100 куфара поне 40 са върнати,това определено говори,че нещо не е както трябва.

Много момичета започват и на 2-3 ден се отказват,аз изкарах седмица и малко...вчера ходих да си взема парите и разбрах,че още много момичета са напуснали..постоянно постъпват и напускат хора във фирмата.Май само фуклите на рецепция се задържат,но те взимат твърда заплата – 400-450 лв.
Има няколко момичета ( жени,защото някой са по възрастни )който са от 4-5-6 месеца,те направо съсипват жените,обиждат ги,правят ги на нищо..не мога да разбера как можe да има такива хора..
Аз разбрах,че това не е работата за мен,не мога да лъжа хората да теглят кредити за 2500 и то за 10 кремчета,който са пълни боклуци и са вредни.

Извинявам се много дълго стана...извинявам се и за грешките и за повторенията,дано не ме нагрубите...
За сега това се сетих да разкажа  ,извинявам се,че е малко разбъркана историята,но се надявам да добиете някаква представа какъв цирк става във фирмата и изобщо да не ходите там било то като клиентки или като търсещи работа млади момичета.Точно заради това е направено във Студентски град,тъй като много студентки биха започнали само и само да изкарват някакви пари...

P.S много ме е яд,че изхвърлих листовете със текстовете и т. Нар КЛИНЧЕРИ – 20-30 изречения,който трябва да се рецитират по време на демото и дори те си имат определен ред,кога да се казват и как точно..абе лудница си е  Дано някой пази „материалите“ и ги качи,за да се посмеете и вие.

# 1 241
Вие сте болни ненормални бавноразвиващи...и абе нямам думи. Във форума ли живеете бе nolifers.Това че вие не сте доволни не значи че цялото население на земятя трябва да е недоволно. Ало цикъла ви да не е целогодишен? Бас хващам че 97% от вас всичките кокошки има нужда от това. Баси жените злобни сте станали, като лелки в детска градина. Добре че е анонимно че ще се заровите в земята,баси излагацията чак и стихове Почнете и книга белкем искарате някой лев че нали за това ги съдите като чухте цената и се почна "те са измамници" е много ясно нали искат пари!?!

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 23:49 от secretcyrcle

# 1 242
# 1 243
secretcyrcle, вземи прочети някоя книга белким се поограмотиш малко и пийни едно валерианче, че чак пяна ти е излязла от устата. hahaha Пълна неграмотница ще обижда хората на бавноразвиващи се, ама явно такова ви е нивото там, в оная измислена фирма.

# 1 244
Вие сте болни ненормални бавноразвиващи...и абе нямам думи. Във форума ли живеете бе nolifers.Това че вие не сте доволни не значи че цялото население на земятя трябва да е недоволно. Ало цикъла ви да не е целогодишен? Бас хващам че 97% от вас всичките кокошки има нужда от това. Баси жените злобни сте станали, като лелки в детска градина. Добре че е анонимно че ще се заровите в земята,баси излагацията чак и стихове Почнете и книга белкем искарате някой лев че нали за това ги съдите като чухте цената и се почна "те са измамници" е много ясно нали искат пари!?!

Който е работил във фирмата,много добре знае,че козмецеВтиката ви не струва.Има някакъв ефект като се намацат кремовете,тъй като се слагат един върху друг 10 продукта и лицето изсветлява малко или много.Същия ефект може да се постигне и с обикновени кремове и мазила по 10 лв.
Това дали да сме анонимни или не го решаваме ние,нали така ?
Мисля,че всичките ви недоволни клиентки и многото върнати куфари доказват,че става въпрос за измама !!!!! Също така защо 50% от отишлите на демонстрацията ви след няколко часа се обриват и получават различните реакции ???
Моя текст,който ми дадохте беше с толкова много правописни грешки,че чак направо нямам думи,дори дете на 7 години ще пише много по-правилно.Да и аз не пиша перфектно и напълно правилно,но да направите такива елементарни грешки в текст,който се предполага,че се пише от някой грамотен и текст,който би трябва да е прочетен доста пъти е нещо доста излагащо.

Общи условия

Активация на акаунт