Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 629
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 475

Не всички! И за нас няма неудобни въпроси. Както виждате ние отговаряме на въпросите ви. Но ето chesriss ни атакува нон стоп с глупости и клевети! Тя не задава неудобни въпроси. Тя само изопачава нещата, пуска лъжа след лъжа и злобее против нас. Аз лично не я познавам тази жена, нито съм работила някога с нея, нито тя е ползвала нашата козметика някога. Единствено само е работила с Банин преди време и сега атакува цялата фирма защото това лице работело при нас. Има още няколко такива профила, които клеветят и изопачават нещата, без те изобщо да имат какъвто и да било контакт с нашата фирма.

Ама ти даже не знаеш и какво пишеш. Нали бях злобна, манипулативна, заяждаща се. Сега пък уж нямало неудобни въпроси.
Не съм видяла да даваш доказателства срещу "лъжите" на chesriss  Mr. Green
Пусни двайсе трийсе удивителни бе миличко.
И за пореден път ще ти кажа и си го набий в главицата. Сигурна съм, че има място.
Щом Банин е при вас - вие сте Дешели, това е.
И смяна на етикет не значи смяна на продукт. Но тука трябва да ти се обяснява много за да схванеш, но това е мисия невъзможна.

Е, имате време за това празнословие - а за конкретика - нямате.

Еми явно за празнословие и плащат, а не за конкретика  Joy

Скрит текст:
Цитат
Обещано ми е, до утре сутрин материалите да са качени в сайта и аз да ви пусна линкове да видите фактури издадени от тази фабрика и т.н. Чакам и официално писно от фабриката също така. Доказахме ви, че сме различна фирма, вие не млъкнахте, наклеветихте ни пак, сега ще ви оборим клеветите отново да видим какво ново ще измислите да ни наклепате!

О, да… ще се хванете за правописа ми отново, нали ?
Както казах, фабриката има информация на сайта си за всички други свои марки, можете просто да им кажете да качат и за Дийп. Това, за разлика от неясните сканове, няма как да оборим.
И никой не спори, че сте фирма с различно име, но не виждам какво значение има това ако имате същите практики.

И да, ще се хванем отново за правописа ти като се има предвид, че официален представител на фирма има правопис на второкласник. Това говори много и за представителя, и за фирмата.

http://deep-cosmetics.net/production/producer/1-b4u-ltd

Ето линка където сме качили една фактура за поръчка на нашата козметика то дадената фабрика. Coraline даде добра идея в техния сайт да сложат и нашия бранд, само че от фабриката ни отговориха, че не можело тъй като това са лично техни брандове, които развиват и че те продавали козметика на много други фирми и не могат на всяка да качат логото им.

Coraline нямам си на представа защо са те заблудили! Не си задала въпроса правилно ? Или те имат много брандове и не са се сетили за кой бранд питаш, не знам, но инфото ти е грешно! Ние сме качили една фактура от многото, които имаме и до няколко дена чакаме официално писмо от тях, което също ще потвърди, че точно тази фабрика произвежда козметиката ни.

Я не ми превеждай какво уж са ти писали от таз фабрика, ами дай един скрийшот да видим какво са отговорили. Е, винаги може и да си сътвориш писъмце на английски  hahaha
Нали се сещаш, че и ние можем да им пишем.

Coraline, трябваше да ги питаш дали и на Бюти правят козметиката. Mr. Green

# 2 476
Не видях да си отговорила на моя Simple Smile

Здравейте,

Не видях първоначално въпроса ви. След като публикува отново запитване го видях, само че нямах време веднага да отговоря тъй като имам и друга работа. Извинявам се за грешките, тъй като работя и чат пат преглеждам форума и гледам да пиша бързо.

Сега, относно вашия въпрос:

алергии при нас няма такива, козметиката е хипоалергенна и може да се използва при всеки тип кожа. До момента нямаме и един такъв случай. Също така имаме диагностици, които определят дозите и дават разписания, така че да не се прекалява с дозите и да не се получава обратен ефект. Ако тези рецепти се спазват никакъв проблем няма да има!  bouquet  bouquet

# 2 477

Не всички! И за нас няма неудобни въпроси. Както виждате ние отговаряме на въпросите ви. Но ето chesriss ни атакува нон стоп с глупости и клевети! Тя не задава неудобни въпроси. Тя само изопачава нещата, пуска лъжа след лъжа и злобее против нас. Аз лично не я познавам тази жена, нито съм работила някога с нея, нито тя е ползвала нашата козметика някога. Единствено само е работила с Банин преди време и сега атакува цялата фирма защото това лице работело при нас. Има още няколко такива профила, които клеветят и изопачават нещата, без те изобщо да имат какъвто и да било контакт с нашата фирма.

Ама ти даже не знаеш и какво пишеш. Нали бях злобна, манипулативна, заяждаща се. Сега пък уж нямало неудобни въпроси.
Не съм видяла да даваш доказателства срещу "лъжите" на chesriss  Mr. Green
И за пореден път ще ти кажа и си го набий в главицата. Сигурна съм, че има място.
И смяна на етикет не значи смяна на продукт. Но тука трябва да ти се обяснява много за да схванеш, но това е мисия невъзможна.

Еми явно за празнословие и плащат, а не за конкретика  Joy

Скрит текст:
Цитат
Обещано ми е, до утре сутрин материалите да са качени в сайта и аз да ви пусна линкове да видите фактури издадени от тази фабрика и т.н. Чакам и официално писно от фабриката също така. Доказахме ви, че сме различна фирма, вие не млъкнахте, наклеветихте ни пак, сега ще ви оборим клеветите отново да видим какво ново ще измислите да ни наклепате!

Както казах, фабриката има информация на сайта си за всички други свои марки, можете просто да им кажете да качат и за Дийп. Това, за разлика от неясните сканове, няма как да оборим.
И никой не спори, че сте фирма с различно име, но не виждам какво значение има това ако имате същите практики.

И да, ще се хванем отново за правописа ти като се има предвид, че официален представител на фирма има правопис на второкласник. Това говори много и за представителя, и за фирмата.

Ето линка където сме качили една фактура за поръчка на нашата козметика то дадената фабрика. Coraline даде добра идея в техния сайт да сложат и нашия бранд, само че от фабриката ни отговориха, че не можело тъй като това са лично техни брандове, които развиват и че те продавали козметика на много други фирми и не могат на всяка да качат логото им.

Coraline нямам си на представа защо са те заблудили! Не си задала въпроса правилно ? Или те имат много брандове и не са се сетили за кой бранд питаш, не знам, но инфото ти е грешно! Ние сме качили една фактура от многото, които имаме и до няколко дена чакаме официално писмо от тях, което също ще потвърди, че точно тази фабрика произвежда козметиката ни.

Я не ми превеждай какво уж са ти писали от таз фабрика, ами дай един скрийшот да видим какво са отговорили. Е, винаги може и да си сътвориш писъмце на английски  hahaha

Мило, ти наистина се заяждаш. Мисля, че по темата наши доволни клиентки ви дадоха доказателства!

Направиха ви извадка от търговския регистър. Аз публикувах линк към фактура, което се води официален документ, че това е фабриката производител на нашия бранд. Дадоха се още една камара доказателства, че нашата фирма е различна, вие само подигравателно се заяждате с нас. Добре, питам ви, какви точно доказателства вие искате да ви изложим за да видите, че сме друга фирма ? Заповядайте и в офиса ни ако искате или кажете как да ви съдействаме. Бранда Дийп не е Дешели и нашата фирма Бюти Индъстри не е Дешели!!!

Също така demmy, извикайте господари или там, който си искате извикайте да дойдат и да снимат. Ние нищо не крием и всичко си е изрядно при нас. За нас няма никакъв проблем!

Ха, ха, значи ако Банин отиде да работи в AVON, те стават Дешели, така ли ? По пътя на твоята логика Lanfear ?

Също така, аз точно и ясно ви казах, аз лично не ви познавам вас, сигурна съм, че не съм работила с вас. До колкото оставам с впечатление, вие не сте работили за нашата фирма Бюти Индъстри, нито сте ползвали нашите продукти, а говорите за нас. Аз не съм работила в Дешели! Аз не съм г-ца Илиева и такава няма в нашия екип. Моля ви, сверете си инфото. Ако някой иска да ми каже нещо лично, да заповяда.

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 15:21 от kosi.bosi

# 2 478
Аз пак бих искала отговор на моите въпроси, които игнорирахте.
Цитат
1. Кои са качествата, които оправдават наемането на служител като Максим Банин със съмнителен морал и порочни търговски практики?
2. Дешели добър пример ли са за вас и защо?
3. Кои други фирми освен Дийп и Дешели  имат този модел на предлагане на продуктите?

Цитат
Въпросът ми до фабриката беше формулиран като "Вие ли сте производителите на марката Дийп Козметикс", на което получих цитирания отговор. Не виждам какво подвеждащо може да има в такъв въпрос. Биха могли да са се объркали, ако получавате продуктите си без етикети например или просто служителят не е бил много в час. Също така  можем до утре да си говорим дали вашата фактура и моето писмо са истински, но всъщност независимо дали използвате тази фабрика или фабриката на Дешели, това не доказва нищо. Може да произвеждате калпава козметика на друго място или добра  на същото, макар това да би повдигало някои въпроси.

# 2 479
А това доказателство за какво е?  Wink
какви точно доказателства вие искате да ви изложим за да видите, че сме друга фирма ?   
нашата фирма Бюти Индъстри не е Дешели!!!

# 2 480
Скрит текст:

Не съм видяла да даваш доказателства срещу "лъжите" на chesriss  Mr. Green

Еми явно за празнословие и плащат, а не за конкретика  Joy

Скрит текст:
Цитат

Я не ми превеждай какво уж са ти писали от таз фабрика, ами дай един скрийшот да видим какво са отговорили. Е, винаги може и да си сътвориш писъмце на английски  hahaha

Мило, ти наистина се заяждаш. Мисля, че по темата наши доволни клиентки ви дадоха доказателства!

Направиха ви извадка от търговския регистър. Аз публикувах линк към фактура, което се води официален документ, че това е фабриката производител на нашия бранд. Дадоха се още една камара доказателства, че нашата фирма е различна, вие само подигравателно се заяждате с нас. Добре, питам ви, какви точно доказателства вие искате да ви изложим за да видите, че сме друга фирма ? Заповядайте и в офиса ни ако искате или кажете как да ви съдействаме. Бранда Дийп не е Дешели и нашата фирма Бюти Индъстри не е Дешели!!!

Също така demmy, извикайте господари или там, който си искате извикайте да дойдат и да снимат. Ние нищо не крием и всичко си е изрядно при нас. За нас няма никакъв проблем!

Joy Joy Joy

С кое точно се заяждам. Кое те жегна бе миличко?  Joy

А това, че някакви нови профили са цъфнали и са ви похвалили е стар трик на който не се връзваме  Wink
Извадката от ТР вече я коментирахме. Запри се вече.
А за фабриката това ми е достатъчно.

Писах на фабриката, в която Дийп Козметикс твърдят, че си произвеждат продуктите. Ето техният отговор:
Цитат
Dear *****

Thank you for your mail.

We are the producers of many other brands like: Danielle Laroche, Absolute Care, Jeunesse but not the brand you mentioned below.

Noa Golomb
International account & export manager
Tel: 972-3-5581333 Mobile: 972-50-7737312
B.4.U LTD                           
www.b4you.co.il

Сега вие какви сте? Бюти ли сте, Дийп ли сте?  Laughing
Coraline доказа какви сте.

А ся пльосни пак постче, колко съм злобна, но сложи 10 удивителни за достоверност.

PAV1, това съм го пропуснала.
Е Дешели са. Няма какво повече да се каже. Ама тя пак ще рипа  Close

# 2 481
Освен за алергиите питах и как стоят нещата с доброволното отказване.
Коси, много смело твърдение, че няма как да се получат алергични реакции. Винаги има как.

# 2 482
Бела Дона,

До сега нямаме и един случай на алергии! Поне на мен не ми е известно за такъв.

Нашите клиенти ако не са доволни от козметиката могат да я върнат, без каквито и да е обяснения, независимо от поводите им! Връща козметиката без проблем.

Това е направено така, защото нас ни е грижа за нашите клиенти и те да са доволни.

Lanfear, ние ви публикувахме линк към официален документ с подпис и печат:

До няколко дена ще публикуваме и официално писмо от фабриката, още един документ доказващ, че нашия бранд Дийп Козметикс е различен от бранда Дешели и нашите продукти са различни от тези на Дешели. Винаги можете да хванете адвокат да провери документите, които ще изложим, за нас няма никакъв проблем.

Нашата фирма се казва Бюти Индъстри и ние продаваме козметиката с бранд Дийп Козметикс, ако не ви е ясно, ние правим презентациите и продаваме този бранд.

Отнсно коментара на PAV1, оксана беше купила домейна, ползвахме нейната фирма за внос на тази козметика като последния внос си го правим вече самостоятелно и този домейн до колкото ми е ясно е купен от нея. Ще говорим с нашето техническо лице, да коригира тази липса и да се изчистят нещата до край. PAV1, благодаря ти за коментара, ние това не бихме се сетили да го коригираме.

Coraline, мнението, което вие сте си изградили за този човек е едно. Виждам, че и други хора имат подобно мнение. Аз лично не работя с Банин директно, той е в друг отдел от моя. Говорила съм си с него няколко пъти и друго впечатление имам за него, кой знае, може да се е променил човека, може както той ми казва, нещата да не са такива каквито ги изкарвате, а може и вълка кожата да си мени, а нрава не. Защо нашите управители са го наели, аз не мога да кажа, явно си разбира добре от работата, което чувам и от други хора. Но моето мнение е, че той в момента ми се представя на всички в позитивна светлина.

Аз лично не съм работила в Дешели. Не съм запозната в детайли с проблемите там, като питах Банин защо е затворена тази фирма, той ми отговаря, че доставките за БГ са били спрени. Аз нямам опит с Дешели и не съм на ясно, нищо не мога да ви кажа по въпроса.

За други фирми да работят с подобни методи или практики не съм наясно, но това дали има значение ? Всяка фирма си решава как да работи, методите и практиките в нашата фирма са добри, дават резултати, имаме много доволни клиенти и освен заплатата, да виждам доволните и усмихнати лица на нашите клиенти ме вдъхновява да продължавам да си върша съвестно работата и да влизам във форума и да се боря. Какъв е обаче вашия стимул да ни атакувате, хейтвате, злобеете против нас, бий ме, не знам! Но оставам с впечатление, че никога не сте ползвали козметиката ни, нито сте работили за нас, като цяло нямаме нищо общо и само защото вашия любимец Банин работи при нас вие решавате да ни атакувате. Аз ви попитах, ако Банин отиде да работи за AVON, AVON ще стане ли Дешели по пътя на вашата логика ? Също, до колкото аз съм наяно ORIFLAME & AVON са различни фирми, но работят по сходни методи и до колкото на мен ми е известно са само те двете фирми, които работят така. Има ли някой, който да знае други фирми, които да работят по техен модел ?

Ние смятаме, че този модел на работа е добър, това, че Дешели са го видели от някъде, приложили са го неуспешно, не значи, че модела на работа е лош!

Ето и за любителката на препинателни знаци:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! – Да и доставя и на нея удоволствие!!!

# 2 483
  • София
Ама явно на началната страница на бг-мамма пише с големи букви- "Тук всички са патки". Само така мога да си обясня поведението на КосИ! hahaha
Милоооо, аз не те познавам и повярвай ми съм много щастлива от този факт, обаче да ти дам съвет-следващия път в русото капни няколко капки тъмна боя, това може би е единствения вариант поне малко мозък да ти дойде в главата. Въпреки че в твоя случай се замислям дали не е безнадеждно.
РАV, постът ти е напълно безкоментарен. Така накара русокоска да се оплете, че....  hahaha

# 2 484
  • Оптимист по принуда
Направо изпитвам физическа умора да я чета тази жена. След диалога с нея всички трябва да отидем някъде на спа, да си отдъхнем.

# 2 485
Скрит текст:
Бела Дона,

Нашите клиенти ако не са доволни от козметиката могат да я върнат, без каквито и да е обяснения, независимо от поводите им! Връща козметиката без проблем.

Това е направено така, защото нас ни е грижа за нашите клиенти и те да са доволни.

Lanfear, ние ви публикувахме линк към официален документ с подпис и печат:

Скрит текст:
До няколко дена ще публикуваме и официално писмо от фабриката, още един документ доказващ, че нашия бранд Дийп Козметикс е различен от бранда Дешели и нашите продукти са различни от тези на Дешели. Винаги можете да хванете адвокат да провери документите, които ще изложим, за нас няма никакъв проблем.

Нашата фирма се казва Бюти Индъстри и ние продаваме козметиката с бранд Дийп Козметикс, ако не ви е ясно, ние правим презентациите и продаваме този бранд.

Отнсно коментара на PAV1, оксана беше купила домейна, ползвахме нейната фирма за внос на тази козметика като последния внос си го правим вече самостоятелно и този домейн до колкото ми е ясно е купен от нея. Ще говорим с нашето техническо лице, да коригира тази липса и да се изчистят нещата до край. PAV1, благодаря ти за коментара, ние това не бихме се сетили да го коригираме.

Coraline, мнението, което вие сте си изградили за този човек е едно. Виждам, че и други хора имат подобно мнение. Аз лично не работя с Банин директно, той е в друг отдел от моя. Говорила съм си с него няколко пъти и друго впечатление имам за него, кой знае, може да се е променил човека, може както той ми казва, нещата да не са такива каквито ги изкарвате, а може и вълка кожата да си мени, а нрава не. Защо нашите управители са го наели, аз не мога да кажа, явно си разбира добре от работата, което чувам и от други хора. Но моето мнение е, че той в момента ми се представя на всички в позитивна светлина.

Аз лично не съм работила в Дешели. Не съм запозната в детайли с проблемите там, като питах Банин защо е затворена тази фирма, той ми отговаря, че доставките за БГ са били спрени. Аз нямам опит с Дешели и не съм на ясно, нищо не мога да ви кажа по въпроса.

За други фирми да работят с подобни методи или практики не съм наясно, но това дали има значение ? Всяка фирма си решава как да работи, методите и практиките в нашата фирма са добри, дават резултати, имаме много доволни клиенти и освен заплатата, да виждам доволните и усмихнати лица на нашите клиенти ме вдъхновява да продължавам да си върша съвестно работата и да влизам във форума и да се боря. Какъв е обаче вашия стимул да ни атакувате, хейтвате, злобеете против нас, бий ме, не знам! Но оставам с впечатление, че никога не сте ползвали козметиката ни, нито сте работили за нас, като цяло нямаме нищо общо и само защото вашия любимец Банин работи при нас вие решавате да ни атакувате. Аз ви попитах, ако Банин отиде да работи за AVON, AVON ще стане ли Дешели по пътя на вашата логика ? Също, до колкото аз съм наяно ORIFLAME & AVON са различни фирми, но работят по сходни методи и до колкото на мен ми е известно са само те двете фирми, които работят така. Има ли някой, който да знае други фирми, които да работят по техен модел ?

Ние смятаме, че този модел на работа е добър, това, че Дешели са го видели от някъде, приложили са го неуспешно, не значи, че модела на работа е лош!

Ето и за любителката на препинателни знаци:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! – Да и доставя и на нея удоволствие!!!

Страшно ми харесаха препинателните ти ФАКТИ  Joy

Жестоко се оплете. Ама си продължавай.
И благодаря, но... ще приема мейла на *Coraline* за достоверен. Снимката на PAV1  също ми е достатъчен. А иначе продължавай да се оплиташ в измислици и оправдания мис Коси Боси Дешели.  hahaha

А за какво благодариш на PAV1? Затова, че ви хвана в крачка и доказа много. Че не сте се сетили да прикриете и това.  Mr. Green Айде моля ти се, не на нас тия.

# 2 486
  • на село
Гледам, че се отговаря на конкретни въпроси - любопитно ми е точно как ще извъртите отговора на този: А причината Оксана Банина да е участвала в управлението на двете фирми е каква?

Нито един специалист в сферата не би се изказал по този непрофесионален и безотговорен начин на въпрос за алергии. Да, да, знам че не си специалист, но пишеш под диктовка - от толкова "козметолози" там, нямаше ли поне един, който да може да ти продиктува нещо, което да не звучи толкова плоско?

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 17:55 от _Monster_

# 2 487
За какви измислици говорим ? Това, че нашата фирма изкара официални документи с подпис и печат, а Coraline изкара имейл, който и тя може да си съчини ??? Нали знаете, че за нашия документ ако е фалшифициран ние носим наказателна отговорнст, докато за смешния имейл на Coraline не се носи никаква отговорност!!! Такаааа, продължавайте да злобеете и да обиждате, аз не виждам в какво съм се оплела, бихте ли ми посочили като сте толкова умни ? Или пак ще извъртите нещо и ще наклеветите ??

И разбира се, че трябва да ходите на спа, то от толкова злоба и хейт от ваша страна, дето само плямпате без да имате никакви доказалтества на среща, и аз да съм толкова злобна не спа, ми не знам какво ще ми помогне

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 17:56 от kosi.bosi

# 2 488
  • София
Браво! Така се печелят клиенти! Като ги наричате тъпи, злобни, хейтъри, смешници  Peace Направо се чудя как още не се е наредила опашка пред офиса ви да ни намажете с живачните кремчета.

# 2 489
  • Оптимист по принуда
не спа ми не знам какво ще ми помогне
Eдна освежаваща процедура от вашите продукти за 2000лв?

Общи условия

Активация на акаунт