Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 393
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 580
Май Черис така каза или някой друг който я познава. Затова го казах  Mr. Green

# 2 581
А вие като говорите за грешки от моя страна защо не обръщате внимание на грешките, които вие допускате ? Особенно chesriss. Вземи се научи и ти на правопис както и другите, които ми правят забележка. Не се пише Оченичка, а ученичка.

Така че, моля ви се, като ми правите забележка на мен погледнете първо себе си, пък после гледайте другите, аман!

За другия акаунт не мога да коментирам, не е мои!

Мои се пише мой. С и кратко. Аман  ooooh!
Ти всъщност си туркиня нали?  Sick
Всъщност ако си наистина чужденка и отскоро го владееш българския, те поздравявам.
Защо си тук? В Турция не позволяват ли подобни измамни фирми?  Joy

А ние може  да допускаме грешки, но е срамно някаква си там, която идва да защитава реномето на фирмата в която работи, да го прави по такъв неграмотен и просташки начин.

Грешка на Lanfear!
Всъщност като бях дете разбих приятелството си най-добрата ми приятелка. За щастие се сдобриме след време. Вината беше моя, осъзнах се. Добре че тя е по-прощаваща от мен.

Аман от такива правописни грешки.  #Crazy #Crazy
Ама моля ви се, научете се да пишете пък тогава ми коментирайте, че аз не пиша както трябва!!!

Това е пост на Lanfear публикуван в друга тема, на който попаднах случайно.

# 2 582
 Joy
Жегна човечето Lan.

# 2 583
Така, вие не пишете по-добре от мен! До колкото народността ми, аз съм българка. В свободното си време сядам и решавам да пиша неща за фирмата. Ето, фирмата си направи нов акаунт, от който публикуват. И на мен ми правят забележка да намаля постовете си. Аз да те попитам Lanfear, при положение, че не си ползвала козметиката ни DEEP, не си работила в нашата фирма Бюти Индъстри и по никакъв начин освен форума нямаш контакт с нас, защо активно пишеш против нас и директно против мен ? Толкова ли съм ти интересна ? Толкова ли нямаш мъж, деца или други по-важни занимания, че се занимаваш с мен ? Поласкана съм иначе, щом ми обръщаш толкова внимание, явно съм важна част от живота ти.  #Crazy #Crazy

А ти нямаше ли си мъж и деца, че си губиш почивката за фирмата #Crazy #Crazy #Crazy  Joy
Иначе не, нямам мъж. Ще взема да ви посетя, да закупя малко кремчета, да ми оправите лицето за блесна в очите на мъжете, ма така да блесна, че да ги ослепя  Joy
Иначе миличка трябва да четеш внимателно постовете ми. На въпроса ти коя съм и защо съм тук, съм писала и обяснявала достатъчно. И съм работила/за щастие за кратко/, демек съм имала близки срещи от третия вид с Дешели/Бюти/Дийп или каквито сте там. То и вие вече се обърквате сигурно.  spoko

А вие като говорите за грешки от моя страна защо не обръщате внимание на грешките, които вие допускате ? Особенно chesriss. Вземи се научи и ти на правопис както и другите, които ми правят забележка. Не се пише Оченичка, а ученичка.

Така че, моля ви се, като ми правите забележка на мен погледнете първо себе си, пък после гледайте другите, аман!

За другия акаунт не мога да коментирам, не е мои!

Мои се пише мой. С и кратко. Аман  ooooh!
Ти всъщност си туркиня нали?  Sick
Всъщност ако си наистина чужденка и отскоро го владееш българския, те поздравявам.
Защо си тук? В Турция не позволяват ли подобни измамни фирми?  Joy

А ние може  да допускаме грешки, но е срамно някаква си там, която идва да защитава реномето на фирмата в която работи, да го прави по такъв неграмотен и просташки начин.

Грешка на Lanfear!
Всъщност като бях дете разбих приятелството си най-добрата ми приятелка. За щастие се сдобриме след време. Вината беше моя, осъзнах се. Добре че тя е по-прощаваща от мен.

Аман от такива правописни грешки.  #Crazy #Crazy
Ама моля ви се, научете се да пишете пък тогава ми коментирайте, че аз не пиша както трябва!!!

Това е пост на Lanfear публикуван в друга тема, на който попаднах случайно.

Joy Joy Joy
Направо съм поласкана. Как пък случайно попадна пък на този пост. Преследваш ме ти,а?  hahaha
Нещо жестоко май съм те жегнала  Joy Отивам да се срамувам някъде.
Нали се сещаш, че разликата между неправилно изписана дума и изпусната буква е голяма.  Hug

Нали знаеш, че аман е турска дума. Почвам да те подозирам вече.  Flutter

Иве
Скрит текст:
Познаваш ме, роднини сме с Неган и Губи  Joy

# 2 584
  • София
Аууууу, русо КосИ, що си така люта, бе!!!  hahaha Липса на активен полов живот?
И словоредът и правописът ти са простоооо...безкоментарни!
По повод нашия начин на изразяване и писане и аз да ти кажа-ние сме в свободен форум, в свободното си време и можем да си позволим да пишем както ни душа иска, но ти се опитваш да представляваш уж "сериозно дружество" и не можеш да си позволиш такава плоска простота на израза и елементарна неграмотност. Така че не ще ти се смеем, ами ще припадаме от смях просто!
Аз още преди около 10 страници съвсем сериозно те посъветвах да спреш да пишеш за твое добро, ама ти-не. И сега вероятностите са две-или ти е кеф да те плюем или си толкова руса, че наистина не осъзнаваш какво се случва.
Аз пак сядам на първия ред с пуканки да ти се посмея (това е метафора, нали разбираш).

# 2 585
Аууууу, русо КосИ, що си така люта, бе!!!  hahaha Липса на активен полов живот?
По повод нашия начин на изразяване и писане и аз да ти кажа-ние сме в свободен форум, в свободното си време и можем да си позволим да пишем както ни душа иска, но ти се опитваш да представляваш уж "сериозно дружество" и не можеш да си позволиш такава плоска простота на израза и елементарна неграмотност. Така че не ще ти се смеем, ами ще припадаме от смях просто!
Аз още преди около 10 страници съвсем сериозно те посъветвах да спреш да пишеш за твое добро, ама ти-не. И сега вероятностите са две-или ти е кеф да те плюем или си толкова руса, че наистина не осъзнаваш какво се случва.
Аз пак сядам на първия ред с пуканки да ти се посмея (това е метафора, нали разбираш).

Както и по-рано, така и сега ще кажа, аз не съм се заела професионално да защитавам имиджа на фирмата. Просто аз съм доволен служител. Във фирмата се отнасят добре с мен и всичко е ок при мене. Това ме стимулира, да защитя фирмата както мога и намеря за добре.

Наскоро Бюти са си направили нов акаунт и оттам си пишат и отговарят на въпроси. Това им е официалния профил. Така че ... много погрешно сте ме разбрали, мисля.

Така, като сядаш на първия ред да ми се смееш  tzvety26, и тъй като съм много руса (но не по-руса от теб), би ли ми обяснила за какво точно ще ми се присмиваш ? Или и ти не знаеш ?

Lanfear, ако си работила, дори и за кратко с Дешели, това не значи, че си работила с нашата фирма. Доказахме вече, че собствениците са други, както и бранда козметика, която продаваме е друга. Аз не виждам в какво сме се объркали.

Фактически ти не си работила с Бюти и с нашия бранд Дийп, а също така и не си ползвала козметиката. Това излиза като факт, нали ?

# 2 586
Не е факт, Коси, забрави да сложиш удивителни. Joy Joy Joy

# 2 587

Lanfear, ако си работила, дори и за кратко с Дешели, това не значи, че си работила с нашата фирма. Доказахме вече, че собствениците са други, както и бранда козметика, която продаваме е друга. Аз не виждам в какво сме се объркали.

Фактически ти не си работила с Бюти и с нашия бранд Дийп, а също така и не си ползвала козметиката. Това излиза като факт, нали ?

Дешели, Бюти, Дийп е една и съща фирма. Казах!!!Доказах!!! Името си го сменяйте колкото искате. Пак ще ви надушим  hahaha

# 2 588
  • София
Бюти-небюти, ама лошото чувство остана!

# 2 589
  • София
Аууууу, русо КосИ, що си така люта, бе!!!  hahaha Липса на активен полов живот?

Както и по-рано, така и сега ще кажа, аз не съм се заела професионално да защитавам имиджа на фирмата. Просто аз съм доволен служител. Във фирмата се отнасят добре с мен и всичко е ок при мене. Това ме стимулира, да защитя фирмата както мога и намеря за добре.

Наскоро Бюти са си направили нов акаунт и оттам си пишат и отговарят на въпроси. Това им е официалния профил. Така че ... много погрешно сте ме разбрали, мисля.

Така, като сядаш на първия ред да ми се смееш  tzvety26, и тъй като съм много руса (но не по-руса от теб), би ли ми обяснила за какво точно ще ми се присмиваш ? Или и ти не знаеш ?
Ооо, знам, много добре при това и ти го написах, но очевидно със сложни думи. Тогава ще се повтовя с елементарни такива. Неграмотност, плоскост, очевидна тъпота? Достатъчно ясна ли съм сега?
И ако си наистина доволен служител, по-добре спри да "защитаваш" фирмата, от защита като твоята никой няма нужда!
И за протокола - изразът "руса" също е метафора Mr. Green
По принцип за съвети взимам пари, ама на теб ще ти дам още един незплатен-виж тълковния речник на българския език!

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 01:02 от tzvety26

# 2 590

Така, като сядаш на първия ред да ми се смееш  tzvety26, и тъй като съм много руса (но не по-руса от теб), би ли ми обяснила за какво точно ще ми се присмиваш ? Или и ти не знаеш ?
Ооо, знам, много добре при това и ти го написах, но очевидно със сложни думи. Тогава ще се повтовя с елементарни такива. Неграмотност, плоскост, очевидна тъпота? Достатъчно ясна ли съм сега?
И ако си наистина доволен служител, по-добре спри да "защитаваш" фирмата, от защита като твоята никой няма нужда!
По принцип за съвети взимам пари, ама на теб ще ти дам още един незплатен-виж тълковния речник на българския език!

Цвети, аз те помолих да кажеш нещата на които на мен ще се присмиваш, а не нещата, които са очебийни за тебе, оффф, пак не ми отговори на въпроса. Ама нищо то сигурно е от русото ти.
 Joy Joy Joy Joy

Lanfear, нищо не си доказала. Напротив, ние ви доказахме, че фирмите са различни, доказахме ви го по документи както и разликата в брандовете. В момента излиза, че вие говорите против фирма, в която никога не сте работили и никога не сте ползвали козметиката, единствения контакт, който имате е форума с тази фирма.   newsm78

Това, че оксана и анна имат някакви отношения и за едно или друго си правят услуга не значи, че са една и съща фирма. Докато нашите документи показват ясно, че сме различни фирми.

Питам ви, какво напротив имате управителката Анна Плотникова ? Какво напротив имате към мен ? Какво сме ви направили ние ? Как сте си изпатили от нашата козметика Дийп ?   newsm78

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 08:22 от kosi.bosi

# 2 591
  • София
Цвети, аз те помолих да кажеш нещата на които на мен ще се присмиваш, а не нещата, които са очебийни за тебе, оффф, пак не ми отговори на въпроса. Ама нищо то сигурно е от русото ти.
 Joy Joy Joy Joy
Shocked Ти сериозно ли?!? "Очебийното" за мен изгражда мнението ми за теб! На база това ми мнение мога да ти се смея с глас! Но имам сериозни опасения, че при теб съществуват огромни пропуски по предмет, който се изучава още в 1 клас - "Четене с разбиране". Иначе не мога да си обясня отговорите ти.  ooooh! Яко се излагаш, наистина! Отдавна не съм виждала някой така да се излага  Twisted Evil
И за протокола да кажа, че съм брюнетка  Mr. Green

# 2 592
Мили дами, които пишете против мен директно и против нашата фирма Бюти Индъстри. От написаното разбирам, че имате неприязан към Банини. Ние ви обяснихме, че Банини не са на чело на тази фирма. Питаме ви, защо пишете против нас ? Какво нашата фирма Бюти Индъстри ви е направила ? Нашия екип се ръководи от Анна Плотникова и всеки тука е доволен от нейното отношение, какво лошо сте видели вие от нея и какво против нея имате ? Какво против нашата козметика Дийп Козметикс имате ?

И отделно имате ли неуредени сметки с Банини ?

# 2 593
Косе босе,спри да пишеш,излагаш се.На чело😂

# 2 594
  • София
виж сега, ако нещо прилича напатка, кряка като патка, плува като патка, най-вероятно е патка. обида към потребителите е карането по такива плитки схеми на натрапване на продукта и "разяснителна работа" как патката не е патка, а зрителят нещо се е объркал, че не вижда ,че е лебед. Wink

Общи условия

Активация на акаунт