Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 501
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
Оф, в тази фирма няма ли някой грамотен? С такава "защита" на Дешели не им трябват врагове.

# 2 206
 Joy
Оф, в тази фирма няма ли някой грамотен? С такава "защита" на Дешели не им трябват врагове.

Joy Joy

Примерът с мускулестия хубавец е много удачен!!!  Crazy

# 2 207
  • София
При това на улицата  Joy hahaha  Joy
Аз "Не" мога да казвам, ама си ценя времето! Което е съществена разлика!
А тая работа с алерголога само не я разбрах-значи тестът за алергии се прави от лекар алерголог, така ли?   Mr. Green
И само още нещо ще си позволя да те попитам-ти колко си годишна? По правопис и правоговор към 7-ми клас отиваш! Crazy

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 11:55 от tzvety26

# 2 208
  • София
Natali_ , бъркаш - мускОлест!  Naughty

Аз още се чудя дали да му отказвам, де.

# 2 209
Natali_ , бъркаш - мускОлест!  Naughty

Аз още се чудя дали да му отказвам, де.

хахаха, вярно е мускОлест  Joy

Ама никакво отказване, туй жените не знаем и не можем да казваме "Не"!!! Ангелите ни шъ съ мнооогу слаби, шъ знайти!!!!!! Crazy

# 2 210
Ох, сега се светнах - Значи идеята на тези демонстрации е да ни научи:
Първо - как се прави агресивен маркетинг и
Второ - как да се научим да казваме Не
(А и да не пием чай, ако ни предложат, защото няма да ни стане весело)  newsm78
 Ми така кажете де, вие какво подмладяване ,УАУ ефект, дрън-дрън  Thinking

# 2 211
И така,съвсем леко, съвсем между другото-вече предлагали и продукти за коса. Crazy Joy

# 2 212
И така,съвсем леко, съвсем между другото-вече предлагали и продукти за коса. Crazy Joy

....и те ли са по 2 бона?!?!  Crazy

# 2 213
Нямаше ли по-назад в темата и друга госпожа, която пишеше неграмотно и залепяше препинателните знаци по същия начин?
Иначе си личат моралните ценности на госпожата, след като счита, че всяка жена би се навила на секс на място, стига предлагащият да е "мусколест"... Rolling Eyes

# 2 214
Цвети 26 като гледам ника ти сигурно си по малка от мен.НА 33 години ,но пиша бързо и запетайки не са ми приоритет.Плюс това работя и пиша успоредно с това и куп други неща върша.Самия тест се прави в присъствието на доктор-козметик.Относно подигравките не ви коства нищо да кажете" НЕ ме търсете повече" и те ще спрат.Като ви чета отговаряте на женички седящи по цял ден в къщи и се чудят ,с кого и за какво да се заядете.Домашна работа нямате ли си

# 2 215
Бързото писане не е извинение за неграмотност.

Домашна работа нямате ли си

Същият въпрос важи за теб...!  Peace

ПС: Умственият багаж личи отдалеч. /със запетайки или без!/

# 2 216
  • София
.Като ви чета отговаряте на женички седящи по цял ден в къщи и се чудят ,с кого и за какво да се заядете.Домашна работа нямате ли си
И аз бих те попитала същото. Моля не ми отговяряй, не си ми приоритет  Laughing

# 2 217
  • София
Цвети 26 като гледам ника ти сигурно си по малка от мен.НА 33 години ,но пиша бързо и запетайки не са ми приоритет.Плюс това работя и пиша успоредно с това и куп други неща върша.Самия тест се прави в присъствието на доктор-козметик.Относно подигравките не ви коства нищо да кажете" НЕ ме търсете повече" и те ще спрат.Като ви чета отговаряте на женички седящи по цял ден в къщи и се чудят ,с кого и за какво да се заядете.Домашна работа нямате ли си
На 35 съм. Това ми е ника, откакто съм регистрирана във форума.
Бързането не е оправдание за неграмотност! Да сбъркаш буква-да, но неграмотността си личи отдалече. Как е възможно да не можеш да структурираш едно изречение  newsm78
Аз също работя и то доста. Както и се занимавам с много допълнителни дейности. Много от момичетата във форума ги знаят. Гледам и две деца. Ама се старая да пиша грамотно.
Това за женичките беше доста грозно. На мен ми доставя удоволствие да си остана понякога в къщи и просто да се мотам. Пък и с домашна работа да не се занимавам. Колко съм злобна тогава по твоята скала?
Относно козметиката - много от момичетата тук могат да си позволят да дадат и повече пари за козметика, която си заслужава, но -за това недоразумение...
Относно алерготеста-в предния си пост написа, че алерголог го прави, а сега "доктор-козметик". Само да ти кажа, че такова понятие НЯМА. Има дерматолози, но вие поне по това, което се разказва, нямате такива или те са много малко и не провеждат самите процедури.
Относно "НЕ ме търсете повече" - ами очевидно това не сработва, защото всички се оплакват, че звъненето е постоянно. Аз явно съм или късметлийка или много викам, защото ми звъннаха само два пъти, но и двата пъти отнесоха скандал, а втория беше в 8.30 сутринта в неделя  ooooh! Така че дай да не си разказваме приказки от 1001 нощи.
Нямам против всеки да изкарва пари както може, стига да не ме прави на глупак и да не ми навлиза прекалено много в личното пространство. Не страдам от манията да спасявам света.

# 2 218
Здравейте ,аз съм бивш служител на тази компания.Спокойно мацки от дешели няма да плуя компанията,а напротив.
...

Олеле... ползвай проверката за правопис, моля те.  Просто е срамота голяма жена да пише така. Няма как някой да възприеме сериозно думите ти, написани по този начин .

# 2 219

Имаме си и домашна и служебна работа, не се оплакваме слава богу, но като им каже човек " НЕ ме търсете повече", изобщо не се взима под внимание, а се продължава, продължава да се звъни.........вече две години. Като хлебарки са #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт