Не всички! И за нас няма неудобни въпроси. Както виждате ние отговаряме на въпросите ви. Но ето chesriss ни атакува нон стоп с глупости и клевети! Тя не задава неудобни въпроси. Тя само изопачава нещата, пуска лъжа след лъжа и злобее против нас. Аз лично не я познавам тази жена, нито съм работила някога с нея, нито тя е ползвала нашата козметика някога. Единствено само е работила с Банин преди време и сега атакува цялата фирма защото това лице работело при нас. Има още няколко такива профила, които клеветят и изопачават нещата, без те изобщо да имат какъвто и да било контакт с нашата фирма.
Ама ти даже не знаеш и какво пишеш. Нали бях злобна, манипулативна, заяждаща се. Сега пък уж нямало неудобни въпроси.
Не съм видяла да даваш доказателства срещу "лъжите" на chesriss
Пусни двайсе трийсе удивителни бе миличко.
И за пореден път ще ти кажа и си го набий в главицата. Сигурна съм, че има място.
Щом Банин е при вас - вие сте Дешели, това е.
И смяна на етикет не значи смяна на продукт. Но тука трябва да ти се обяснява много за да схванеш, но това е мисия невъзможна.
Еми явно за празнословие и плащат, а не за конкретика

О, да… ще се хванете за правописа ми отново, нали ?
И никой не спори, че сте фирма с различно име, но не виждам какво значение има това ако имате същите практики.
И да, ще се хванем отново за правописа ти като се има предвид, че официален представител на фирма има правопис на второкласник. Това говори много и за представителя, и за фирмата.
http://deep-cosmetics.net/production/producer/1-b4u-ltd
Ето линка където сме качили една фактура за поръчка на нашата козметика то дадената фабрика. Coraline даде добра идея в техния сайт да сложат и нашия бранд, само че от фабриката ни отговориха, че не можело тъй като това са лично техни брандове, които развиват и че те продавали козметика на много други фирми и не могат на всяка да качат логото им.
Coraline нямам си на представа защо са те заблудили! Не си задала въпроса правилно ? Или те имат много брандове и не са се сетили за кой бранд питаш, не знам, но инфото ти е грешно! Ние сме качили една фактура от многото, които имаме и до няколко дена чакаме официално писмо от тях, което също ще потвърди, че точно тази фабрика произвежда козметиката ни.
Я не ми превеждай какво уж са ти писали от таз фабрика, ами дай един скрийшот да видим какво са отговорили. Е, винаги може и да си сътвориш писъмце на английски

Нали се сещаш, че и ние можем да им пишем.
Coraline, трябваше да ги питаш дали и на Бюти правят козметиката.

Направо се чудя как още не се е наредила опашка пред офиса ви да ни намажете с живачните кремчета.