Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 388 932
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
Да им каже, че разговорът се записва, и че отклонява промоцията.

# 1 741
не е въпросът, че не намират подходящ човек, просто има жестоко текучество и на козметички и на кол оператори, манипулацията и натиска над служителите е жесток, ако си младо, незряло и глупаво момиче от провинцията, дошло в големия град да си търси щастието, попадайки в ръцете на опитните мениджърки си загубен, защото те правят пионка, лъжкиня и ако не се представиш добре в стаичката те хокат и ти подбиват самочувствието, доста момичета бяха под стрес и мислеха, че света свършва след като имат предупреждение, че ще ги изхвърлят.

# 1 742
Стана два дни не са звънели,надявам се с това да се е приключило!Пожелавам на тези мафиоти да си намерят майстора! Дано повече жени да не се връзват на тази измама. Пожелавам ви усмихнат ден дами и продължавайте да бъдете красиви по вашия си начин Simple Smile не ви трябват разкрасителни програми.Пожелавам ви успех Simple Smile

# 1 743
Стана два дни не са звънели,надявам се с това да се е приключило!Пожелавам на тези мафиоти да си намерят майстора!
Сетих се за още едно грубо закононарушение,което извършват - и то от самото начало на дейността си.
Как не съм се сетила досега... Crazy
Но ще го съобщя само на лични и на когото аз проценя, ако някой желае да сигнализира където трябва.
Добре ме разбирате защо не мога да съобщя за това нещо тук.

Няма значение дали е закупена козмецевтиката, достатъчно е да ти е извършена само 1 (една) козметична процедура (пък била тя и напълно безплатна), за да подадеш сигнал.

# 1 744
Ралица, следващия път им кажи, че ще идете. Пък не ходете....

И така всеки път
Идейно е. Ако ми звъннат ще им кажа, че ще дойда, пък няма да отида. Като звъннат пак ще обещая, че ще дойда, но пак няма да отида   Joy

И ще им накривиш на шапките...
Бас държа, че ще продължат да ти звънят, докато ти откачиш, а не те...  Wink
Не е ли по-лесно КАТЕГОРИЧНО да им заявиш, че няма начин да отидеш...  newsm78
На мен как спряха да ми звънят, без да лъжа, да им се подигравам и т.н.

Напълно подкрепям мнението ти, миналата година ми звъняха точно преди да отида на море, казах им че няма да отида и изобщо да не ме притесняват повече. В интерес на истината не звъннаха и го приемах за съвсем нормално, докато не попаднах на тази тема, викам си голям късмет съм извадила щом не са ме тормозили. Да ама не преди месец ми звъннаха отново, много мила и любезна девойка, на която й заявих, че безплатен обяд няма и повече изобщо да не ме занимават с глупости, по никакъв повод няма да отида при тях, да ми изтрият номера и да забравят за него. Девойката каза: "ок, щом не желаете няма да ви притесняваме, приятен ден". Надявам се, че повече няма да се обадят  Peace

# 1 745
Ралица, следващия път им кажи, че ще идете. Пък не ходете....

И така всеки път
Идейно е. Ако ми звъннат ще им кажа, че ще дойда, пък няма да отида. Като звъннат пак ще обещая, че ще дойда, но пак няма да отида   Joy

И ще им накривиш на шапките...
Бас държа, че ще продължат да ти звънят, докато ти откачиш, а не те...  Wink
Не е ли по-лесно КАТЕГОРИЧНО да им заявиш, че няма начин да отидеш...  newsm78
На мен как спряха да ми звънят, без да лъжа, да им се подигравам и т.н.

Всъщност ще им ги накрива  Laughing
Нали работих там за кратко. На повечето момичета това им беше неприятно. Да каже някой че ще дойде и да не отиде.

# 1 746
  • Варна
Нали работих там за кратко. На повечето момичета това им беше неприятно. Да каже някой че ще дойде и да не отиде.

И? Ок, ще направиш деня на една-две пикли една идея по-гаден. След два дена ще ти звънне друга тяхна колежка и тогава твоя ще е една идея по-гаден...  Laughing
Опитвам се да ви кажа, че просто НЕ МОЖЕТЕ да отказвате! Това е! Peace

# 1 747
Дааа,бе! Не мога! Мога като стой та гледай. Единствено се чудя на тези, водещите дългите разговори бутонче за прекъсване на разговора нямат ли, та се обясняват с часове.
Не желая. Точка. Следващия път пак. След четвъртия подобен отказ, повече не са ми звъннали.

# 1 748
# 1 749
Днес те не спираха да и звънят и една позната беше с нас пита какво става,когато и обясних,жената каза че и нея са я подложили на този тормоз още и още и звънели!Когато се обадиха не издържах и казах,че ще се обадя на съответните власти и те затвориха,дано повече да не я притесняват.Защото майка ми е в такова положение,че лесно може да се излъже.
Една приятелка ходила на тяхна демонстрация и дала моя телефон. Звъняха ми два пъти, казах, че съм в командировка. После блокирах номера им и се приключи. В почти всички телефони има опция за блокиране на даден номер.

# 1 750

И? Ок, ще направиш деня на една-две пикли една идея по-гаден. След два дена ще ти звънне друга тяхна колежка и тогава твоя ще е една идея по-гаден...  Laughing
Опитвам се да ви кажа, че просто НЕ МОЖЕТЕ да отказвате! Това е! Peace

Именно. А и да ми звънне пак след ден два, пак мога да си направя ташак с тях. Не ми пречи.
Тези на които им звънят по няколко пъти не могат. Аз мога.

# 1 751
Момичета, утре отивам да им върна едно неотваряно куфарче. Пожелайте ми успех!

# 1 752
  • София

Стискам палци! После да разкажеш как е минало. А би ли споделила как се стигна до там да те навият да си купиш? Повечето отказваме.

# 1 753
  • София
Чакаме с нетърпение резултата! fingerscrossed

# 1 754
Аз ходих на интервю за работа във въпросната фирма...
Обясних им как няма как да накрам някой да си купи безумно скъпата им козметика, защото има супер много доказани марки, които са в пъти по - евтини. Позаядох се с тях и познайте обадиха ли ми се???? Simple Smile))))))))

Общи условия

Активация на акаунт