Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 656
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 275
Не знам, дами... Защо това, че ми е харесало Ви подразни толкова? Смеете ми се... лепвате етикети, че съм от фирмата... ще започнете и да обиждате... Жалко е... Успех от мен! Simple Smile

# 1 276
Много моля участващите в темата да се придържат към добрия тон и да спазват правилата на сайта!  Обиди, изнасяне на лична информация, която няма нищо общо с козметиката и фирмата, писане на латиница и изключително груби изрази не са допустими тук - това се отнася както за поддръжниците, така и за противниците на въпросната фирма и козметика.

Форумът е среда за комуникация, достъпна за всеки - всеки е свободен да изрази личното си мнение и отношение, негативно или позитивно, и всяка фирма/всеки човек може да даде аргументиран отговор на обвиненията, ако счита, че са безпочвени.
Нека обаче и едното, и другото, да са в рамките на добрия тон, без крайности и абсолютно безполезни обиди и нагрубявания.

# 1 277
Не знам, дами... Защо това, че ми е харесало Ви подразни толкова? Смеете ми се... лепвате етикети, че съм от фирмата... ще започнете и да обиждате... Жалко е... Успех от мен! Simple Smile

Честно да ти кажа въобще не съм се подразнила. Но няма какво друго човек да си помисли като се вземе под внимание, че това са ти единствените постове във форума. Както казах тия рекламни методи са известни. Но оплакванията от продукта са много.
Ако не си от фирмата, а си наистина клиентка силно се надявам да нямаш оплаквания от продуктите. Успех.

# 1 278
Предполагам, че в длъжностната характеристика вече е вписано: да се регистрирам в Бг мама и да напиша положителен коментар за фирмата-майка! Mr. Green

# 1 279
Нямам постове, защото не коментирам без да се уверя. А тук толкова неща са изписани, че с любопитство отидох да видя за какво иде реч. Е... не мога да си кривя душата. Приятно изненадана останах. Нямам оплакване, дори кожата ми е като бебешко дупе. Simple Smile

# 1 280
Тук явно не е за мен...  Все ще го измислите, ако някой не е вашето мнение...  Знаете ли, за да сте доволни всички... дадоха ми 5000 да напиша мнението си! Това ще го прегърнете като мнение, нали? Дерзайте Simple Smile

# 1 281
Много моля участващите в темата да се придържат към добрия тон и да спазват правилата на сайта!  Обиди, изнасяне на лична информация, която няма нищо общо с козметиката и фирмата, писане на латиница и изключително груби изрази не са допустими тук - това се отнася както за поддръжниците, така и за противниците на въпросната фирма и козметика.

Форумът е среда за комуникация, достъпна за всеки - всеки е свободен да изрази личното си мнение и отношение, негативно или позитивно, и всяка фирма/всеки човек може да даде аргументиран отговор на обвиненията, ако счита, че са безпочвени.
Нека обаче и едното, и другото, да са в рамките на добрия тон, без крайности и абсолютно безполезни обиди и нагрубявания.

Ами явно излизаш престъпник, когато изкажеш мнението си... незнайно защо...

# 1 282
  • out of space
Бях на презентацията на De sheli. Останах очарована от обслужването и изключително доволна от качествените им продукти. Подарих си един прекрасен час глезене с луксозна козметика, която смятам да си закупя. Прекрасен ден на всички! Simple Smile

Подарила си 1 час глезене с луксозна козметика само на половината лице  Joy Joy Joy
Ей, ще ме уморите, заклевам се!  hahaha

# 1 283
Тук явно не е за мен...  Все ще го измислите, ако някой не е вашето мнение...  Знаете ли, за да сте доволни всички... дадоха ми 5000 да напиша мнението си! Това ще го прегърнете като мнение, нали? Дерзайте Simple Smile

С кредит или без?  hahaha hahaha hahaha

# 1 284
Нямам постове, защото не коментирам без да се уверя. А тук толкова неща са изписани, че с любопитство отидох да видя за какво иде реч. Е... не мога да си кривя душата. Приятно изненадана останах. Нямам оплакване, дори кожата ми е като бебешко дупе. Simple Smile

Не можеш да отидеш, ако не ти се обадят. Такъв им е маркетинга. Това са много "специални промоции".
Демек да разбирам, че ти си прочела темата и хоооп изведнъж ти звънят от фирмата да ги посетиш. Интересно съвпадение.
Ама и други също се радваха на кожата си в началото. После друго се случва.

# 1 285

Ами явно излизаш престъпник, когато изкажеш мнението си... незнайно защо...

Моля, без драматизъм. Никой тук не те е нарекъл престъпник.

# 1 286
Оле, Вие, дами... какво Ви се случва в живота, че такова ядене пада... Ако не Ви харесва, аз съм Ок. Не ги защитавам пред вас. Споделям аз как съм се почувствала. И да, обадиха ми се... и това ли е невъзможно? Потресена съм. Разбрах, че не Ви харесва... Аз съм Ок, няма нужда да си изливате негативизма тук.

# 1 287
  • София
Оле, Вие, дами... какво Ви се случва в живота, че такова ядене пада... Ако не Ви харесва, аз съм Ок. Не ги защитавам пред вас. Споделям аз как съм се почувствала. И да, обадиха ми се... и това ли е невъзможно? Потресена съм. Разбрах, че не Ви харесва... Аз съм Ок, няма нужда да си изливате негативизма тук.
Добре де, обмисляш покупка, не си ли хванала единствения шанс тогава и на момента?
Разкаже повече, недоволните споделиха защо.....

# 1 288
Ама доколкото знам не можеш да обмислиш покупката и да се върнеш примерно след месец. Трябва на момента. Промоцията е за същия ден.
elitsav, негативизъм към теб няма. А към фирмата. То е логично защо. Купувай си каквото искаш. Никой не те спира.

# 1 289
Това, което карат момичетата да казват на потенциалните клиенти е...ужасно смешно, но и много възмутително.
Все още най-голямата червена лампичка си остава неизвестното съдържание на великото откритие "козмецевтика". Слага се върху лицето, как може подобно безхаберие?!

Общи условия

Активация на акаунт