Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 884
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 400
хахахха Максим Банин води Обученията - хахахах Той когато ни водеше митингите в Дешели му трябваше преводач за да го разбираме  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing а сега какво за половин година е научил перфектно Български език ли .... хахахах олее олее относно Г-жа Катрин е съвсем нормално да скача и защитава компанията Дешели и новата ,защото дълго време - тя обучаваше персоналът в Дешели .... и какво един друг се защитаваме хахах Обаче хората не са тъпи... и Щом си толкова отворена Картин ще те питам когато я спреш... но мога да кажа,че лично ти си ми споделяла хаха че не я ползваш само от време на време използваш муса и детокс маската  Laughing Laughing Laughing Laughing
Лично аз Спирам наистина да коментирам , защото тук тъпи хора няма освен доказвачите които нищо не доказват .... И разберете Максим не говори добре Български да не кажа Изобщо - хората не са тъпи бе !!!!

# 2 401
Продуктите са други ,да. Пак ще кажа ,че аз лично си спомням как миналата готина точно март месец (един от последните на Дешели) се донесоха кашони с "новата козметика" за "новия офис" и се разучаваха от управителите. Максим и Илиева обикаляха да търсят ново помещение за офис и още тогава споменаха ,че може би ще бъде в Младост. Дали това са някакви случайни съвпадения ????  Joy Joy Аз казвам ,че фирмата е нов проект на Банин,а не че продуктите са същите. Не ни предизвиквайте и ще дойдем ,бивши служители и опарени клиенти и ще има достатъчно свидетели. "Господари на ефира" ще ви се сторят "китка за мирисане". Да,продуктите и на ДеШели и вашите са донякъде добри,но не отговарят на цената си и на това че стигат за година ,даже повече. И не ме карайте наистина да ви доказвам ,че жените от ДеШели с абонаменти идваха при вас ,защото имам телефони на мои клиентки от ДеШели и няма да е много трудно да ги накарам да разкажат някои неща.Ако обичате ,просто не нагазвайте в лайната сами. Ето ,виждате,че хората не са малоумни и това ,че  в ТР отново фигурира руска фамилия говори само по себе си .Случайни неща няма Simple Smile

# 2 402
Скрит текст:
Аз влезнах в регистъра и извадих инфото за тези, които са неадекватни и не могат да си го извадат, но могат много много добре да злобеят:

1.  ЕИК/ПИК   203636219   20150724121045   История
Документи
2.  Фирма   БЮТИ ИНДЪСТРИ   20150724121045   История
Документи
3.  Правна форма   Еднолично дружество с ограничена отговорност   20150724121045   История
Документи
4.  Изписване на чужд език   BEAUTY INDUSTRY EOOD   20150724121045   История
Документи
5.  Седалище и адрес на управление   БЪЛГАРИЯ
област София (столица), община Столична
гр. София 1799
ж.к. МЛАДОСТ 2, бл. 254, ет. 2, офис 6   20150724121045   История
Документи
6.  Предмет на дейност   ТЪРГОВИЯ С КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ; КОЗМЕТИЧНИ ЕСТЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОНЕРСТВО; ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИ ПО ЗАКОНА ЗА ТУРИЗМА, В Т.Ч. РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ТУРОПЕРАТОРСКИ УСЛУГИ; КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА.   20150724121045   История
Документи
7.  Управители   АННА ИВАНОВНА ПЛОТНИКОВА   20160217111716   История
Документи
11.  Начин на представляване   Заличено обстоятелство   20160217111716   История
Документи
23.  Едноличен собственик на капитала   АННА ИВАНОВНА ПЛОТНИКОВА   20150724121045   История
Документи
Капитал
31.  Размер   500 лв.   20150724121045   История
Документи
32.  Внесен капитал   500 лв.         

Ето и линкове от сайта на дийп където се посочва фабриката с която работят:
http://deep-cosmetics.net/production/producer/1-b4u-ltd

Среден 2,75 - 50 стотни ти давам за ентусиазЪма, с който се хвърляш в битката и 0,25 за усилието да посочиш данните от ТР. Хайде сега покажи данните за ДеШели, за да сравним, и може да го докараш до тройка.

Като цяло си същото бла-бла като предната - хъс, плювни и нищо съществено. Да ти се чуди човек как управляваш фирма с тоя правопис и манталитет. И стига пискахте с другата, че имало злоба и заяждане, когато ви питат съвсем културно. Но не се притеснявай, продължавай да се излагаш. Само още повече лъсвате какво представлявате и отблъсквате хората.

ПП - по този начин ли се нахвърляте върху клиентките си, дръзнали да откажат да закупят скъпоценната ви (в буквалния смисъл на думата) козметика или да се усъмнят в качеството й?

# 2 403
Катрин,багодаря за инфото!  Не знам дали фирмата би ти благодарила  от поднесеното такова  , защото аз така от любопитство  се порових чрез поднесените, хм  ... данни и  леко ми стана смешно, защото ако и други се поровят - ми, ще си свършите като Де Шели.   Confused

# 2 404
Лелее, като гледам темата колко е нараснала само за няколко дена. Да си кажа честно, хич нямам желание за конфронтация и да се джавкам с някого за благото на някого друг. Ама в следващия момент отивам в офиса на тези мили хора, гледам как се държат учтиво и любезно с мен. Правят си диагностиката, показват ми резултатите, правят ми подаръци и после влизам в тази тема и виждам каква омраза се излива по техен адрес и не мога да си го обясня какъв е проблема. Гледам обаче друг доволен клиент Катрин е решила да ги защити и ме вдъхновява това, което е написала. Браво Катрин! В моите очи получаваш не отличен а седмица за смелостта си да отговориш на тази омраза и за защитата ти на тези невинни хора. Твоя пост мен вдъхнови и аз да пиша и да говоря с някой мои приятелки, които също ползват козметиката и са доволни да се включат. Много е неприятно да се гледат такива издивателства над която и да е фирма и като си представя, че това може да ми се случи на мен, определено се убедих, че трябва да пиша.

Lanfear, относно твоя въпрос, който ми зададе няколко страници по-назад отговора ти е следния: „Използвам продуктите от 3 месеца и определено съм доволна. Макар и минимални вече има  и видими резултати. Най-сериозният проблем при мен са петната, които се появиха след раждането на сина ми, при тях няма резултат, но като цяло тена е по приятен. Най- видим ефект имам върху бръчките, които са около очите , определено не са дълбоки като преди, дори и вкъщи забелязват промяната.“

# 2 405
Лелее, като гледам темата колко е нараснала само за няколко дена. Да си кажа честно, хич нямам желание за конфронтация и да се джавкам с някого за благото на някого друг. Ама в следващия момент отивам в офиса на тези мили хора, гледам как се държат учтиво и любезно с мен. Правят си диагностиката, показват ми резултатите, правят ми подаръци и после влизам в тази тема и виждам каква омраза се излива по техен адрес и не мога да си го обясня какъв е проблема. Гледам обаче друг доволен клиент Катрин е решила да ги защити и ме вдъхновява това, което е написала. Браво Катрин! В моите очи получаваш не отличен а седмица за смелостта си да отговориш на тази омраза и за защитата ти на тези невинни хора. Твоя пост мен вдъхнови и аз да пиша и да говоря с някой мои приятелки, които също ползват козметиката и са доволни да се включат. Много е неприятно да се гледат такива издивателства над която и да е фирма и като си представя, че това може да ми се случи на мен, определено се убедих, че трябва да пиша.

Lanfear, относно твоя въпрос, който ми зададе няколко страници по-назад отговора ти е следния: „Използвам продуктите от 3 месеца и определено съм доволна. Макар и минимални вече има  и видими резултати. Най-сериозният проблем при мен са петната, които се появиха след раждането на сина ми, при тях няма резултат, но като цяло тена е по приятен. Най- видим ефект имам върху бръчките, които са около очите , определено не са дълбоки като преди, дори и вкъщи забелязват промяната.“

Кой въпрос? Я ме цитирай ако обичаш. Аз към теб въпрос не съм задавала.  Joy
Ама имам сега въпрос към теб. Откога да задаваш въпрос се счита за злоба и омраза?  newsm78
Интелигентния човек ще отговори дори на неудобния въпрос, а простия и инфантилния ще почне да лее огън и жупел.  Mr. Green
Щото тука си питаме най-спокойно някакви неща, идват някакви госпожички и почват да леят злоба, защото питаме.  ooooh!
Така като гледам точно Катрин излива злоба, коси боси не може да отговори на нормално зададени въпроси и рипа като ощипана, твърдейки, че давала факти и доказателства  Shocked
Страшно грамотна защита имат, няма що. А да наречеш потребители хлебарки, защото не ти изнасят въпросите е жалко.
Иначе ти си решаваш каква козметика ще ползваш. Не ми дреме особено.
След като съм имала досег с Дешели, знам за какво става въпрос. И факта, че Банин също е в тази фирма - говори много.

# 2 406
Даааа, така е. Във вашата фирма да наричаш потенциалните си клиенти "хлебарки" явно е признак на изискан вкус, а спазването на правописните правила - не толкова.
Много интересно става като се сравнят профилите на двете защитнички, имат поразително сходни интереси (и ниво на правопис). Вероятно е от ползването на прочутата козметика.

# 2 407
Какви подобрения имаш? И забеляза ли го без диагностиката?

Извинявай Lаnfеar, грешката е моя, това е въпроса, който ми се зададе и не исках да отговарям и да се занимавам. Просто обаче като четях постовете и твоето име ми се наби в главата без да обърна внимание на името, от което идва поста. Въпроса явно идва от Caroline. Извинявам се още веднъж.

# 2 408
Оф, Катрин, Светла и каква беше третата регистрация на профила... Като се опитваш да лъжеш, поне не прави едни и същи елементарни правописни грешки от различните ти регистрации.

Хахахах, сега това ли ви е другата ви стратегия, правописа. Вие сте смешни направо! Форума е пълен с хора, които допускат правописни грешки, не се изразяват правилно и т.н. И най-вероятно го правят от бързо писане. Други от липса на знания, ама няма тема в този форум, която да не е пълна с грешки. Банални сте.

# 2 409
  • София
Само казвам, че неграмотната защита е защита само в очите на неграмотника, но ти си пиши от който искаш профил, няма лошо.

# 2 410
То да ви кажа честно, аз няма да се учудя ако един човек стои зад профилите, които пишат против нас и някои да му плаща да ни клепи и подиграва и да злобее против нашата фирма.

Изключително благодарна съм на дамите, които ми се притекоха на помощ и ме защитиха. Благодаря ви!

# 2 411
Оф, Катрин, Светла и каква беше третата регистрация на профила... Като се опитваш да лъжеш, поне не прави едни и същи елементарни правописни грешки от различните ти регистрации.

Хахахах, сега това ли ви е другата ви стратегия, правописа. Вие сте смешни направо! Форума е пълен с хора, които допускат правописни грешки, не се изразяват правилно и т.н. И най-вероятно го правят от бързо писане. Други от липса на знания, ама няма тема в този форум, която да не е пълна с грешки. Банални сте.
Еднаквият правопис.
Но, както вече отбелязах, това явно се дължи на ползването на козметиката. Ама много агресивни прави ползвателките - всичките ще ни трепят с удЪр.

# 2 412
Ахахах нали,всичките десетки профили са платени и са на 1 човек,ееее не ,ама Макс наистина ви облъчва сериозно. Не е нужно да ми се плати ,за да разкажа някои истини за вас. Вив фирмата срещнах истински приятели и имахме мн хубави моменти,жалкото е само ,че разни мишкарски постъпки от страната на ръководството ги помрачават.Кой нормален работодател ще остави своя персонал без заплата за Коледа и Нова година. И нормално ли е след като съм напуснала да си чакам последната изработена заплата да ми се плаща на части по 100-150 лв ,като си ги взимах всеки път с 300 предварителни разговора. Аз пак ще кажа ,че дори аз съм се изумявала от моментните резултати по време на презентацията на някои дами (в Дешели),но това не означава ,че като се спрат продуктите кожата ще е така. Да имахте много добри продукти ,особено почистващи,но да представяш една проста маска с хума ,или по представителното име - Каолин, за нещо невероятно и да го продаваш за 200 лв ,все си викам ,че е прекалено. Новите продукти са по-евтини ,но пак не са нищо особено. Наистина най-добре за вас ще е да спрете да се излагате с тези коментари

# 2 413
Интересно ми е -кой се погрижи моите коментари и тези на Lаnfеar да бъдат изтрити? Явно на някой не му е удобна информацията която споделихме,че имаме  Joy hahaha Joy hahaha

# 2 414
  • София

Ако разбера колко е неграмотна една представителка на фирма, която ме омайва да си взема кремче за 2 бона, как ли не бих ѝ се доверила! Stop Не може да си компетентен и неграмотен, това си е оксиморон. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт